Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kilitin açılması için: DLC'leri PS Store girip indirmeniz gerekiyor. Bende de aynısı olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonT BuraquLa -- 14 Ocak 2017; 15:13:49 >
  • Bu ayın 17'sinde yayınlanacak patch ile Lando'nun glitchi düzeltilecekmiş, inşallah +
  • 9 GB olan güncellemeyi 2 aydır indiremedim PS4 kapanınca indirmeyi sıfırlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Dinlenme modunda denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonT BuraquLa

Dinlenme modunda denediniz mi?

Denemedim hocam kota bitsin denerim hocam

• Arkadaşlar merhaba oyun bende var. Severek girip 1-2 saat oynayıp çıkıyorum. Bf1, Cod4, Titanfall 2 de var. Acaba bu oyunun Season pass i 59 tl ye alınırmı ? Yani bu fiyata değermi ? Yoksa Battlefront 2 yi mi beklemek mantıklı.
  • bu oyunun multisi keyifli midir ? mesela bi oturdum off kac saat olmus dedirtir mi :)

ve aim asist var mi ?

• Oyun zaten tamamen multi üzerine campaıgn yok oyunda aim asist var
  • Oyun zaten multisi var bildiğiniz gibi senaryo yok ve aldığınıza kesinlikle pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefront 2 kısa vadede çıkmayacağını göz önünde bulundurursak, almak mantıklı çıkış tarihi belli olsaydı. Ona göre konuşabilirdik. Ayrıca ea in Genel politikası oyunun yarısını verip yarısını dlc ler le sattığını bilirsiniz bu oyun içinde aynısı geçerli. eğer ki oyun sizde varsa season pass almanızı tavsiye ederim. Sırf hero lar için bile değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonT BuraquLa -- 17 Ocak 2017; 1:6:14 >
  • Oyun çıktığında almamıştım şimdi season pass ile aldım oyunu bakalım nasılmış
  • arkadaşlar ben bundan 5-6 ay önce bu oyun için seasons pass almıştım, bespin, death star gibi dlc'leri indirmiştim ve oynayabiliyordum, oyuna 1-2 ay ara verdim, dün son gelen dlc'yi indirdim sonra oyuna giriş yaptım ama bütün dlc'ler kilitli görünüyor, season pass almanız lazım diyor, satın al diyorum, psstore'a yönlendiriyor fakat bu seferde zaten satın alınmış ibaresi çıkıyor, bu durumda ne yapmam lazım? cihaza kesinlikle hiçbir şekilde format atmadım, oyunu da silmedim.
  • Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    Oyun üstünden girme. Store'a ayrı girip tekrar indir.
  • Beyler sezon pass 20dusmus gecen sene kacirmisiz tekrar duserse haber edinde alalim.

Birde benim oyun amazon.comdan 1.bölge ve ben usa psn den dlc alsam ana hesabin avrupa 2.bölge sorunsuz oynarim degil mi?

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    oyunun kendisi ve dlc si aynı bölgenin olmalı, ana hesabın ne olursa olsun özgürce oynayabilirsin benim gibi :)
  • Şuan ps4 üzerimde kaç online oyuncusu var bide şey hangi sürümünü alayım sizce ? 60 tlya düz sürümünümü yoksa 90 tlya deluxe sürümünümü ? (Deluxede tüm dlcler vardemi ?)

• Ps4'teki online sayısını :http://swbstats.com/ buradan görebilirsin. ( Ortalama 10 Bin civarı )

Ocak indirminden alsan bayağı karlı olurdun. Deluxe sürüm de bütüün DLC'ler yok, Ultimate sürümünü alman lazım bütün DLC'lere sahip olmak için.

Almışken de ultimate sürüm almanı tavsiye ederim
  • KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Ultimate ne kadar ?

• Bende kutulu amazondan alinma ilk oyunum kendisi ilk ps4 aldigim gun black friday siparis etmistim.

Simdi ise usa psn indirim var 24$ ultimate ama honkkong ve endo pan daha ucuz suan.

Sezon pass 18$ suan usapsn.

Acaba ne yamaliyim? Kutuluyu satip endo dan mi alsam?🤔

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.