Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda kesinlikle aim-assist yook menu de var diyor ama ben oyunda kesinlikle görmedim adama nişan alıyorsun takip etmiyor.Son güncellemeden sonra oyun iyice berbart bir hala geldi.Birde dlc olanların elinde garip garip silahlar vermişler tek atışda indiriyorlar.Bir bakıma seni season pass almaya zorluyorlar.EA işte başka ne beklenirki paragöz firma sorsan oyuncu dostudur nerdeee ben hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 7 Şubat 2017; 20:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

Bu oyunda kesinlikle aim-assist yook menu de var diyor ama ben oyunda kesinlikle görmedim adama nişan alıyorsun takip etmiyor.Son güncellemeden sonra oyun iyice berbart bir hala geldi.Birde dlc olanların elinde garip garip silahlar vermişler tek atışda indiriyorlar.Bir bakıma seni season pass almaya zorluyorlar.EA işte başka ne beklenirki paragöz firma sorsan oyuncu dostudur nerdeee ben hiç görmedim.

aynen aim asist banada dusuk geldi. takip etmesi icin l2 ve analoga saniye basi basmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: games087

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

Bu oyunda kesinlikle aim-assist yook menu de var diyor ama ben oyunda kesinlikle görmedim adama nişan alıyorsun takip etmiyor.Son güncellemeden sonra oyun iyice berbart bir hala geldi.Birde dlc olanların elinde garip garip silahlar vermişler tek atışda indiriyorlar.Bir bakıma seni season pass almaya zorluyorlar.EA işte başka ne beklenirki paragöz firma sorsan oyuncu dostudur nerdeee ben hiç görmedim.

aynen aim asist banada dusuk geldi. takip etmesi icin l2 ve analoga saniye basi basmak gerekiyor

Aslında oyun çıktığında bu kadar kötü değildi dice güncellemelerle dlc ler ile oyunu bu berbart hala getirdi.Benim tek endişem dicenin bf1 de güncellemler ve dlc ler ile mahvetmeleri...

• Shif delete'de 2017 de çıkacak oyunlar listesinde Battlefront 2 yazıyor. Bunun doğruluğunu nasıl teyit edebilirim.

http://shiftdelete.net/2017-yilinda-cikacak-oyunlar-77521?p=9
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    E3 2016'ta Star Wars'ın yapımcısı Dice tarafından zaten duyurulmuştu.

• Vaybe bu kez Dice yanlız değil. Respawn gibi efsane yapımcılarda katkıda bulunacakmış. Tadından yenmez valla
  • Oyunu hala oynayan varsa ekleyebilir, beni.

Tek başıma oynuyorum zaten; PSN : mrkocak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonT BuraquLa

Oyunu hala oynayan varsa ekleyebilir, beni.

Tek başıma oynuyorum zaten; PSN : mrkocak

Ekliyorum hocam. Ancak hedeflemeye hala alışamadım şimdiden söyleyim.
  • celtic_frost kullanıcısına yanıt
    Ben 700 saate yakın oynadım ben bile %1oo alışamadım, hocam

Amaç zaten birlikte oynamak, zevk almak. Bu arada bana istek gelmedi. Bilginiz olsun.
  • Şimdi açabildim pardon, malum pazar hava güzeldi biraz dışarda vakit geçirdim.

ekledim şimdi. ripperdoruk ben
  • Şuan indirimde oyun normal sürüm 30 tl.

Bf4 , Hardline ve Bf1 oynadıktan sonra şimdi bunu alıp almamakta kararsız kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online i nasıl zevkli mi arkadaşlar bu oyunun? Kalabalık 5 6 kişi aynı takımdan arkadaşça oynayabiliyor muyuz?

• KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam yeniyim ama çok iyi değilim. Fly_assassin11.

• blade184 B kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu 700 saate yakın oynadım ve hala oynamaya devam ediyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Hemen hemen hergün oynuyorum. Bf1 de oynadım. Dinamikleri farklı ama kesinlikle zevkli, hele ki o fiyata tavsiye ederim.

• becks1907 kullanıcısına yanıt
    Tek başına da zevkli ama arkadaş grubuyla oynarsanız, çok daha fazla zevk alırsınız.

• Bf1 den sonra oyuncu kaldımı bunda acaba 30 liraya düşmüşken yeniden alıp gerimi dönsem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan var hocam almaya değer.

• bu droid modunu sevdim. az isgal mantigi ama score cok iyi kasiliyor

• selam benide listeye eklermisiniz oyun yarina inmis olur :)

psn; vandeekap

• Öncelikle ps4 ü almama değecek bir oyun oldu. onun dışında oyunlara pek ısınamadım.
    Yani hakkını veriyor. Görsellik had safhada,grafikten anlayanlar detaylara nasıl dikkat edildiğini görür.

rank 60 lardayım.
    Oyunda tek eksik diyebileceğim şey online modda harita kapatma özelliği.
    eski bi bf oyuncusuyum. özellikle bf2 yi pcden yıllarca online oynamışımdır. orda bu seçenek vardır.
    yani harita kapalı oluyor,kimse kimseyi haritadan göremiyor, oyun daha zevkli oluyordu.

bu arada emin olamadım, ben mi bilmiyorum, böyle bir mod yok mu? ya da bunu istesek ea dan topluca:)

bir de "hutt contract" ı çözemedim. öylece duruyor. bununla ilgili açıklama var mı?

teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomenklatura -- 15 Mart 2017; 16:1:16 >
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.