Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam şimdi yaptım. Yanlış yere giriyormuşum. Sağ olun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunu ps4 de oynuyorum. Game installation da takildim kaldim. Yuzde 24. Dart vaderle milleti kesip duruyoruz ama mantik ne bilemedim

• Oyunun tamamı inmemiş. PS4'ün menüsünde oyunun üzerine gel, kumandadan Options tuşuna bas Bilgi'yi seç, kalan indirmeyi oradan görebilirsin.
  • Tesekkur ederim dostum

• Merhabalar arkadaşlar, oyunun standart versiyonu mevcut dlc almayı düşünüyorum bayadır da girmiyorum oyuna. Oyunun şuan ki durumu nedir halen oynanabilir durumda mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: promedyumx

Merhabalar arkadaşlar, oyunun standart versiyonu mevcut dlc almayı düşünüyorum bayadır da girmiyorum oyuna. Oyunun şuan ki durumu nedir halen oynanabilir durumda mıdır ?

Bende aynı durumdayım hocam, bu konuda arkadaşlar bilgi verirse iyi olur. Ona göre season pass almaya niyetim var.
  • Oyun dolu. Filmin gazıyla herkes oyuna sarıldı.
  • Season pass hazır originde indirimdeyken almak lazım aslıda. Özellikle Rogue One dlcsi baya dolu görünüyor.
  • Carrie Fisher (Leia) hayatını kaybetmiş. :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Carrie Fisher (Leia) hayatını kaybetmiş. :/

Maalesef dün itibariyle Çok çok Uzak bir Galaksi'ye göç etti
  • quote:

Merhabalar arkadaşlar, oyunun standart versiyonu mevcut dlc almayı düşünüyorum bayadır da girmiyorum oyuna. Oyunun şuan ki durumu nedir halen oynanabilir durumda mıdır ?

Ben de girmiyordumuzun süredir. Death Star ve Bespin dlc aldım. Oyun hala dolu. Hala zevk alıyorum.
    Yalnız hero modu 3'te bitiyor -bir arkadaşın dediği gibi- kötü olmuş.
    Bir de bu fighter squadron modda (hava savaşı) neden hâlâ 2 gemi veriyor anlamadım. X wing, a wing, tie ve interceptordan başka gemi yok mu SW'da

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

Ben de girmiyordumuzun süredir. Death Star ve Bespin dlc aldım. Oyun hala dolu. Hala zevk alıyorum.
    Yalnız hero modu 3'te bitiyor -bir arkadaşın dediği gibi- kötü olmuş.
    Bir de bu fighter squadron modda (hava savaşı) neden hâlâ 2 gemi veriyor anlamadım. X wing, a wing, tie ve interceptordan başka gemi yok mu SW'da

Direk Season Pass almayı düşünüyorum aslında. Origin indirimleri ne zaman son buluyor bilginiz var mıdır ?

• promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama başka yerden key bulmaya çalışın. Daha ucuz olur.
  • Bulabildiğimin en uygunu şu an Originde, önereceğiniz yerler var ise ilgilenebilirim.
  • oyun gerçekten çok eğlenceli niye battlefield cod kadar tutulmadı şaşırdım, battlefied serisine 3000 küsür saatini vermiş biri olarak bu oyun gerçekten oynanmayı hak ediyor
  • Perseus-TR kullanıcısına yanıt
    Bn çıktığından beri oynuyorum. Game play sürem 550 saat falan. Oyun yapısı gereği eğlenceli, basit ve insanı sıkmıyor. Ama oyunun tadını kaçıranı

düzeltmesi gerekn birkaç sorun var şimdilik en önemli lando nun power blast glitchi. bunlar hallolursa tadından yenmez. Bu arada eklemek isteyen olursa her akşam oynuyorum hemen hemen. Psn : mrkocak
  • Heroes vs Villains tekrar 5 tur olmuş..
    Bu arada Fighter Squadron'da neden hala Ana gemiler ya da diğer gemiler artmamış?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RelphegoR

Bende seasonpass olmasına rağmen dlcyi oynayamıyorum. Pasif görünüyor diğer dlclerde. Güncelleme olduktan sonra gitti dlclerim. Aktif edemiyorum. Napmam lazım ?

Bende bi kaç aydir evde net kesik oynayamiyorum acep ücretsiz (beleş) DLC 'ler varmi yeni?
  • Season pass var mı sizde hocam? 😊
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Bedava DLC yok, hepsi ücretli. Ama bazı günlerde (Noel, ea'in yıldönümü gibi..) deneme için ücretsiz olarak açıyor hafta sonuna özel.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.