Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eddie Hazel

Yahudi yüzeyselliği yoktu. Serinin asla bir yahudiye emanet edilmemesi gerektiğini kanıtladı the Force Awakens. Yeaaah Jedi it's true it's all true demekten öte bir filmdi. "Aptallar için Star Wars" değil "Fanlar için Star Wars'tu" çünkü The Last Jedi. Han soloyu öldürmeseler filmin bir numarası yoktu. Ayrıca Force Awakens'ı yerden yere vuranlar kim? Dramatik yerler vardı ve özlemimizi gidermeyi başardı. Herkes severken ilk ay ben hatalarını söyledim, milletin gözüne soktular kamerayı yakın çekim alıcaz diye. I-II-III'teki uzak mesafeden daha büyük arazilerin daha büyük çapta olayların yaşandığını hissettiren dinginlik veren ya da o savaş coşkusu veren sahneler etkisiz kullanılmıştı çekim tekniği yüzünden. Ne olursa olsun George Lucas'ın elden geçirmesi gerekirdi filmi. Onayı alınmalıydı.

The Force Awakens'de Kylo Ren Han Soloyu gozunu kirpmadan olduruyor

The Last Jedi'de Annecine kiyamiyor oyyy

Kylo Ren The Force Awakens'de bi karizmasi vardi

The Last Jedi'de Severus Snape kiliginda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Aralık 2017; 19:0:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Hazel

Sen kimsin kimi eleştiriyorsun ulan?! Sen kendini ifşa ediyorsun hiç bir Star Wars fanı böyle bir şey yapmaz. Demek ki sen genel kanıya göre filmlere/oyunlara değer biçiyorsun ki bunu itiraf ettin. Puanı yüksekse güzel düşükse kötü demekmişmiş. Söz konusu Star Wars olunca objektif olmamız mümkün değil, ancak bir hata varsa da söylenir. Ve öyle bir hata yoktu mis gibi filmdi. Siz zevksiz, somurtkan herifler olduğunuz için beğenmediniz. Bir de gelip beğenenleri yargılamaya kalkıyorsunuz. Siz ne sanıyorsunuz kendinizi? Bir şeyi beğenirken sizden onay mı alacağız?

Kathleen Kennedy gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Ben beğenmedim filmi, uzun uzun eksikleri yazmayacağım forumda yazılan eleştirilerin hemen hemen hepsine katılıyorum

Episode 9 için bir beklentisi olan kaldı mı çok merak ediyorum.
    Disney yeni SW üçlemesi için Skywalker hikayesini tamamiyle kapatıcam demiş oldu bu filmle bravo. Luke Yoda gibi huzurlu şekilde güce karıştı E9'da ana taşıyıcı olmayacaktır, Snoke da garip bir şekilde harcandı. Eee E9 için izleyecek sadece kimsenin sonucunu merak etmediği Rey-Kylo kapışması ve bi de Finn ile Uzak Doğulu kızın aşkı kaldı

Force Awakens hayal kırıklığından sonra bu filmi deliler gibi hype'lı bir şekilde beklemiştim ama bu hatayı E9 için yapmayacağım. Orjinal üçlemeyi tekrar izleyip eski günleri yad edeyim en iyisi

Orjinal üçlemeyi olduğundan biraz fazla abartıyorsunuz.

Yılına göre efsane olması dışında şu an elde tutulucak karakter dışında bir özelliği yok.

Tekrar izlerseniz dediğimi anlayacaksınız.

Aynen eski ucleme cok abartiyorlar. gorsel efektleri deyinmiyorum o yillarda imkanlar kisitliydi.
    Allah askina Darth Vader oyle mi Ölmeliydi ? hele Imparatorun olumu tam bir komediydi. su an cekilse kiclariyla gulerler insanlar

ESKI UCLEMEYI ABARTMAYIN.

hele episode 6 da 1 saat ormandaki cuceleri izledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Aralık 2017; 19:8:35 >

• o degilde DARTH MAUL'un neden filmi yapilmiyor ? En az Darth Vader kadar baba karakter.

• George Lucas, Maul'u çok çabuk harcadı. Sonra pişman olup Clone Wars ve Rebels serilerinde tekrar hayata döndürdüler kendisini ama filmde daha uzun sürelerde görmeyi tercih ederdim. Gerçekten Sith karizması olan bir karakter, yaşasaydı 2. ve 3. filmi çok daha zevkli hale getirirdi.

• Snoke mevzusunu savunanlar çoğunlukla orijinal üçlemedeki İmparator'u örnek gösteriyor. İmparator'un ölümü de saçmaydı koskoca Darth Vader adamı kucaklayıp atıyor imparator elindeki elektriği açık bırakıyor falan komedi. Orijinal üçlemede imparator'un da kim olduğunu bilmiyorduk falan deniyor bu da doğru ama Star Wars o zamandan beri çok gelişti ne büyük detaylı karakterler gördük oyunlar olsun çizgi filmler kitaplar olsun. Snoke'un ne olduğunu bilmek izleyenlerin hakkı değil mi? Adam güçle şov yapıyor daha önce görülmemiş şeyler yapıyor 5dk sonra hık diye gidiyor. Finn'e harcanan onca boş vakit Snoke'a harcanamaz mıydı madem bu film ölecek. Onun harici Luke'un Snoke'un varlığından haberi olup Kylo'yu etkisi altına aldığını bilmesine rağmen küsüp kendini adaya vurması, Snoke'la yüzleşmemesini de sevmedim madem Luke da gidiciydi Snoke ile kapıştırıp ikisini de aradan çıkartabilirlerdi daha iyi bir şekilde seri genç karakterlere bırakılmış olurdu.

Rey ve Kylo'nun uyumu çok iyi olmuş filmin en sevdiğim anları ikisinin beraber olduğu anlardı. Farklılık olarak Rey Kylo'nun teklifini kabul etseydi veya yer değiştirseler nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum çünkü bu şekilde ilk filmden hiçbir farkı olmadı bu iki karakter açısından. Kylo ne yapacak merak ediyorum hala arada kaldığı belli umarım harcamazlar son filmde.

• Seride adamlar uzuv koparmaktan bile korkar olmuş sırf çocukları filmden kaçırıp da gelir kaybetmemek için sen hala estetik diyorsun. Önce bir tutarlı olsunlar, ondan sonra işin estetik boyutunu tartışırız. Maalesef bu kadar temel eksiklikler varken senin gibi pembe gözlük takamıyorum estetik sahibi, sanatsever arkadaş.
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Haklısın o konuda bir şey diyemem. Ben sadece bencil bir adamım seriyi zihninde canlı tutmaya çalışan. Starkiller malum Galen Marek hikayesi bile daha etkileyici sayılırdı. Ama bunun için yapabileceğimiz hiç bir şey yok söylediğim gibi. Change.org'da istersen 3 milyar imza topla yine de değiştirmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu star wars serisi hoş güzelde çok saçma olaylar var
    benim kafama takılanlar şunlar şimdi anakin karanlık tarafa geçerken ben en güçlü olcam diyodu sonra geçti imparatorun emrinden çıkmadı madem en güçlüsün vur iki tane kafasına sen yönet galaksiyi
    sonra gidip obi wan a yeniliyo nasıl en güçlü jedi anlayamadım
    birde imparator windu dan dayak yiyip hem darth vader den hem yoda dan nasıl güçlü oluyo
    yeni çıkanları okadar dikkatli izlemedim ama onlardada kafama bir sürü şey takılmıştı
  • İnsanları memnun etmek zor günümüzde.Her film saçma sapan eleştiriler alır.

Disney umarım takmaz ve güzel filmler gelmeye devam eder.Bunlara kalsa Marvel evreni bile bu noktaya gelemeyecekti.Yok komikmiş, yok çocuk filmleriymiş.Gördük karanlık evrenleri de merak etmeyin, harbiden çok süpermiş karanlık filmler!

Zamanla yine lafları yutar "oo qral disney" diye gelirler buralara.

7. film güzeldi, bunu henüz izlemedim ama iyidir.Sanki her ay böyle filmler çıkıyor.

Ayrıca bu adamlar milyar dolarlar ile oynuyor, adam çıkmış diyor neden para ile sattın evreni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 15 Aralık 2017; 22:58:2 >

• Her gün en az 5 kere filmi kötüleyin hadi bakayım eksik kalmasın
  • Filmi daha yeni izledim de açıkcası ilkine göre baya bir sıkıcıydı bana göre. Snoke un hayat hikayesine değinseler daha çok çarpıcı olurdu açıkcası adam nasıl geldi nasıl hükümdar oldu orası da bilinmiyor.

Bir diğer unsur ise bir çok soru işareti kaldı devam filmi olacak gibi sanki. Son sahnede çocuk farkettiyseniz süpürgeyi force ile eline alıyor detaydan kaçmadı yada banamı geldi bilemiyorum demekki jedilar daha çok var hatta sithler de olacak. Son sahnede snoke un kylonun yaptığı hamleyi öğrenememesi anlamaması bana çok saçma geliyor arkadaş doğru düzgün öldürseydiniz dedim.

Luke bu arada bir adada yaşıyor her şeyden kaçmış vaziyette sonda bile hologram ile oraya gidiyor sonunda ölüyormu anlamadım? Kylo ren çelişki içerisinde değil aslında imparator olma derdindeymiş bunu anladık. Reyin o adaya gidiyor ama hiç bir şey öğrenmeden geri dönüyor ilk bölüm o kadar sıkıcıydıki sonunda kayaları kaldırabiliyor hamleler yapıyor eğitim almadan ulan anakin bile eğitim alarak bir ton hamle yapıyordu rey daha fazlasını yapıyor. Anakin hem imparatordan eğitim alıyor hemde obi wan dan rey hiç kimseden eğitim almadan force ile neler yapıyor hatta ben ile ışını alma olayında bile galip gelecek nerdeyse.

Özellikle reyin beni döndürme çabası ile acayip saçma olmuş aslında bir ara benim aklıma ben kendisini direnişin arasına katıp hepsini öldüreceğini düşündüm aslında ama öyle olmadı. Bu arada anlamadığım nokta usta yoda ne oldu bu ölmedi ama hologram ile gözüküyor anca peki nerde kendisi?

Son olarak filmin başından beri habire kendilerini gördüler ben ve rey ama ne hikmettir kardeş olduklarını bir öğrenemediler yada biliyorlar da söylemediler birbirlerine anlamadım açıkcası. Bence film vasatın üstünde olmuş. Son sahneleri biraz daha iyi ama luke hologram olarak değil normal olarak kavga ederken görmek isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Filmi daha yeni izledim de açıkcası ilkine göre baya bir sıkıcıydı bana göre. Snoke un hayat hikayesine değinseler daha çok çarpıcı olurdu açıkcası adam nasıl geldi nasıl hükümdar oldu orası da bilinmiyor.

Bir diğer unsur ise bir çok soru işareti kaldı devam filmi olacak gibi sanki. Son sahnede çocuk farkettiyseniz süpürgeyi force ile eline alıyor detaydan kaçmadı yada banamı geldi bilemiyorum demekki jedilar daha çok var hatta sithler de olacak. Son sahnede snoke un kylonun yaptığı hamleyi öğrenememesi anlamaması bana çok saçma geliyor arkadaş doğru düzgün öldürseydiniz dedim.

Luke bu arada bir adada yaşıyor her şeyden kaçmış vaziyette sonda bile hologram ile oraya gidiyor sonunda ölüyormu anlamadım? Kylo ren çelişki içerisinde değil aslında imparator olma derdindeymiş bunu anladık. Reyin o adaya gidiyor ama hiç bir şey öğrenmeden geri dönüyor ilk bölüm o kadar sıkıcıydıki sonunda kayaları kaldırabiliyor hamleler yapıyor eğitim almadan ulan anakin bile eğitim alarak bir ton hamle yapıyordu rey daha fazlasını yapıyor. Anakin hem imparatordan eğitim alıyor hemde obi wan dan rey hiç kimseden eğitim almadan force ile neler yapıyor hatta ben ile ışını alma olayında bile galip gelecek nerdeyse.

Özellikle reyin beni döndürme çabası ile acayip saçma olmuş aslında bir ara benim aklıma ben kendisini direnişin arasına katıp hepsini öldüreceğini düşündüm aslında ama öyle olmadı. Bu arada anlamadığım nokta usta yoda ne oldu bu ölmedi ama hologram ile gözüküyor anca peki nerde kendisi?

Son olarak filmin başından beri habire kendilerini gördüler ben ve rey ama ne hikmettir kardeş olduklarını bir öğrenemediler yada biliyorlar da söylemediler birbirlerine anlamadım açıkcası. Bence film vasatın üstünde olmuş. Son sahneleri biraz daha iyi ama luke hologram olarak değil normal olarak kavga ederken görmek isterdim.

Star Wars bilmeden nasıl star wars hakkında yorum yapabildiğine şaşıyorum

Hologram değil o Force.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

bu star wars serisi hoş güzelde çok saçma olaylar var
    benim kafama takılanlar şunlar şimdi anakin karanlık tarafa geçerken ben en güçlü olcam diyodu sonra geçti imparatorun emrinden çıkmadı madem en güçlüsün vur iki tane kafasına sen yönet galaksiyi
    birde imparator windu dan dayak yiyip hem darth vader den hem yoda dan nasıl güçlü oluyo
    yeni çıkanları okadar dikkatli izlemedim ama onlardada kafama bir sürü şey takılmıştı

1- Anakin, Obi-Wan tarafından doğrandıktan ve yandıktan sonra insandan çok bir robota dönüşüyor. Uzuvlarını kaybettiği ve organlarında da büyük hasar olduğu için Darth Sidious'ı yok etmek gibi bir hayale kapılmıyor bu yüzden. Aslında her zaman Darth Sidious'ın yerini almak aklında var, hatta bunu oğlu Luke ile yapabileceğini düşünüyor. Empire'da zaten Luke'a "We can rule the galaxy as father and son" diyerek teklifini de yapıyor ama Luke oralı olmuyor.

2- Obi-Wan'a bence yenilmesi normal. Sonuçta Obi-Wan da boş bir jedi değil. Jedi Konseyinde yer alan usta bir jedi. Anakin'den daha tecrübeli. Yine de filmde ona güç götüremiyor, Anakin'in kibiri sayesinde eline geçen fırsatı değerlendirip yeniyor Anakin'i.

3- Windu tarafından yüzünün deforme edilmesi ile ilgili bazı teoriler üretildi geçmişte. Bunlardan benim aklıma en çok yatanı, orada bilerek Windu'nun kendisine zarar vermesine izin vererek Anakin'i karanlık tarafa çekmeye çalışması. Windu, Darth Sidious'a yıldırımını yansıtırken, Darth Sidious'ın gözü sürekli Anakin'de, sürekli olta atıyor. Çok zayıfım falan diyor. Sanırım Windu'nun onu öldürmeye çalışacağını, Anakin'in de Padme'yi kurtarmak için oltaya gelip yemi yutacağını biliyor. Bir Sith olduğu için böyle sinsi bir plan yapması şaşırtıcı olmaz. Eğer Windu Darth Sidious'ı öldürmeye çalışmasaydı belki de Anakin orada karanlık tarafa geçmeyecekti. Yalnız bu dediklerim olmasa bile Windu'nun da ışın kılıcı kullanımında belki Yoda'dan bile iyi olduğunu söylemek lazım. Windu, Yoda ile birlikte döneminin en çok öne çıkan iki Jedi'ından birisi. O yüzden Darth Sidious'a güç götürmesi akıl almaz bir şey değil. Zaten ben imparatorun Yoda'dan da güçlü olduğunu düşünmüyorum. Yoda, İmparator'un yardım almayacağı bir yerde izole bir şekilde dövüşseydi, Darth Sidious'ı kesinlikle yenerdi. Üçüncü filmde imparator güç bela kurtuluyor Yoda'nın elinden.

Zamanında bu sorular benim de aklıma takılmıştı ve araştırdığımda yukarıdakine benzer cevaplar bulmuştum internette.

• quote:

Darth Vader üstündeki zırhı imparator kontrol ettiği için ona bir şey yapamıyor. Son filmde ona bir şey yapmaya çalışırken zaten hasar gördü ve bu yüzden öldü.

Obiwan yenildiği sıra eğitimsizdi ama obiwan ise ustaydı.

Master Windu hafife almayın hem karanlık hem aydın tarafı kontrol edebilen nadir jedilardan. Onun ışın kılıcı yetenekleri yodanınkinden daha üstün.

• Kusura bakma yanlış söyleyebilirim çünkü Force aslında ne olduğunu unutmuşum onu hologram sanıyordum. Normalde yoda haricinde bu gücü kullanabilen yok diye biliyordum ben. Hatırlattığın iyi oldu ama bunu düzgün söylesen daha iyi olurdu aslında bilmediğimden değil unuttuğumdan olabilirmi star warsı bu yeni film ile birlikte açıkcası unuttuk çünkü hiç bir şeyden düzgün bahsedilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

1- Anakin, Obi-Wan tarafından doğrandıktan ve yandıktan sonra insandan çok bir robota dönüşüyor. Uzuvlarını kaybettiği ve organlarında da büyük hasar olduğu için Darth Sidious'ı yok etmek gibi bir hayale kapılmıyor bu yüzden. Aslında her zaman Darth Sidious'ın yerini almak aklında var, hatta bunu oğlu Luke ile yapabileceğini düşünüyor. Empire'da zaten Luke'a "We can rule the galaxy as father and son" diyerek teklifini de yapıyor ama Luke oralı olmuyor.

2- Obi-Wan'a bence yenilmesi normal. Sonuçta Obi-Wan da boş bir jedi değil. Jedi Konseyinde yer alan usta bir jedi. Anakin'den daha tecrübeli. Yine de filmde ona güç götüremiyor, Anakin'in kibiri sayesinde eline geçen fırsatı değerlendirip yeniyor Anakin'i.

3- Windu tarafından yüzünün deforme edilmesi ile ilgili bazı teoriler üretildi geçmişte. Bunlardan benim aklıma en çok yatanı, orada bilerek Windu'nun kendisine zarar vermesine izin vererek Anakin'i karanlık tarafa çekmeye çalışması. Windu, Darth Sidious'a yıldırımını yansıtırken, Darth Sidious'ın gözü sürekli Anakin'de, sürekli olta atıyor. Çok zayıfım falan diyor. Sanırım Windu'nun onu öldürmeye çalışacağını, Anakin'in de Padme'yi kurtarmak için oltaya gelip yemi yutacağını biliyor. Bir Sith olduğu için böyle sinsi bir plan yapması şaşırtıcı olmaz. Eğer Windu Darth Sidious'ı öldürmeye çalışmasaydı belki de Anakin orada karanlık tarafa geçmeyecekti. Yalnız bu dediklerim olmasa bile Windu'nun da ışın kılıcı kullanımında belki Yoda'dan bile iyi olduğunu söylemek lazım. Windu, Yoda ile birlikte döneminin en çok öne çıkan iki Jedi'ından birisi. O yüzden Darth Sidious'a güç götürmesi akıl almaz bir şey değil. Zaten ben imparatorun Yoda'dan da güçlü olduğunu düşünmüyorum. Yoda, İmparator'un yardım almayacağı bir yerde izole bir şekilde dövüşseydi, Darth Sidious'ı kesinlikle yenerdi. Üçüncü filmde imparator güç bela kurtuluyor Yoda'nın elinden.

Zamanında bu sorular benim de aklıma takılmıştı ve araştırdığımda yukarıdakine benzer cevaplar bulmuştum internette.

hocam yodanın güç seviyesi windu dan fazla değilmi
    bence herşeye rağmen yinede darth vader ı daha iyi yerlere getirmelilerdi herkesin sevdiği bir karakter.
    birde hocam snoke hakkında bilginiz varmı filmde bayağı bi şov yaptı hiç görmemiştim güçle böyle şeyler yapan yoda nın hayaletide şimşek falan çaktırdı hava durumunu kontrol edenide hiç görmemiştim:D ve bence snoke çok kolay öldü
    keşke eski karakterleri geri döndürseler bir şekilde yedirirler bu yeni karakterleri sevemedim ben

• quote:

quote:

Darth Vader üstündeki zırhı imparator kontrol ettiği için ona bir şey yapamıyor. Son filmde ona bir şey yapmaya çalışırken zaten hasar gördü ve bu yüzden öldü.

Master Windu hafife almayın hem karanlık hem aydın tarafı kontrol edebilen nadir jedilardan. Onun ışın kılıcı yetenekleri yodanınkinden daha üstün.

darth vader ın zırhını imparatorun kontrol ettiğini bilmiyodum mantıklıymış aslında bu teorimi yoksa çizgi romanlarda falan bahsedilen bişeymi veya filmde geçtiyse ben kaçırmışım.
    birde hocam windu güçlü olduğunu tahmin edebiliyodum ama hem karanlık tarafı hem aydınlık tarafı kontrol edebilme olayını bilmiyodum windu yoda dan force olarak güçlümüdür?

• quote:

quote:

quote:

darth vader ın zırhını imparatorun kontrol ettiğini bilmiyodum mantıklıymış aslında bu teorimi yoksa çizgi romanlarda falan bahsedilen bişeymi veya filmde geçtiyse ben kaçırmışım.
    birde hocam windu güçlü olduğunu tahmin edebiliyodum ama hem karanlık tarafı hem aydınlık tarafı kontrol edebilme olayını bilmiyodum windu yoda dan force olarak güçlümüdür?

Force olarak yoda daha fazla bilgisi var ama ışın kılıcı dövüşü konusunda windu daha iyi.

Ayrıca karanlık tarafın gücünüde iyi bildiğinden imparator karşı koyabildi. İzlersen imparatorun güç elektriğini kendisine geri çeviriyordu.

Darth Vader olayı biraz benim teorim ama doğru olduğuna eminim darth vader zırhı olmadan yaşayamaz eminimki imparator bir şeyler eklemiştir kendisini korumak için. Boşuna vader sen benimsin demiyor.

Ayrıca Vader luke ona katılıp güçlenmesini ve imparatoru öldürmesini istiyordu çünkü kendisi yapamaz zırhı yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 15 Aralık 2017; 23:37:12 >

• quote:

Saçma demeyelimde gücün kullanımı konusunda star wars serilerinde çok tutarsızlık var.

Mesela Yoda Clone wars eski 2003 çizgi seride koca koca droid nakliye gemilerini havada dans ettiriyor ama Star Wars 2 de Dookun un Obi Wan ve Anakinin üstüne devirdiği silindir metal bloğu iki saatte ıhh mıhh yaparak kenara çekiyor.

SW 3 de ki Windu ile Sidious düellosu zaten yüzyılın muaamması

Çoğu görüş Sidious un bilerek Windu ya yenilmiştir. Anakini daha kolay karanlık tarafa çekebilmek için Padme meselesinden dolayı. Şimdi bunu kabul edersek Windu gibi bir ustaya ve Star Wars a hakaret olur.

Usta Windu eski çizgi seride ışın kılıçsız koca droid ordusunu force ile patates etmişliği var. Ayrıca ışın kılıcı tekniği çok nadir ve güçlüdür.

Ayrıca güce olan duyarlılığı yoda ile eşdeğer belki daha yüksektir. Windu , order 66 yı sezmiş adamdır.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.