Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
19
Favori
28.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waynei

Yahu Kolay Battlepoint nasil kazanirim

- bounty hunter kartı yüzde 5 - 20 arası extra puan verir

- objektife dönük oynarsan ekranda playing objective yazar extra puan verir

- normalde ekranda 1X yazar o 2X olursa 2 kat puan alırsın ne kadar uzun hayatta kalırsan o kadar çok puan alırsın

- officerlar oyuna başlarken tüm ekip birarada iken extra healing yaparsan min 200 puanla oyuna başlıyor

- assaultla oyuna başlayınca vanguardı çalıştırıp hızlı koşarak savaş meydanına hızlı gelirsen o kadar hızlı puan alırsın

daha bir sürü seçenek mevcut
  • Deluxe sürüm almak mantıklı mi sizce? Hangisini alayım? Birde oyuncu sıkıntısı yok değil mi? Oyun yeni ama boykottu vs. pek etkilemedi sanırım oynayan sayısını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne surum alacaksaniz alin ama store'dan ve magazalardan almayin bari su oyunu. 2. El kutulu veya hesap alin da EA e destek olmayin en azindan. Tamam Star Wars severler icin oyunda gayet Star Wars konsepti var ve microtransactionlar kaldirildiginda oyunun perk sisteminin kart ile upgrade ile milestonelar ile ugrasmanin ne kadar keyifli oldugu ortaya cikti pay 2 win kaldirilinca. Ama bunu EA yapmadi, biz oyuncular kafalarina vura vura yaptirdik. O yuzden bunun kalici olmasi icin tamam Star Wars hayraniysaniz alin ama magaza ve storedan aldiginiz her oyun EA in cebine girecek ekstra para olacak bunu dusunun ve ikinci el almaya yonelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Aralık 2017; 0:15:26 >
  • Coop var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok bariz ilk oyundan kötü

Hemde öyle böyle değil ilk oyun mükemmel ikinci oyun boğuyor adamı üstüne üstlük oyunda adam gibi objektif mod yok saçma sapan bir objektif var onda dönüyor oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Deluxe sürüm almak mantıklı mi sizce? Hangisini alayım? Birde oyuncu sıkıntısı yok değil mi? Oyun yeni ama boykottu vs. pek etkilemedi sanırım oynayan sayısını?

çok fiyat farkı yoksa deluxe daha mantıklı çünkü deluxe ile gelen kart ve silahları açmak için haftalarca oynamak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Oyun çok bariz ilk oyundan kötü

Hemde öyle böyle değil ilk oyun mükemmel ikinci oyun boğuyor adamı üstüne üstlük oyunda adam gibi objektif mod yok saçma sapan bir objektif var onda dönüyor oyun

Bence tam tersi ilk oyundan kat kat güzel bence bu senenin en güzel oyunlarından biri bu oyun ben çok sevdim ama oyun biraz ustalık istiyor çabalamak gerekiyor buda benim hoşuma giden bişey
  • wyldechild W kullanıcısına yanıt
    Objektif çeşitliliği vasat ki çeşit yok oyun türü yok. Starfight modu boş iş. Aim assist çok düşürülmüş

Oyun dahada gelişmeli oyun modları çeşitliliği gerekli sırf oyuncu kaygısı nedeniyle basit basit modlar ile Quick game mantığı ile geçiştirmek yanlış iş hoş değil

Objektif severler oyunu alırken iyi düşünsün. İlla objektif mp alacaksanız overwatch kapın indirimden

Single player az öz. Arcade mod başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Aralık 2017; 9:28:45 >
  • Ben oyunu çok sevdim. Gaza gelip, X-Wing, T-fighter satın aldım. Birde Hasbro'nun Black Series figür koleksiyonuna başladım. PS4 pro ve tv nin yanına kitaplık alıp dizmeye başladım Bu arada oyun gerçekten eğlenceli ama farklı şeylerinde eklenmesi gerek. Eklenecek içeriklerle ilgili bilgi var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Ben oyunu çok sevdim. Gaza gelip, X-Wing, T-fighter satın aldım. Birde Hasbro'nun Black Series figür koleksiyonuna başladım. PS4 pro ve tv nin yanına kitaplık alıp dizmeye başladım Bu arada oyun gerçekten eğlenceli ama farklı şeylerinde eklenmesi gerek. Eklenecek içeriklerle ilgili bilgi var mı acaba ?

clone wars dlc si gelecek deniyordu youtuberlar tarafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Objektif çeşitliliği vasat ki çeşit yok oyun türü yok. Starfight modu boş iş. Aim assist çok düşürülmüş

Oyun dahada gelişmeli oyun modları çeşitliliği gerekli sırf oyuncu kaygısı nedeniyle basit basit modlar ile Quick game mantığı ile geçiştirmek yanlış iş hoş değil

Objektif severler oyunu alırken iyi düşünsün. İlla objektif mp alacaksanız overwatch kapın indirimden

Single player az öz. Arcade mod başarılı

objektif çeşitliliğinden ne kastediyorsun tam anlamadım ama galactic assaulta giriyorum o kadar çok objektif varki bazen kafam karışıyor ne yapıcağımı şaşırıyorum:)

oyun modu çeşitliliği diyorsan
    galactic assault
    blast
    strike
    heroes vs villains
    starfighter assault
    arcade modları

bir sürü mod var ve bu modlara daha bir sürü harita ve kahraman eklenicek üstelik sezon passte kaldırıldı

ilk oyuna göre kat kat harita ve içerik var dostum daha ne olsun :)

Objektif Multiplayer modları çok eksik oyuncu kaygısı ile herşeyi Quick game mantığı yapmışlar. Battlefront 1 de mis gibi objektif modları vardı.

Ümit ediyorum ki ileride eklenir oyuna bol bol objektif mod gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Aralık 2017; 10:16:56 >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 1'de hava savaşlarına bayılıyordum. Sizce 1in mi yoksa 2nin mi hava savaşları daha iyi?

• Filmden çıktıktan sonra ister istemez Hype'e kapılıp Star Wars evreninde oyununu oynamak istiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Hocam ben 1'de hava savaşlarına bayılıyordum. Sizce 1in mi yoksa 2nin mi hava savaşları daha iyi?

1 de düşmanı göremiyodum bile 2 de 3. oynayışımda 50 kill yaptım sevdim tabi sonuç olarak:)
    Hocam çok kill alınca tabi daha zevkle oynanirda yanlış anlamayin lütfen, oyun çok mu kolay? Hani öyle ekstra bi kolaylık cokta iyi birsey değil

• hava savaşının 1 den daha kolay olduğu kesin insan zorlandığı şeyde başarılı olmak istiyor daha çok ama yinede zevkli ben beğendim biraz daha rank sistemi falan getirseler çok iyi olur
  • Arkadaşlar kardeşlik ile deluxe sürüm alırsak iki hesapta da deluxe sürüm içeriğini kullanabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar indirimden oyunu alacamda delice ile normal sürüm arasında ne fark var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redzepi

Arkadaşlar indirimden oyunu alacamda delice ile normal sürüm arasında ne fark var?

4 trooper sınıfı için birer tane elit kart (normalde elit versionu açmak çoook uzun sürer) ve normalde 200 killde açılan bir silah ve +150 killde açılan o silahın bir yükseltmesi aklıma gelenler bunlar yani almaya değer
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.