Şimdi Ara

Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker (2019) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
10
Favori
15.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    800 kişi oylamış, 200 kişi 1 e basmış. Çok da dikkate almamak lazım şuan o puanları Tamam kötü olabilir bunda bir sıkıntı yok da bazende fazla abartıldığını düşünüyorum.

1 e ve 10 a basanların filmin nasıl olduğunu gerçekten güzelmiydi kötümüydü olayına değilde ileri seviye fanlıklarından gelen ergence güdüyle oyladıklarını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 17 Aralık 2019; 10:4:25 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Hoppus -- 17 Aralık 2019; 12:33:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

JJ Abrams Snoke üzerinde gidecekti muhtemelen ama Rian plot Twist yapacağım diye karakteri yok etti. JJ'in de elinde kötü karakter kalmadığı için(Kylo Ren kötü bir karakter değil sonuçta sürekli git gel yaşıyor.) risk almayıp (7. Film gibi) serideki en iyi kötüyü geri getirdi. Başka yollardan gidebilirdi tabi ama risk olacaktı.

Kişisel düşüncem en büyük suçlu Disney, 3'lemede bir filmin hikâyesini başkasına vermeyeceksin. Verince de senaristler arasında bu şekilde uyumsuzluk çıkıyor. JJ bile Last Jedi'ya atıp tutmaya başlamış.

7. Film kısmen Star Wars evrenine uyumluydu. Ama 8. Film bütün hikayeyi mahvetti. Milletin aklında bir dünya soru işareti oluşturdu. Özellikle hyperdrive ile gemileri yok etmesi hyperdrive'ın olayını yok etti. Hyperdrive'a geçerken aslında başka boyuta geçiyorlar fakat filmde öyle bir olay yok. Eee madem böyle bir şey vardı neden önceden kullanılmadı neden sürücüsüz hyperdrive gemileri yapılmadı büyük silahlara gerek yok ki . Neden Death Star için hyperdrive yok edici kullanılmadı biri kendini feda etseydi? Adamın Star Wars evreninden haberi yok. Çok umursamaz birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 17 Aralık 2019; 12:41:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Hoppus

Sızan senaryo gerçek bu görüntüye göre "
    - palpatine'nin yüzünü ilk defa şimşekler çaktığında görüyoruz. oldukça dehşet verici bir görüntüsü var zira bildiğimiz palpatine gibi değil. daha çok kukla gibi hareket eden, bir ekipmana bağlanmış bir ceset şeklinde. gözleri normalde alışık olduğumuz gibi turuncu değil, beyaz. ruhu aracılığıyla bu ceset-bedenin içinden konuşuyor ve "geçmişteki bütün sith'lerin ruhu" olduğunu söylüyor. zaten bu akşam yayınlanan fragmanda da seri boyunca gördüğümüz farklı sith lordları'nın sesleriyle konuşuyor." Sızan senaryo gerçek olduğuna göre film çöp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 17 Aralık 2019; 13:24:0 >

• Tarihin en kötü star wars filmine hazır olun imdb'den 5 alır bu

https://pbs.twimg.com/media/EL-5OFKWkAA-N22?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/EL9iw1tVAAADcWB?format=jpg&name=large

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Hayda o resim ney öyle en başta ki. Vay anasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Tarihin en kötü star wars filmine hazır olun imdb'den 5 alır bu

https://pbs.twimg.com/media/EL-5OFKWkAA-N22?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/EL9iw1tVAAADcWB?format=jpg&name=large
    Hadi canım.....

Yabancılar reylo diye tutuşuyor hocam
    Bu arada anakin yokmuş filmde

• Reylo
    olması beklenen bir şeydi çok garipsemedim ben
    açıkçası çok kötü bir film beklemiyordum 7 ve 8 den daha iyi olacağını düşünüyordum hala da aynı düşüncedeyim ama çok fazla şey sızdı hiçbir şey sızmadan izlesek daha çok beğenebilirdik sızıntılrı bilerek izleyince bir de o sızanların sinemada doğru çıktığını görünce doğal olarak tad kaçırcak biraz.Bakalım yinede her şeye rağmen heyecanlıyım 3 gün sonra Star Wars filmi izleyeceğiz
  • Ya arkadaş bir star wars filmi izleyemedik sürekli olumsuz yorum var bıktım gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutr37k -- 17 Aralık 2019; 17:35:19 >

Redditteki son leak'ten bahsediyorsunuz değil mi hocam? Bundan önce de 1-2 defa leak olmuştu.

Ayrıca Palpatine nereden öğrenmiş ki bu güçleri? Acaba ustası Plagueis'ten mi öğrendi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 17 Aralık 2019; 17:34:58 >
  • Sızıntı doğru muymuş arkadaşlar?
  • George Lucas dünya premierine katılmamış adam kendi yarattığı evrenin son filminin galasına gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Redditteki son leak'ten bahsediyorsunuz değil mi hocam? Bundan önce de 1-2 defa leak olmuştu.

Ayrıca Palpatine nereden öğrenmiş ki bu güçleri? Acaba ustası Plagueis'ten mi öğrendi?

Galiba hocam

Sızıntı doğru çıktı gibi duruyor

Ayrıca filmin başlangıcı şu şekilde

epısode ıx the rıse of skywalker

the dead speak! the galaxy has heard a mysterious broadcast, a threat of revenge in the sinister voice of the late emperor palpatıne.

general leıa organa dispatches secret agents to gather intelligence, while rey, the last hope of the jedi, trains for battle against the diabolical fırst order.

meanwhile, supreme leader kylo ren rages in search of the phantom emperor, determined to destroy any threat to his power....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sızıntılar doğruymuş desek daha doğru olur aslında. Fakat hangisi olacak bilmiyorum. Hepsi aşağı yukarı aynı.
  • Filmin ilk inceleme puanları pek iç açıcı değil

• Film patlamış. Gişede iyi yapar ama Star Wars adına yakışmayacak kalitede bir film daha.
  • O paylaşılan resimlere bakınca ben utandım arkadaş bu yönetmenler yapımcılar yaptıkları şeyi hiç izlemiyorlar mı?

• Filme önceden izleyen bazı youtuberlar filmi yerden yere gömmüş

rotten tomatoes notu 60

imdb puanı ise gözükmüyor 6,5 du en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 18 Aralık 2019; 16:4:11 >
  • açıkçası ben rotten tomatoes puanlarını umarsamayı uzun süre önce bıraktım The Last Jedi puanının da 91 olduğunu hatırlamak lazım aynı şekilde The Last Jedi için ön gösterimde izleyenlerin yorumları çok iyidi o yüzden ne puana ne yorumlara bakmak lazım gidip kendimiz izleyip görecez
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.