Şimdi Ara

'Star wars force unleashed' oyun kurulumunda sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde torrenten 14.26 gb lık indirdiğim star wars force unleashed oyununu diamond tools ile açtım.Kurulum vs herşey normal başladı kurulumu yaparken en başlarda bir videoyu yüklerken bir sorun algılıyor ve (tekrar dene-durdur-yoksay) seçenekleri çıkıyor,yoksay dedim çünkü diğer seçenekleri uygulayınca oyun yüklenmiyor.sonra hiç bir sorun çıkmadan oyunu kurdum oynamaya başladım fakat iki bölüm geçince bir video giriyor ve bir sorun algılandı diye oyundan atıyor,videoyu geçme seçeneğim de yok,geçebilsem sorun ortadan kalkacak ama olmuyor.
    şimdi illaki oyunu bir daha mı indirmeliyim yoksa o oyunu oynayan birinden sadece o videoyu alsam problem çözülür mü? ya da önerileriniz varsa bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

• orjinal alman tavsiyemdir. korsana "HAYIR"
  • forumda korsan yasak. en azından orjinal oyun sahibi olan biri gibi davranman lazım

lucas ın çıkardığı bazı eski oyunlar yeni sürümleri çıktığında unutuluyor ve güncel işletim sistemleri ile uyumlulukları gözden kaçırılıyor. Oysa ne varsa eskilerde var

yapman gerekenler şunlar:
    oyunun minimum sistem gereksinimlerine gözat.
    minimum sistem gereksinimleri ile uyuşmayan donanım veya yazılım özelliklerini bi yere not al.
    Daha sonra google da bu konular hakkında arama yap.
    Star wars un bazı fanatikleri eski lucas oyunlarını hala oynuyor ve desteklerini sürdürüyorlar.. Bu sebeble resmi web sitesinde durumu çözebilecek bir patch bulamasan bile internetten bulacağın bazı ipuçları sana yardımcı olabilir. Bol şans

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars Eclipse {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.