Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eski Star Warsı yeniden aynı sekilde yansıtmak istemişler ve bu bence cok dogru değildi... Kylo karakteri cok dogru mesela ama Reyin bir cirpıda onu yenmesi normal değil .. Ergen diyenler illaki olacaktır saygı duyarım ama sonucta Anakine yani Vadere cok baglı en azından 9 uncu filmde Darh Vaderi ortaya cıkarırlarsa hele ki dogru bir zekası bir hamleyle işte o zaman Star Wars küllerinden yeniden dogar.Kafamızda hepimiz gibi çok sorular var reyle ilgili kyloyu yenmesi gibi.. Ben umutluyum cok ileriki zamanlarda bu sorunun cevabını ogreneceğiz. Belki son filmde. Filmi genel olarak sıkıcı buldugum kadar cok beğendim de .. Kylonun snoke öldürmesi efsaneydi ama bence snoke beden değiştirdi yani kyloya ..
    Bu kadar çabuk olmesine anlam veremem.
    Bosuna mı öldü gibisinden?
    Kylo ve Reyin birbirlerini hissetmesi her ne kadar snokeun planı olsada güzeldi.Bu bag insallah son filmde de olur.
    Usta Yodanın Lukea Kyloyu kaybettin demesi beni harbiden üzdü. Kyloyu bi ben seviyorum galiba :)
    Usta yoda diyorsa yapımcı asla vazgeçmez dediğinden .. İnsallah sasırtırlar beni kylonun o karanlık taraftan kurtulmasını dilerdim ..
    Rey kylo su ikili cok onemli bana gore..
    Reyin pat diye güclü olmasını anlam veremedim.
    İnsallah bunu 9 uncu filmde anlatırlar yoksa cidden sıkıntı.
    Reyin kyloyu geri dondurmek istemesi çok güzeldi.
    Güzel detaylar var.
    Usta yodayı gordüğüme yinede cok sevindim.
    Darısı vadere yani Anakin Skywalkere..

9 uncu filmde güzel sürprizler olacak diyorlardı bi yerde okumustum.
    İnsallah olur o dedikleri...
    Hadi Star Wars izleyici kaybetme ve küllerinden yeniden doğ lütfen !!!

• Keşke yeni filmde sithlere/karanlığa odaklansalar ama disney varken zor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce geliip küfür etmişmiydim hatıtlamıyorum ama yukarda gördüm etmişim galiba.

Olsun yetmez. Allah belanı versin Disney.

Yarın birgün oturup baştan sona seriyi izlesem bunu izlemem. Hayatımda yok böyle bir film.

Ne kadar küfür etsem azdır.

Ulan şerefsizler, Luke lan o. Kimlerle nerelerden geldi. Patates ettiniz lan adamı. Sith taraftarı olmama rağmen acıdım karaktere.

Luke, güç taş kaldırmak değildir deyip sonunda rey denen karaktersiz -eh taş kaldırmakmış diyor.

Önceki tüm hikayeyi nasıl çöpe atarsınız elime geçse şu senaryoyu yazanlar, onaylayan öldürürüm o derece nefret kusuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 10 Temmuz 2018; 23:11:24 >

• O kadar teknoloji gelişti toplasan 5 dakika Işın kılıcı zor görüyoruz. Şu filme gitme nedenlerimizden biri ışın kılıcı değil mi? Niye bu kadar az gösteriliyor? George Lucas bile 1-2-3 filmlerinde bol bol kullanmıştı ışın kılıcını. Filmin kötü olmasını geçtim artık ama zerre tatmin etmiyor tek bir alanda bile. Kesinlikle en kötü SW Filmiydi. Kötülükte Episode 1'i geçebilecek bir filmin varlığı tüylerimi ürpetiyor hala.
  • Seriye yakışmayan bir film olmasını geçtim normal popcorn bir film olarakta sınıfta kalmış. Hiçbir şekilde seyirciye bir şey hissettirmeyen zayıf bir film olmuş.
  • Önyargı ile baktım şu seriye her zaman dün bir şans verdim izledim force awakens i hiçbir şey anlamamakla beraber filmi sevdim. Seriye nasıl ve ne şekilde başlayacağım bilmiyorum.
  • 7 yıl önce bugün vizyona girdi.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

4 Mayıs gelsin de tüm seriyi bir tur daha tavaf edelim.

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) 

• izleyeceğim gibi duruyo

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.