Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SW Ultimate Edt. da seasson pass aktif olmuyor sec haktan oynuyorum silah kontratları vs. alınamıyor bu sorunu yaşayan var mı?
  • Ekleyebilirsiniz.

PSN: mrkocak

Pri'de de çalışır, sec'de varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonT BuraquLa -- 25 Haziran 2017; 20:33:15 >
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    DLC'lerin sayfasına tek tek gidip indir dediğiniz de halloluyor.
  • Aslında ultimate editionla baya kişi aldı bir ara grup halinde girsek fena olmaz.
    PSN : batucb26
  • Arkadaşlar selam.

Survival Mode da Master zorluğunda coop oynamak isteyen var mı?
  • Ekleyelim oynarız. Genellikle akşam veya gece giriyorum.

Psn: mrkocak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonT BuraquLa -- 12 Temmuz 2017; 20:41:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonT BuraquLa

Ekleyelim oynarız. Genellikle akşam veya gece giriyorum.

Psn: mrkocak

Selamlar...

Görevlerde alacağımı aldım kupalar için artık sadece direkt online oynuyorum. Season Pass de var. İsterseniz olabilir.
  • Bu haftasonu 2x exp etkinliği var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star Wars Battlefront Sezon bileti aldım lakin kurulumu yapmıyor yardımcı olabilecek var mı ? Ps4
  • Sartikan kullanıcısına yanıt
    Yapabildiniz mi? Kurulum derken tam anlayamadım oyunu mu kuramadınız?
  • Konu uzun zamandır inaktif kalmış gibi, ama halen güncel oynayan var ise ara sıra beraber takılabiliriz ? (PS4)
  • Oynaniyorda gerkes bir vasina takiliyor. Zaten herkes 2. Oyuna odaklanmis durumda..

• Beyler bf4 teki gibi ping ve bağlantı hızını görebileceğim bir ekran var mı?

• store'da sezon bileti ücretsiz var mı haberi olan

edit :https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/eklentiler/star-wars-battlefront-sezon-bileti/cid=EP0006-CUSA00634_00-SWBSEASONPASS000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 19 Eylül 2017; 17:44:8 >
  • hocam ouyun berbat nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

store'da sezon bileti ücretsiz var mı haberi olan

edit :https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/eklentiler/star-wars-battlefront-sezon-bileti/cid=EP0006-CUSA00634_00-SWBSEASONPASS000

Luffy'cim zaten ultimate 14 Tl bu hafta store da plus i olanlarda ucretsiz oynayacak

• Nasıl takla atıyoruz arkadaşlar bilen varmı
  • Arkadaşlar bu oyunun kontrol ayarlarında Yardımcı olacak kimse var mı acaba

• Joystick üzerindeki kolu geri çekince Aşağı iniyor ileri 2. yukarı çıkıyor.. Benim Kullanıma göre tam ters ayarlanmış bunu nasıl tersine çevirebilirim Bunu bir türlü düzeltemedim

• kardeslerim ea ya tepkiler buyuyor. oyunu almayin. sakin. boyle bir hataya. kalkismayin mikro edemeler dayamislar guya. hersey ucretsizdi. yalan. tepkiler cig gibi.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.