Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Star Wars'ı kurtarabilecek tek şey Darth Vader'a özel film çekilmesi olur. Han Solo yerine bu tercih edilebilirdi. Rogue One'ın son sahnesinde zevk almayan oldu mu? Rey ve Kylo ilgi çekici karakterler değil. Rey'de aslında potansiyel vardı 7. filmde işin içine gizem falan kattılar ama son filmde Rey'in dümdüz biri olduğunu gördük. Ben artık epik sahneler görmek istiyorum. Paragöz Disney'in neden Darth Vader filmine yanaşmadığını anlamıyorum. Gişede rahatça rekor kırabilecek bir film, sırf adından dolayı.

Kurtarabilecek mi? Bu kadar yüksek hasılat yaparken,bu kadar yüksek puanlara sahipken ve hala çok iyi filmler yapıyorlarken neyden kurtulacaklar anlamadım.fazla başarılı sendromundan falan mı?

Hala çok iyi film yapıyorlarken mi Seriyi çoluk çocuğun eline düşürdüler neyin başarısı? Yaptığı hasılatın tek sebebi Star Wars ismine sahip olması.

• Sunu artık bi anlayin dostlar biz filmi iyi veya kötü olarak değil potansiyelinden dolayı eleştiriyoruz bu film serisinin iyi filmi yapmaya hakkı yok ya çok epic bişey cikarticaksin ya da karismayacaksin seriye sonu da böyle çöp bişey oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

Sunu artık bi anlayin dostlar biz filmi iyi veya kötü olarak değil potansiyelinden dolayı eleştiriyoruz bu film serisinin iyi filmi yapmaya hakkı yok ya çok epic bişey cikarticaksin ya da karismayacaksin seriye sonu da böyle çöp bişey oluyor

Lucas'ın kendi çektiği vasat filmler bile var.

Ayrıca seri gayet epic, eleştirmenlerin çoğu beğendiler filmi.Dibe vuran SW evrenini tekrardan zirveye taşıdılar bu seri ile.

Sizler iyi film olsa bile eleştirecektiniz zaten şu an olduğu gibi.Disney yaptıysa çocuk filmidir kafasında çok insan var senin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 21 Aralık 2017; 16:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

quote:

Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

Sunu artık bi anlayin dostlar biz filmi iyi veya kötü olarak değil potansiyelinden dolayı eleştiriyoruz bu film serisinin iyi filmi yapmaya hakkı yok ya çok epic bişey cikarticaksin ya da karismayacaksin seriye sonu da böyle çöp bişey oluyor

Lucas'ın kendi çektiği vasat filmler bile var.

Ayrıca seri gayet epic, eleştirmenlerin çoğu beğendiler filmi.Dibe vuran SW evrenini tekrardan zirveye taşıdılar bu seri ile.

Sizler iyi film olsa bile eleştirecektiniz zaten şu an olduğu gibi.Disney yaptıysa çocuk filmidir kafasında çok insan var senin gibi.

eleştirmenler beğendi ne demek ya sırf ekmeğimizi çıkarırız diye övüp durdular bu filmi izleyici kitlesinin verdiği düşük puan bence herşeyi açıklıyor imdb de bile 8.5 le başlattılar şişirdiler de şişirdiler şuanda 7.7 lere kadar düşmüş diğer yerlerde %50 beğenme civarlarında kim beğenmiş kim anlamıyorum ya sürekli eleştirmenler diyip duruyorsunuz para karşılığı bazı filmleri övdüklerini herkes biliyor artık

• star wars hayranı değilim ama seriyi biliyorum.bu film star wars hayranı mutlu edebilir ama genel sinema izleyicisinin uykusunu getirir.Dunkirk'te sıkılanlar bunda patlar herhalde.son zamanların en basit ve sıkıcı fimlerinden birisi olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

Star Wars'ı kurtarabilecek tek şey Darth Vader'a özel film çekilmesi olur. Han Solo yerine bu tercih edilebilirdi. Rogue One'ın son sahnesinde zevk almayan oldu mu? Rey ve Kylo ilgi çekici karakterler değil. Rey'de aslında potansiyel vardı 7. filmde işin içine gizem falan kattılar ama son filmde Rey'in dümdüz biri olduğunu gördük. Ben artık epik sahneler görmek istiyorum. Paragöz Disney'in neden Darth Vader filmine yanaşmadığını anlamıyorum. Gişede rahatça rekor kırabilecek bir film, sırf adından dolayı.

Kurtarabilecek mi? Bu kadar yüksek hasılat yaparken,bu kadar yüksek puanlara sahipken ve hala çok iyi filmler yapıyorlarken neyden kurtulacaklar anlamadım.fazla başarılı sendromundan falan mı?

Hala çok iyi film yapıyorlarken mi Seriyi çoluk çocuğun eline düşürdüler neyin başarısı? Yaptığı hasılatın tek sebebi Star Wars ismine sahip olması.

Evet rogue one ile last jedi oldukça iyi filmler.seriyi çocukların eline düşürdülerden kastın kylo rey ve finn ise bu serinin yeni bir geleceği için başlangıç.reyi ep 9'dan sonra göremeyeceğiz ama diğerleri devam eder gibime geliyor.

Edit:burda filme zibilyon kere iyi diye yorum yaptım sanırım konuya bir daha yorum atmamalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 22 Aralık 2017; 0:16:34 >

• evettt güzel ve kısa bir yorum yazalım bakalım.. Normalde bu tarz sevdiğim filmleri bekleyip evimde bluray 2d izliyorum.Ama bu defa spoiler yememek için sinemaya gittim , 3d den gram zevk almadım neyse filmi izledik allahtan imax idi.

Gelelim filme..

Şimdi sıkı bir Sw hayranı olarak kesin diyebilirim ki Güç Uyanıyor dan kat kat daha güzel bir film olmuş.Rogue One dan iyi değil ama Güç Uyanıyordan çok daha iyi.. İlk yarısı biraz sıkıcı geçti ama 2. yarı kendini affettirdi.Güzel dolu dolu aksiyon vardı.İlk filmde nefret ettiğim Kylo yu beğenmeye başladım.Vucut yapmış ve daha güzel oynamış.O salak maskeyi kırması mantıklı idi.Filmde bazılarınız çok takıldığı şeyler olmuş.. Gemiler nasıl aşağı düşüyor , yine bombalar nasıl aşağı düşüyor gibi... Arkadaşlar bir gezegenden ayrılsanız bile yerçekimi devam eder.Kütle çekimi.Güneş bizi biz güneşi çekiyoruz mesela gibi.. Bi çekim var yani.. Oradan düşen gemiler aslında o asilerin kaçtıkları gezegene doğru düşüyorlar.Rogue One da çekiç kafa kruvazörü düşürdüğü gibi.Ve bilmiyoruz o asilerin kaçtıgı gezegenin çekim gücü çok fazla olabilir.Vs vs bu kadar takılmayın bence saçma veya anlayamadıgım durumlar şunlar

1-Supreme Lider Snooke bu kadar güçlü olmasına rağmen kylo nun çevirdiği kılıcı nasıl olduda sezemedi ?
    2-Luke un hologram gönderme gücü nedir aga ? Böyle birşey duymadık görmedik Sw evreninde ?
    3-Hologram gönderdi ise nasıl öldü ? Tahminim bütün force gücünü kullandı buda hayatını tüketti ? O yüzden öldü yani Yoda gibi veya Obi Wan gibi erdi diyelim.

Bunlar aklıma takıldı.. Birde hoşuma gitmeyen şeyler mesela Phasma nın ölümü yine Finn salağından oldu.. Nefret ediyorum o karakterden.Nasıl öldürürsünüz Phasma yı böyle harcadınız inanamıyorum... Umarım ölmemiştir.. Ayrıca o japon kızında ben taaa... Ulan Finn kendini öldürüyor gitti kurtardı herifi.. Finn kendini öldürmeye giderken yanımda arkadaşım var onun kulagına "aha valla ölüyor en sonunda kurtuluyoruz" dedim.. Ama ölmedi.. Ayrıca bize Luke Skywalker'ı dövüşürken göstermedikleri için yazıklar olsun senaristlere... Keza Benicio Del Toro ya 2 dakkalık bir rolu mu uygun gördünüz ? Hemde 2 dakka da sattı herkesi..

Edit: Luke ölürken özellikle arka planda gösterdikleri 2 güneşin olayını anlayamayanlar gerçek Star Wars hayranı değillerdir :)

Yani kısaca 35 yaşında böyle filmlerle büyümüş biri olarak izlerken şunu farkediyorum ki aslında çok çok daha güzel olabilird, bu seri.. Rogue One gibi.. Yinede 1. filmden çok daha iyi olmuş.. Son film umarım ikisinden de iyi olur aynısı 1999 da başlayan 1-2-3 de olmuştu.. 1. rezil idi 2. fena değil 3. çok iyiydi.. Umarım serinin son filmi efsane olur (ama pek umudum yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 22 Aralık 2017; 2:55:19 >

• Neden bu kadar zıtlaşılıyor anlamış değilim, ben sevmedim öylede kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Aralık 2017; 5:9:16 >
  • Bir Star Wars manyağı olarak beni hayal kırıklığına uğrattı. Sizlerin yorumları nelerdir? Sebeplerimi videoda görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=OAiwXNhMHg0
  • Jedi outcast'de ki Kyle Katarn'ın hikayesini anlatsalar bundan çok tutar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet rogue one ile last jedi oldukça iyi filmler.seriyi çocukların eline düşürdülerden kastın kylo rey ve finn ise bu serinin yeni bir geleceği için başlangıç.reyi ep 9'dan sonra göremeyeceğiz ama diğerleri devam eder gibime geliyor.

Edit:burda filme zibilyon kere iyi diye yorum yaptım sanırım konuya bir daha yorum atmamalıyım

Rey i episode 9 dan sonra neden göremiyoruz, ölecekmi

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    Sözleşmesi bitti. Bırakacağını açıkladı.
  • Bu seriyi ele ayağa düşürmüşler açıkçası. İsmi var diye gidiyoruz ama eski tadı vermiyor artık ya da ben tat almayı beceremedim, bilemiyorum altan.
  • Darth Vader'ın yeri asla dolmayacağından kötü adam yönü asla dolmaz Star Wars serisinde. O sebeple boşuna umutlanmayın
  • qhyhL0 thé Lasht éM0 .s
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınız güzel. Bu arada Rey'in anne ve babasının nobody yani sıradan birileri olup olmadığı soru işaret. Bundan sonrası yarı spoir olacağı için spoir içine alıyorum

Kylo Ren kıza yani Rey'e öyle dedi ama o ne kadar doğru bir şey bilmiyoruz çünkü parmaklarına dokunduğumda öyle gördüm diyor fakat Snoke ile olan sahneyi hatırlayın. Snoke ikisine ne demişti. İkinizin iletişim kurmasını ben sağladım ve iletişimiz sırasında gördükleriniz ve hissettiklerinizi ben yönlendirdim gibi bir laf ediyor. Yani kızın ailesiyle alakalı olaylarında farklı gözükmesini sağlamış olabilir.
  • Eski üçlemeyi ölümüne savunanlara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)

Her döneminde saçmalıkları mevcuttu bu filmin

• Bence Luke'yi çok abartıyorlar. Luke hiç bir zaman jedi olmadı. Son jedi da son sith de Anakin'di o ölünce ikiside bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bence Luke'yi çok abartıyorlar. Luke hiç bir zaman jedi olmadı. Son jedi da son sith de Anakin'di o ölünce ikiside bitti.

Lucas demiş en güçlü jedi Luke

• Bir kısım Türk izleyici yüzündendir. Bizim şehir de bir dönem büyük yapımlar hiç altyazılı gelmiyordu. Bir gün dayanamayıp gittiğim sinema da gişe de bulunan görevliye (Sinemanın yetkilisiydi aynı zamanda) sordum bana bu şehirde gelenler dublaj talep ediyor dedi. Star Wars geldiği hafta akşam 21:00 seansına gittik. altyazıydı film arasında 10-11 yaşlarında bir çocuk Anne ve Babasına aklınızca sürpriz yapmak istediniz ama ben sıkıldım neden beni altyazılı filme getirdiniz diye bağırdı. Dublajlı sanmıştım diyor.

Bunu yaban 10-11 yaşında bir çocuk ama ülkemizde aynı zihniyette olan yetişkinlerde var. Böyle olduğu sürece Sinema Salonları ve yapımcılar da daha çok dublajlı film yayınlamayı tercih edecekler.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.