Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefront cidden sıktı çünkü her özellik parayla alınıyor ve modlar bir süre sonra bayıyor cidden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli ea serverinlan koptunuz hatasi aliyorum nedenini bilen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 ag ayarlarindan ag testi yap nat 2 olmasi gerekiyor alt kisimdada herhangi uyari msj olmamasi lazim uyari cikiyorsa servis saglayicini ara (ttnet superonline) ps4 te oyun oynuyorum nat hatasi aliyorum de bikac kerede cozersin

• quote:

Orijinalden alıntı: mxlpyzgt

Ea bu oyunu star wars fanları dışında bağlayamaz son çıkan dlc star wars fanı olmayan biri için anlamsız ve boş star wars fanları için death star patlatmak tabıkıde efsana ama gende su ankı en kotu dlc

Katılıyorum son DLC bizim gibi fanlara yapılmış benim açımdan muazzam bir DLC olmuş, ilk oyunumda şov yaptım :)

https://www.youtube.com/watch?v=KdAasLbfcIg
  • Hocam bu dlcde sabotage bölümünde tahta kapılar var içeride. Onu Nasıl açıyorlar? Ada'm açıyo kapatıyo istediği gibi ama ben bütün tuşlara basmama rağmen bulamadım. Bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RelphegoR

Hocam bu dlcde sabotage bölümünde tahta kapılar var içeride. Onu Nasıl açıyorlar? Ada'm açıyo kapatıyo istediği gibi ama ben bütün tuşlara basmama rağmen bulamadım. Bilen var mı ?

Asansore benzeyen kapilari kastediyorsun sanirim , yanda duvarda tuslar olucak oraya bakip E tusuna basicaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mxlpyzgt

Surekli ea serverinlan koptunuz hatasi aliyorum nedenini bilen varmi

pig reg ayar yapmaniz gerekiyor bendede oluyordu yaptim düzeldi.
    ip açmaniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crayton

quote:

Hocam bu dlcde sabotage bölümünde tahta kapılar var içeride. Onu Nasıl açıyorlar? Ada'm açıyo kapatıyo istediği gibi ama ben bütün tuşlara basmama rağmen bulamadım. Bilen var mı ?

Asansore benzeyen kapilari kastediyorsun sanirim , yanda duvarda tuslar olucak oraya bakip E tusuna basicaksin.

E tuşu derken hocam?

• Ps4 var hocam bende. Anlamadım E tuşu nerde 😊 Kusura bakmayın

• quote:

Ps4 var hocam bende. Anlamadım E tuşu nerde 😊 Kusura bakmayın

Hocam pardon ben bilgisayarda oynuyorum da dalginlikla direk pc icin soylemisim ps4te hangisi oldugunu bilmiyorum fakat internetten arastirirsaniz etkilesim tusu hangisiymis bir bakin o tusla olmasi gerek

• RelphegoR kullanıcısına yanıt
    Kare ile açıyorsunuz.
  • KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen gün kurcaladım ve bulmuştum. Çok teşekkür ederim 😊

• 18-20 Kasim arasi 4XP event ve butun DLClere trial geliyor oyunun yildonumunden dolayi.

Ayni zamanda Ultimate Edition $40a satisa sunulmaya baslayacak.

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/coming-soon-this-holiday
  • Bu oyunun 2 si ile ilgili bir bilgi var mı? 2017'de çıkacağı söyleniyordu.
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    2017 sonbaharinda cikmasi planlaniyor

http://www.gamespot.com/articles/star-wars-battlefront-2-coming-fall-2017-ea-sugges/1100-6445022/
  • Gelsin de adam gibi oyun oynayalım. BF1 aldım keyif almadım. Hafta sonu yemin ediyorum. Titan Fall2 aldım kutulu 2 saat oynadım. Call Of Duty aldım. 1 saat dayana bildim. Geri verdim. Az zararla kurtardım. BF1'i mal gibi Digital aldım. Snipcilerden oyun oynanmıyor. Şu Star Wars'ın verdiği tadı dinamizmi hiç biri vermiyor.
  • Bugun Star Wars Battlefrontun 1. yildonumu olmasi dolayisiyla 20 Kasima kadar 4X Score var ve Death Star, Bespin ve Outer Rim DLCleri herkese acik olacak.

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/live-events
  • Oyunun yükleme süreleri aşırı uzun. Fenalık geliyor.
  • Beyler ps3 de oynamak için önerir misiniz buny bf4 ile kıyaslandığında hangisi tercih edersiniz

• Millet sürekli Hero oluyor. Sabit yerleri mi var? Yoksa rastgele mi çıkıyor? Bana hiç denk gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.