< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 24 Ocak 2017; 10:55:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 24 Ocak 2017; 10:55:29 > |
|
Star Wars'a yakışmayan bir film olmuş. Genel kanıya ben de katılıyorum maalesef.
|
STAR WARS : THE ÇÖP JEDİ
Phantom Menace bile 10 kat daha iyi film. |
İzlediğim en kötü Star Wars filmiydi.
İlk olarak filmde ciddi bir ''villain'' sorunu var. Darth Vader'dan sonra kesinlikle o boşluk doldurulamamış. Doldurması kolay değil ama en azından yine akıllara kazınacak kötü bir karakter sun o da yok. Kylo Ren bildiğin aklı karışmış muhasebeci gibi ne yapacağını bilmez halde dolaşıyor. Aynı durumlar iyiler içinde geçerli akılda kalan karakter yok bir Rey var o da yettiği kadar. Darth Sidious, Darth Vader, Darth Maul, Boba Fett, Count Dooku,General Grievous gibi karakterler nerede bu filmdeki karakterler nerede. Filmde ışın kılıcı sahnesi yok gibi birşey yok. Elinde maddi olarak imkan var buna bağlı teknoloji var hazırlasana adam gibi ışın kılıcı ile ilgili kareografiler bu ne böyle. Lightsaber efsanesi bildiğimiz florasan lambasından hallice. İki vızzz yap '' yakarım heee'' moduna gir o kadar. En azından gidip bir ilk üçlemeyi seyredin oradan birşeyler görün, o kareografileri alıp copy-paste yapsanız ona bile eyvallah. Filmde Star Wars ile özdeşleşen herşeyi silip atmışlar. Star Wars markasının ekmeğini yemek için yapılmış vasat bir filmden ötesi değil. |
Olmamış, batırmışlar. Orijinallikten eser yok. 7 bile bunun yanında daha iyiydi.
7-8.. olmadan sadece Rogue One çekilip bırakılsaymış keşke. Ya da Rogue One filmi üzerinden 3'leme yapılsaymış. Bu ne abii |
Bunu izliyosun sonra acip 3.Filmde Anakin vs Obiwan I izliyosun ve diyosun ki yeni nesilde hortlatilmaya calisan hersey gibi bu da bok...
|
allahtan sinemada izlememişim. evde sara sara izledim.
bu kadar sıkıcı ve bayık bir SW filmi daha izlememiştim. nerde o "revenge of the sith", nerde bu saçmalık? 10 üzerinden 5 veriyorum. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 17 Nisan 2014; 13:44:40 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneidiot -- 28 Nisan 2014; 22:54:10 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|