Şimdi Ara

Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker (2019) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
10
Favori
15.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 veya 10 verilmesini doğru bulmuyorum ben.Bu biraz küskünlük veya destek vermek gibi geliyor.sonuçta yapılan puanlamalar o filme ait puanlamalar.yeri serinin de 1/10'luk bir seri olduğunu ve film dünyasının en kötü serilerinden biri olduğunu ve star wars'a o derece bir zarar verdiğini sanmıyorum.

Yeni seri belki eski filmler kadar iyi değil ama kesinlikle belli bir seviyede iyi filmler.sırf eski serinin seviyesini devam ettirmedi diye hakkı yenmemeli.ki eski seri de çekildiği yıla göre değerlendirilmezse ve nostalji etkisi unutulursa çok da iyi olmayan filmler.mesela a new hope'a 8 versem force awakens'a da 6.5-7 civarı verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 20 Aralık 2019; 16:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    Kotor canon bile değil. Biraz zor çıkar.

Şuandan yeni üçleme için planlar yapmışlar. Muhtemelen yönetmenliğini kime verelim diye tartışıyorlardır.
    Evrende "biyolojik" olarak Skywalker kalmadığına göre Skywalkerların hikâyesi bitti sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 20 Aralık 2019; 18:1:17 >
  • ilk yarı güzeldi.en çok hoşuma giden şey ise önceki 2 filmin boşluklarını kapatmaları.her şeyi 3.filme saklamışlar
    Kylonun da çizilen karizması geri gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 20 Aralık 2019; 19:9:1 >
  • Bugün izledim, herhalde bir fiyasko çiz deseler bunun yanında da vinci eseri olur.Evrenin canına okudular

• Yoda bile uğraşla kaldırıyordu nesneleri. Rey uçan gemiyi durduruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

ilk yarı güzeldi.en çok hoşuma giden şey ise önceki 2 filmin boşluklarını kapatmaları.her şeyi 3.filme saklamışlar
    Kylonun da çizilen karizması geri gelmiş.

Önceki 2 filmin boşluklarını doldurup önceki filmin yarattığı sorunları da temizleye çalışmış. Bu üçleme için iyi final olmuş önceki 2 filmi izleyenler izlesin yeni üçlemeye başlamayan başlamasın.

İnceleme puanları genelde düşük gelmiş domates önceki 2 filme 90 üstü verirken bunda 55 civarıydı. The Last Jedi inceleme puanı yüksek olsa da izleyici puanı %40 civarında kalmıştı bunda tam tersi olmuş izleyici puanı %85 olmuş.

Metada yine herkes 0/1/10 vermeye abandığı için sitedeki puanın bir önemi kalmamış. Recep İvedik bile 3-4 eder en kötü filminde. Film kötü diye 0/1 vermekle desteklemek için 10 vermek arasında pek bir fark yok puanlama sistemleri böyle insanlar yüzünden değersizleşiyor işte.

Unmanaged custom blot!

• Mark Hoppus kullanıcısına yanıt
    Gemi ne kadar büyük hocam? Starkiller star destroyer durdurmuştu. İlk defa görülen bir şey değil yani.

Ayrıca Yoda'nın dediği şeyi de unutmamak lazım "Size doesn't matter."

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Kotor canon bile değil. Biraz zor çıkar.

Şuandan yeni üçleme için planlar yapmışlar. Muhtemelen yönetmenliğini kime verelim diye tartışıyorlardır.
    Evrende "biyolojik" olarak Skywalker kalmadığına göre Skywalkerların hikâyesi bitti sayılır.
    Expanded universe'e girmezseler daha çok rezil rüsva olurlar. İnat etmeyi bırakmalılar bence.
  • Hikayeyi bir şekilde bitircekler di. Bitirdiler ama anlatılanlar tahmn edilenler gibi çöp bir şekilde bitirmediler. Evet içine ettiler serinin ama kötünün iyisini yapmışlar senaryo anlamında. Görsel efektler felan efsane olmuş sahneler felan. Ama tabii hikayeyi iyi bitiremedikleri için görsellerin sahnelerin pek önemi kalmıyor :))

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

ben kyloyu çok beğendim bu filmde.eski filmlerdeki ezik karakteri çok iyi attı üzerinden.filmin başından sonuna kadar kendini gayet kanıtladı ve çok önemli hamlelerde bulundu.reyi son anda sith yapmaktan vazgeçirdi ve kendini feda ederek reyin hayatını kurtardı.reyi son anda vazgeçirmesi aslında rebellionu kurtaran şey.hem de dediğin gibi karnından yaralanmamış benin,eğitim almış reyi nasıl yendiğini de gördük.palpatine de benin son skywalker olduğunu tekrar vurguladı.
    Reyi de önceki filmler sağolsun,hiç sevmezdim.bu filmde altyapısı çok iyi dolduruldu ve çok iyi bir karakter haline geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/7'lik bir film olmuş.ne çok iyi ne de çok kötü.özellikle karakter gelişimlerini çok iyi yapmışlar bu çok hoşuma gitti.rey,kylo ve finn; bu 3 karakteri hiç sevmezdim,bu filmle birlikte düşüncelerim tam anlamıyla tersine döndü. Duygusal ve aksiyonu bol bir film olmuş.

Vay be rt'de audience score'u yüzde 86 imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 20 Aralık 2019; 22:0:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi kotaralım derken evrenin, Force'un, dengenin, her şeyin içine etmişler. Benim için rezalet ötesi bir filmdi. Finn midir nedir, ne diyeceksen de artık be sıktın. Herkes de force sensitive olmuş ben bu işi anlamadım.

3/10

Bu arada üç boyutlu film izlemekten nefret ediyorum. Renkleri öldürüyor o gözlükler. Şöyle düz yapın geçin, ne oluyor yani üç boyutlu olunca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 20 Aralık 2019; 22:3:2 >
  • İzleyenler söyleyebilir mi? Bu videoda anlatılan senaryo gerçekleşmiş mi?
    3:26 da tutturmuşum. Hepinize teessüf ediyorum...
    Dedex55youtube
    Teorim çıktı!!! Star wars: snoke darth sidious mu? (10.2019)
    https://www.youtube.com/watch?v=FuQKxcmUUDw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 20 Aralık 2019; 23:3:53 >

• Sadece bir film olarak degerlendirirsek güzeldi efektler olsun aksiyonu olsun normal bir sinema izleyicisi sıkılmadan izler keyif alır akıcı bir filmdi ama Star Wars serisinin son filmi olarak bakarsak kafayı yedirtecek seviyede saçmalıklar vardı.Kylo Ren filmin yıldızı ilk filmden itibaren daha iyi işlense çok sevilen bir karakter olabilirdi bence.Daha sonra spoilerli bi yorum yapacam ama ilk izlenimlerim böyle çok eleştiri alacaktır yerden yere vurulacaktır ki çoğu haklı eleştiri ama yinede hala kararsız olan varsa gidip izlesin

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt

Videoyu izlemedim sadece başlıktan yola çıkarak söylüyorum ki kısmen evet. Palpatine, Snoke'u kendisinin yarattığı ve Kylo'nun aklındaki her sesin kendisi olduğunu söylüyordu.

• ulan adam hep elektriğinin geri yansıtılması sonucu ölüyor. Onu bari değiştirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni üçlemeyi zaten hiç sevmemiştim ama bu sefer hatalarından ders alıp kötünün iyisi diyebileceğimiz bir film yapmayı başarmışlar.

En sevdiğim karakterlerden birisi olan Palpatine'i ilk kez dev ekranda görmek çok keyifliydi benim için.

Sonuç olarak Last Jedi'dan daha iyi bir film ile şu rezalet üçlemeyi bitirdikleri için çok mutluyum. Umarım bundan sonra Mandalorian kalitesinde yapımlar görürüz.

6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 21 Aralık 2019; 1:58:20 >

• Son veda güzel olmadı.Filmde skywalkerlar bitiyor fakat en büyük skywalkerın ne ismi geçiyor nede force ghostu gözüküyor

• star wars'ı hayatı yapan ve Türkiye'de star wars kostüm showlarında yer alan fanatik bir hayran arkdaşım bugün ilk gösterime gitti ve film çıkışı disneye ve yönetmenine etmediği küfür kalmadı.Çok büyük hayal kırıklığı içinde ayrıldı sinemadan.Zaten hayranlar nezlinde beklentisi az olan bir filmdi bu yapım ve en azından saçmalayan konuyu toparlama noktasında birşeyler bekleniyordu.Anladığım ve gördüğüm kadarıyla bu sonuç kimseyi tatmin etmemiş.

7. film 2 milyar dolar hasılat yapmıştı,8. film ise 1.3 milyar dolar ile gerileme yaşamıştı.Sanırım bu son 9. filmde 1 milyar seyirci rakamını zor yakalar zira sinemadan çıkanların çoğunluğu filmi beğenmek bir tarafa disneye lanet ederek çıktı.Hatta filmden çıkanlardan bazıları "şu senaryoyu star wars hayranlarından birine versele bu filmden daha iyi konu çıkarırdı" diyen bile oldu.

Skywalker hikayesini lucas harici bir ekibe vermeleri çok yanlış oldu.

• Filmi beğendim. 7 filmi de sevenlerdendim. 8 i ise hiç sevmemiştim. 8 olmasaydı bu film daha iyi olabilirdi ama öyle bir enkazdan iyi kurtarmışlar seriyi diyebilirim. Sıkıldığım yer hiç olmadı. Baştan sona akıcıydı bence. 9/10

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.