Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var öyle, birşey diyemem benim ailem de altyazili izleyemiyor.

E dublajlı izleyemeyen de var en azından salonun teki dublajlı kalsin... 2d gelmene mantığını anlamıyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu olarak başka şeylere yönelselerdi muhteşem bir film çıkardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sahne de ki çocuk ile ilgili..

acaba last jedi kendisimidir?

Çocuğun olayını çözemedim. Varmı bilgi vere bilecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Son sahne de ki çocuk ile ilgili..

acaba last jedi kendisimidir?

Çocuğun olayını çözemedim. Varmı bilgi vere bilecek?

Ben "Güç her yerde" mesajı diye anladım.

Şimdi diyince mantıklı geldi. Olabilir..

• Bunca yıldır sinema izlerim, efsane filmlerden berbat filmlere kadar binlerce film izlemişimdir ama sinemadan çıktığımda beni resmen sinirlendiren ilk film bu oldu. Hayatımda izlediğim en kötü film.Filmin hikayesi o kadar kötü ki Wattpad'da hikaye yazan ergenlerin birini tutmuşlar filmin hikayesini yazdırmışlar sanki. Star Wars değil resmen absürd komedi, sitcom, parodi karışımı bir şey olmuş. Hele son sahnelerdeki

Kylo ve Luke'un ''hologramının'' savaştığı sahne Bollywood'dan fırmala gibiydi Bir an için Bollywood filmlerindeki gibi dans edecekler zannettim ki öyle bir şey olmadı neyseki o kadar ileri gitmemişler . Böyle bir film olacağı zaten başından Poe'nun ilkokul esprileri yapmasıyla aha dedim zaten...
    Filmdeki bütün karakterler birer Cem Yılmaz olmuşlar 5 dakikada bir birisi espri patlatıyor.Tamam Star Wars hiçbir zaman için karanlık bir havada geçen film olmamıştır 3 ve 5 hariç ama diğer filmlerde yapılan espriler yerindeydi en azından burada sadece öylesine konmuş.

Daha uzun yazarım ama şunu yazmaya harcadığım zamana değmez cidden. Star Wars filmine değilde Uzayda geçen Avengers tarzı bir komedi filmine gittiğinizi hayal ederseniz sizi üzmez film.

Bunu izleyeceğinize gidin The Old Republic oyununa çıkmış trailerları izleyin gerçek star wars izlemiş olurusunuz en azından buyrun. 4-5 dakikalık trailerlar 7 ve 8'in veremediği duyguları 5 dakikada veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Aralık 2017; 21:27:30 >

• quote:

Domestic: $365,088,356
    + Foreign: $380,300,000
    = Worldwide: $745,388,356

İlk film kadar gişe yapamayacağı belliydi ama böyle giderse 1.5 milyar dolar bile yapamayacak gibi.

quote:

Star Wars: The Last Jedi filmi yarışa iyi bir açılışla başlamış olsa da ilk üç günden sonra seyircilerini yitirmeye başladı. The Last Jedi‘ın cumadan cumaya düşüşü % 68.9 oranında. Yani ilk üç günden sonra beklenilenden daha fazla izleyici kaybedildi. Çekilen tüm Star Wars filmlerinin cumadan cumaya düşüşünün % 68’den daha az olduğunu, The Last Jedi‘ın bu açıdan ilk olduğunu belirteyim. Fakat bu olumsuz duruma rağmen filmin hasılatı kötü değil. İlk haftasında toplamda 745m$ kazandırdı. Tabii şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz ki The Last Jedi, 7. film kadar hasılat elde edemeyecek (7. filmin hasılatı 2 milyar 68 milyon $). Gerçi muhtemelen beklentiler daha yüksekti.

http://www.bakiniz.com/boxoffice-the-last-jediin-9-gunluk-hasilati-745-milyon-dolar/

Dc fanı baran köse de iyice abartmaya başladı. Justice league i bile beğenen adam star wars a laf atıyor.. Disney dolayısıyla marvel kazanmasın kafasında sanırım. Yakınca Disney dc yi alırsa bunun gibiler ne yapar bilemiyorum..

• Yoda'yı animasyon değil de, 80'lerin teknolojisi olan kukla (puppet) olarak yapmaları harika olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bence Luke'yi çok abartıyorlar. Luke hiç bir zaman jedi olmadı. Son jedi da son sith de Anakin'di o ölünce ikiside bitti.

yanlış... Doğrusu "Luke hiçbirzaman çok iyi bir jedi olamadı" olmalı idi.. Sebebi ise çok açık.. Jedi eğitimi 3-4 yaşında başlıyor.. Önce youngling oluyorlar 10 sene youngling eğitimi görüp 13 yaşında padawan oluyorlar , bir 10 yıl daha padawan eğitimi görüp 23 de jedi olabiliyorlar. Luke ise 20 yaşında Gücü oldugunu farketti ve sadece birkaç hafta Jedi eğitimi alabildi.. Düşün 20 yıl eğitim nerede birkaç hafta nerede.. Luke eğer 20 yıl eğitim alsa idi bütün Jedi lardan çok daha kuvvetli olabilirdi..
  • quote:

https://twitter.com/HamillHimself/status/945784443964309505

“Güvensizliğimi ve şüphelerimi toplum içinde dile getirdiğim için pişmanım. Yaratıcı farklılıklar her projede sıklıkla olan bir şeydir ama bu genelde özel kalır. İstediğim tek şey iyi bir film yapmaktı fakat Rian Johnson tüm zamanların en iyi filmini yaptı!”

Adamın ilk yorumundan sonra Disney ve Mark Hamill (temsili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 28 Aralık 2017; 20:25:23 >

• Nihayet ve bu sefer spoiler da yemeden filmi dün akşam izleyebildim, eski bir fan ve zamanında klasik üçlemeyi (pek de sevmediğim içecek firması sağolsun) sinemada izlemiş biri olarak tek kelimeyle bayıldım. Elbette bazı yerlerde düşük espriler, çocuksu sahneler yok muydu, tabii ki vardı ama SW serisi çocukların bile rahatlıkla izleyebilecekleri seviyede filmlerden oluşur, sonradan çok tutulunca millet felsefesi, kılı tüyünü de tartışır oldu. Yoksa SW, sinemaya gidip hoş vakit geçirmeni sağlayacak bir filmdir, ötesini beklersen hayal kırıklığına uğrarsın bu kadar basit.
  • Mark Hamill's Reaction to Star Wars The Last Jedi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son üç yılda çıkan üç Star Wars filminin gişedeki hasılatı toplam 4.06 milyar dolar oldu. Disney, Lucas Filmi 2012'de 4.05 milyar dolar karşılığında satın almıştı.

Hala kara geçememişler neticede hasılat olduğu gibi stüdyoya kalmıyor 3 4 film sonta kara geçerler

Acaba fox u satın almaları kaç yılda kendini amorti eder herhalde 20 yıl sürer

• 1 milyar Doları geçti hasılat.
  • Bu gün izleme fırsatı buldum.

Star wars hayranı olarak tek beklentim abi Obiwan İle Anakin'in 3. Filmdeki düellosuna benzer bir şey görmek ama yok anlamıyorum niye yapamıyorlar. 7. filmde 8. filmde benim için çok kötü filmler.

Birde şu Rey nasıl falcona geri döndü benmi birşey kaçırdım anlamadım.
  • Teknoseyir star wars the last jedi incelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Bu gün izleme fırsatı buldum.

Star wars hayranı olarak tek beklentim abi Obiwan İle Anakin'in 3. Filmdeki düellosuna benzer bir şey görmek ama yok anlamıyorum niye yapamıyorlar. 7. filmde 8. filmde benim için çok kötü filmler.

Birde şu Rey nasıl falcona geri döndü benmi birşey kaçırdım anlamadım.

O düellonun benzerini yapabilmeleri için çok sağlam karakterler yapıp birkaç film boyunca izleyiciye benimsetmeleri gerekiyor. Bir dahaki üçlemeye kaldı artık

• Sadece film hakları değil her şeyi aldılar. Üç filmden gelen parayla yarısını çıkardılar zaten. Diğer gelirleri de ekleyince 3-4 filme kalmadan kâr yapmaya başlarlar hatta belki de şimdi bile başlamış olabilirler. Üstüne Indiana Jones da dahil 4 milyarın içine.
  • Film yakınlarımda vizyondan kalkmış internetten izleyemez miyiz internette sinemada kamerayla çekilmiş hali var ben şimdi bunu nerden izleyebilirim netflixte falan var mıdır?
  • Ulan milletin hiç mi ilgisini çekmemiş bu film salak saçma filmler vizyonda bu kalkmış 15 aralıkta girmedimi bu vizyona 2.haftanın sonunda vizyondan çekilir mi hiç mi beğenilmedi film
  • Yakinlarimdaki cinemaximumlar salonlarini arife ayirdigi icin izleyemedim bir turlu

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.