Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
14
Favori
30.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaski kafasindaydi hep ondandir
  • Seriden sadece 7'yi izlesek birşey anlarmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Seriden sadece 7'yi izlesek birşey anlarmiyiz?

Anlamazsin eski seriden bir suru karakter ve gonderme var, zaten diger filmlerin devami
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    1975 yilindaki filmide izleyesi gelmiyor ama insanin ya :( tesekkurler
  • quote:

.

(
    )

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    1975 yılında George Lucas'ın çıkarttığı bu kurgu çok değerliydi. Yıllar boyunca uzay, gelecek temalı filmler çıktıkça ister istemez sıradan bir pozisyon aldı ancak o pozisyonuyla dahi 1975 sineması oldukça güzel. Tamam görüntü kalitesinden, kıyafetlerden falan anlıyorsun ama filmin güzelliği çok rahat bir şekilde o açığı kapatıyor. 1975 deme, izle.
  • Şu filmde adam gibi bir erkek oyuncu olmayacak galiba yine. Feministlere film yapıyor adamlar. Bir de biz ırkçı değiliz mesajı veriyorlar. Al sana film. Kalsın..
  • quote:

Hocam eğer durumunuz varsa ve almak isterseniz Star Wars The Complete Saga Blu-ray alın. Efektlerinde vs. ciddi geliştirme var.
  • @BasiliKalanCtrl @DarkGlacieR
    Bir bakacağım teşekkürler
  • Luke un rey egitimini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberkS

quote:

Hocam eğer durumunuz varsa ve almak isterseniz Star Wars The Complete Saga Blu-ray alın. Efektlerinde vs. ciddi geliştirme var.

Alıntıları Göster
    1977 yapımı diye ilk filme burun kıvıran adam bu seriyi izlemesin zaten. Ne varsa eski üçlemede var.
  • quote:

@BasiliKalanCtrl @DarkGlacieR

4-5-6-1-2-3-7 diye izleyin hocam eski filmler zaten efektleri değiştirmişlerdi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

quote:

@BasiliKalanCtrl @DarkGlacieR

4-5-6-1-2-3-7 diye izleyin hocam eski filmler zaten efektleri değiştirmişlerdi sanırım

Alıntıları Göster
    Bu haber umarım yalandır doğru değildir

-Dikkat Spoiler İçerebilir.-

https://www.youtube.com/watch?v=pYuKDhOeYJI

• Seriyi bitirdim. 8'i beklemedeyim
  • quote:

Seriyi bitirdim. 8'i beklemedeyim
    filmin ismi "Star Wars: Fall of the Resistance" olabilir altta ki video fake değilse.

https://vid.me/xHTz
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

filmin ismi "Star Wars: Fall of the Resistance" olabilir altta ki video fake değilse.

https://vid.me/xHTz

Alıntıları Göster
    Daisy Ridley'in çekimleri bitmiş.Çekimlerin yarısı tamamlandığı söylendiğine göre erken bitmiş olmadı mı ?

https://www.instagram.com/p/BHzn5myhC6Y/?taken-by=daisyridley

• quote:

Orijinalden alıntı: Sartikan

Daisy Ridley'in çekimleri bitmiş.Çekimlerin yarısı tamamlandığı söylendiğine göre erken bitmiş olmadı mı ?

https://www.instagram.com/p/BHzn5myhC6Y/?taken-by=daisyridley

Alıntıları Göster
    -Mark Hamill bu filmde son defa Luke'u canlandırdığını söylemiş. Yani 9.filmde olmayacak. Twitter'da fanlar
    Han Solo'dan
    sonra Luke'un da ölmesini istemediklerini belirtip tepki göstermişler. Bunun üzerine Hamill ''seriden ayrılmak için ölmesinin şart olmadığını'' söylemiş.

-Filmde Luke absürd derecede güçlü olacakmış. (çizgi romanlardan bilen bilir Grandmaster Luke'u)
    Tek bir hareketle binaları patlatabilecekmiş.

-Poe Dameron önceki filmden daha önemli role sahipmiş.

- Rey'in ailesinin kimliğini ve Supreme Leader Snoke ile ilgili gizemi 9.filmde görecekmişiz.

- Rey kesin olarak Luke'un kızı değilmiş. İkisinin film başındaki konuşması da internete sızmış.

• Sonunda Luke Skywalker'ın hakkını verecekler. Rey ile yapacakları antrenman sekansı için sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Sonunda Luke Skywalker'ın hakkını verecekler. Rey ile yapacakları antrenman sekansı için sabırsızlanıyorum.
    ustlar yanlışım varsa düzeltin ama 123456 fılmlerını ızledım 7 yı dha once ızlemıstım :D sizcede 7. film cok gereksiz olmamıs mı bi yerı falan mı kacırdım sit lordu yenildi barış saglandı affınızıa sıgınarak 7. fılmde yine ayrılıkcılar var dıye hatırlıyorum ve yine o gezegenlerı patlatan gezegenı yok etmeye calısıyorlardı saçmalık ötesi değilmi ya star wars un dizilerini turkce bulabılecegım bır yer varsa lınk atarsanız sevınırırm sımdıden yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Luke Skywalker'ın hakkını vermeleri harbiden harika olacak, Rey'in ailesi ve Supreme Leader Snoke olayı harbiden 9.filme kaldıysa büyük ayıp, zaten öyle ''I am your father'' gibi bir plot twist olmayacağı için millet çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.