Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son DLC Rogue One iniyor, bunu da bitirince oyunu rafa kaldırmanın zamanı geliyor.
  • bu oyunun. singleplayer modu yok değil mi arkadşalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Son DLC Rogue One iniyor, bunu da bitirince oyunu rafa kaldırmanın zamanı geliyor.

Tum dlc ler geldi mi oyuna!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi. Şu an 89 liraya sayılan Ultimate Edition'ın içinde ana oyun ve çıkmış olan 4 ek paket var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogue One şu ana kadar gördüğüm en uyduruk DLC.
  • Arkadaşlar yeğenim oynuyor da bu oyunu premium gibi harita silah vs olan ekstra sürüm/paket varmış ismi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star Wars hakkında hiçbir şey bilmiyorum.Origin'den standart edition 30 tl'ye alsam oyun kendini oynattırır mı?
  • WoodPecker. W kullanıcısına yanıt
    Standart edition yarım oyun gibi bir şey. Season pass olmayan paketler çok kısıtlı hem silah hem de harita olarak.
  • Pazartesine kadar 2XP ve Death Star DLCisinin triali var.
  • bende aldım indirimden hala oyuncu sayısı nasıl serverlar dolu mu acaba rahat oyun bulunuyormu malum internet ülkemizde sıkıntılı.
  • Arkadaşlar selamlar. Star Wars Battlefront almak istiyorum. Online oyuncu durumu nasıl acaba? Dlclerdeki haritalarda falan serverlar boş mu yoksa hala kalabalık mı?
  • Oyun iyi basladi updateler ile iyice sivadilar en sevdigim modlardan biri olan heroes vs villainste 3 raund kazaninca oyun direk bitiyor cok kisa suruyor onceden 6 raunddu rogue one updatei ile bu hale geldi deathstardan beri boyle
  • Serverlar dolu hocam hala

• Bende seasonpass olmasına rağmen dlcyi oynayamıyorum. Pasif görünüyor diğer dlclerde. Güncelleme olduktan sonra gitti dlclerim. Aktif edemiyorum. Napmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

Standart edition yarım oyun gibi bir şey. Season pass olmayan paketler çok kısıtlı hem silah hem de harita olarak.

Almıyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoodPecker. -- 25 Aralık 2016; 16:7:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RelphegoR

Bende seasonpass olmasına rağmen dlcyi oynayamıyorum. Pasif görünüyor diğer dlclerde. Güncelleme olduktan sonra gitti dlclerim. Aktif edemiyorum. Napmam lazım ?

Store'dan girip tekrar indir. Aktif oluyor.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Oyunumu tekrar indiricem acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: RelphegoR

Bende seasonpass olmasına rağmen dlcyi oynayamıyorum. Pasif görünüyor diğer dlclerde. Güncelleme olduktan sonra gitti dlclerim. Aktif edemiyorum. Napmam lazım ?

Son güncellemeden sonra olan bir problem bu. Tekrar indirmenize gerek yok, oyunun alındığı hesaptan store'a girip DLC'leri tek tek satın al diyeceksiniz.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    İndir diyemiyorum işte hocam. Beğen butonu ve rate butonu var. İndir butonu yok dlclere girdiğimde

• Oyunu standart edition mu almalı yoksa ultimate mi? Birde serverların durumu nasıl sürekli oyuncu bulunur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.