Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçi berbat bir film olacak ama neyse.
  • İsim pek iç açıcı durmuyor, hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin ismini görünce aklıma ilk gelen senaryo

Luke'un ölmesiyle (9'da yokum demişti) eğitim verdiği Rey'in son Jedi kalması. İsimden bu kadar belli ederler mi bilmiyorum ama 5.filmde olduğu gibi kötülerin yükseldiği bir film izleyeceğimiz konuşuluyordu. Han, Leia şimdi de Luke giderse eskiler yerini Finn gibi gereksizlere bırakmış olacak. Tek umut Snoke karakteri kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 23 Ocak 2017; 20:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

2017 Aralık diyorlar doğru mudur?

Rogue One berbatmiydi
  • quote:

Star Wars resmi facebook hesabından paylaşılan bilgiye göre Aralık 2017'de vizyona girecek.

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)

Merakla bekliyoruz. Rogue One'a gidememiştim buna mutlaka gitmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waynei

quote:

Rogue One berbatmiydi

rogue one izlemedim ama ep 7 leş gibiydi
  • Bence ep7 piyasadaki filmlerin hemen hemen hepsinden daha iyiydi. Star Wars serisi bizi mükemmele alıştırdı diye filmi bir kalemde harcamayalım. Rogue one da gayet iyiydi. Bana kalırsa The Last Jedi da snoke kimdir,rey kimdir, finn kimdir, luke neden inzivaya çekilmiş gibi bir çok sorunun cevabını alacağımız için belki de star Wars serisinin en iyi filmini izleyecez

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Filmin ismini görünce aklıma ilk gelen senaryo

Luke'un ölmesiyle (9'da yokum demişti) eğitim verdiği Rey'in son Jedi kalması. İsimden bu kadar belli ederler mi bilmiyorum ama 5.filmde olduğu gibi kötülerin yükseldiği bir film izleyeceğimiz konuşuluyordu. Han, Leia şimdi de Luke giderse eskiler yerini Finn gibi gereksizlere bırakmış olacak. Tek umut Snoke karakteri kalıyor.

Mark Hamill bunu ne zaman net olarak dile getirdi ki? Benim hatırladığım Episode VIII çekimleri bittikten sonra "8'i çekiyorum, sonra da işim bitiyor" dedi ve kimi kesim bunu acaba ölümünü spoiler verdi ve 9'da olmayacak mı diye yorumladı, kimi ise geçici olarak işinin bittiğini ve sadece sekizinci filmi kast ettiğini, haliyle 9'da döneceği şeklinde. Bu söylemi ikilik yaratınca da Luke'un Episode IX'da döneceğini söyledi, bu sefer de Luke'un VIII'de ölmeyeceğine dair spoiler verdi dediler.

Bana kalsa sekizinci filmde ölmeyeceği kesin gibi. Pekala ölüp IX'da da Force Ghost olarak dönebilir ama bu çok tahmin edilebilir ve de yine OT'yi kopyaladıkları bir başka gidişat olur, bunun yanında da önce TFA sonra TLJ derken patır patır OT karakterlerini öldürmezler diye düşünüyorum, ölümlerin bir etkisi kalmaz.

Bu arada The Force Awakens ismiyle bir giriş yapıp devamını The Last Jedi diye getirmek de çok sıradan ve uyduruk olmuş; daha A New Hope-Empire Strikes Back-Return of the Jedi vari bir isim bütünlüğü yaratabilmekten bile acizler.

• Luke Rey'i eğitecek. Luke muhtemelen bir aksiyonda göremeyeceğiz diye düşünüyorum. Yoda'nın Luke ile durumu Luke ile Rey arasındaki duruma benzeyecek bence. Luke mortingen olur büyük ihtimal 8. filmde mi yoksa 9 filmde mi emin değilim..

Rey ve Ren karanlık taraf/aydınlık taraf çatışması ve mutlu son bekliyorum.

Sonra gelsin snoke.

Yani özetle 3 leme çöp olacak...

Ulan bari yuuzhan vong istilasını işleseydeniz haaına
  • Bugün yeni filmin Trailer'ı yayınlanacak. Beklemedeyiz...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 14 Nisan 2017; 12:47:17 >
  • Dünkü Star Wars etkinliğinde Mace Windu'yu canlandıran Samuel Jackson, Windu karakterinin ölmediğini ve geri dönmek istediğini söyledi. Ne diyorsunuz Snoke olabilir mi sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Dünkü Star Wars etkinliğinde Mace Windu'yu canlandıran Samuel Jackson, Windu karakterinin ölmediğini ve geri dönmek istediğini söyledi. Ne diyorsunuz Snoke olabilir mi sizce ?

Sam Jackson ölmediğini ve geri dönmek istediğini söylerken ne kadar ciddiydi bilmiyoruz ama bana kalırsa Snoke yepyeni bir karakter. Aslında biliyorsunuz, şimdiye dek ortaya atılan ve pek çok kişinin üzerinde birleştiği en yaygın teori Snoke'un Palpatine'in hocası Darth Plagueis olduğuydu, akla da yatıyordu ama son dönemde ortaya çıkan bazı yeni bilgiler ve son çıkan Aftermath kitaplarında söylenenlere göre o teori de rafa kalktı. Snoke karakterinin kökeninin Star Wars evreninde yer alan ve bilinmeyen bölge/uzay olarak da geçen Outer Rim'in ötesine dayandığı söyleniyor.

Snoke, Roma imparatorlarını andıran korumaları (Palpatine'in korumalarına kıyasla farklılar, yine gösteriş burda da mevcut, kırmızı parlak bir zırh ve pelerinleri için mat detaylar) ve kendisinin mekanı hakkında yeni detaylarla beraber Kylo Ren konusunda da bazı yeni bilgiler çıktı açığa geçenlerde. Detayları aşağıda ama kısaca Snoke teorisi hakkındaki belli başlı şeyleri yazmış olayım.
    http://makingstarwars.n...ren-star-wars-last-jedi/

Snoke belli ki lükse düşkün bir karakter. Altın ve ipeksi elbiseler giyiyor, süsü de seviyor. Sol elinde içinde siyah bir kyber kristali bulunduğu söylenen süslü bir yüzük takıyor, ayağındaki terlikler bile elbiselerinin lüksünü tamamlar nitelikte. Taht odası bile zenginliğini ve paraya verdiği önemi destekler türden, Sith'lerin aksine mal varlığı ve şatafat onun için oldukça önemli, muhtemelen gençliğinde de iyi görünümlü ve yine lükse düşkün biriydi. Snoke'un da aşırı karanlık taraf kullanımından ötürü görünüşü bozulup şimdiki halini almadan evvel oldukça yakışıklı bir karakter olduğu şimdiye kadar bilinen detaylar arasındayken buradan şu sıralar en akla yatan teorilerden birine geçiş yapacağım.

Snoke'un bir "Angel" olabileceği söyleniyor. Hatırlarsanız Phantom Menace'de bu varlıkların bahsi ilk defa geçmiş; Anakin Padme'nin güzelliğini evrenin en güzel varlıkları olduğu bilinen bu gizemli varlıklarla, meleklerle kıyaslamıştı.

quote:

Anakin: ...are you an angel?
    Padme: What?!
    Anakin: I've heard the deep space pilots talk about them. They're the most beautiful creatures in the universe! They live on the moons of Iego, I think.

Snoke da bu varlıklardan biri olabilir; elleri, yüzü ve ten rengi onların görüntüsünü andırıyor. Aynı bu melekler gibi Snoke da antik olduğu sanılan, bilge ve insansı görünüme sahip bir karakter. Güzelliği ile meşhur olan bu varlıklar uzayın derinliklerindeki Iego gezeninde yaşıyor ve Iego gezegeni de Outer Rim bölgesinde yer alan bir gezegen. Snoke'un da derin uzay ile ilişkili çok eski bir karakter olabileceği ima edilmişken buradan çıkarak bir sebepten ötürü Outer Rim'in ötesindeki bilinmeyen bölgelere gelip First Order hareketini başlatarak imparatorluğun küllerinin başına geçmesi fikir olarak akla yatkın.

Meleklerin son çıkan hikayeler Bloodline ve Aftermath'te canon gidişata dahil edilmesi de boşa olmasa gerek. Son olarak Clone Wars'ta da bir bölüm görülmüşler. Lucas'ın Star Wars'ı dini öğelerden esinlenmeyi seven bir seriydi, haliyle şimdi şartlar değişti ancak bu teori de doğru çıkarsa meleklerden birinin gücün karanlık tarafına kapılıp meleklikten çıkarak bir şeytana dönüşmesini Snoke üzerinden işleyebilirler.
    http://starwars.wikia.com/wiki/Angel
    http://starwars.wikia.com/wiki/Iego
    http://starwars.wikia.com/wiki/Unknown_Regions

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 31 Mayıs 2017; 23:55:47 >

• TEASER GELDİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Teaser böyleyse trailer
  • Canli izledim Celebration canlı yayınında

ETKİLEYİCİ

• Sağlam film gelecek gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 14 Nisan 2017; 19:35:0 >
  • Youtube da boş boş gezerken bir an star wars fragmanı görünce ne kadar mutlu olduğumu anlatamam..

• The last jedi deyince lan obi van kenobi nin solo filmi mi acaba dedim..umut dünyası işte. Bu filmde jedi kim oluyor bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar. Eline ışın kılıcı alınca otamatik jedi mi olunuyor yoksa..

Filmin kadrosu berbat. Star wars ın ekmeğini yiyecekler yine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 14 Nisan 2017; 20:18:10 >
  • Şimdiden baya gaza getirdi beni teaser Rica ediyorum lütfen The Force Awakens gibi hayal kırıklığı olmasın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.