Şimdi Ara

Star Wars Jedi : Survivor | PS5 - PS4 | ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
10
Favori
11.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • EA, üçüncü oyunun geliştirme aşamasında olduğunu söylemiş.

Respawn'ın Mandalorian oyunu ise iptal edilmiş.

• 85 saat sonunda platin geldi, ama şunu diyim Doma dükkan tüm eşyaları al kupasını koyan kimse özel sövdüm. Priorite shard bulmak için sadece üç günümü aldı.

Star Wars Jedi : Survivor | PS5 - PS4 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Mart 2024; 22:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu oyunun çözünürlüğü kaç ya grafik modunda? Gözüme çamurlu gibi geliyor oynayasim gelmiyor. Oynamayı beklediğim bir oyundu ilk oyun hoşuma gitmişti şu an hayal kırıklığına uğradım.

• nier kullanıcısına yanıt
    hocam öyle durumlarda youtube videosu bakmak iyi olabilir. ben açıkçası zaman kaybı gibi görüyorum, bi yerden sonra keyif değil acı veriyor.

UncleMumbleyoutube
    100 Priorite Shard Guide - ALL Locations FAST - Splurgle Trophy | Star Wars Jedi Survivor
    https://www.youtube.com/watch?v=BhZEapPrM7E&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

YouTube ile baktım zaten hocam, zaten bir noktadan sonra hazine haritası vererek yaptım ama sayısı o kadar fazla ki bunların saatler günler sürdü. Aslında plat yapma fikri yoktu kupaların %85 i otomatik olarak bilinçsizce açınca hırs ettim maalesef.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus konusuna yazdım buraya da yapıştırayım:

46 saatte bitirdim, şimdi %100 yapıp platinlemeye çalışacağım.

Sanırım çıkışındaki performans sorunlarından dolayı puanı düşük oyunun. Ben şimdiye kadar oynadığım en kaliteli Star Wars oyunu olduğunu söyleyebilirim. İlk oyunun çok daha ilerisinde. Mekanlar çok iyi, ilk oyun ben açık dünya mı çizgisel mi ona bile emin olamadım, arada kalmış bir tasarımı vardı. Bu oyun devasa açık dünya haritalara sahip ve platform/traversal öğeleri artırılmış ve oldukça zevkli olmuş. Keşfetme hissi de güzel. Combat çeşitlendirilmiş.

Yapılacak yan işler çok çok fazla ve sıkıcı da değil. Dediğim gibi haritayı dolaşıp her köşeyi keşfetme olayını çok başarılı yaptıkları için yan görevler, toplama işleri falan da akıcı. Üssümüzü geliştirme, mekana takipçiler ekleme falan çok dolu ve yapmaya çalıştığı her işi de ortalama üstünde yapan çok başarılı bir oyun olmuş. Ayrıca şimdi aklıma geldi bol bol bulmaca var, çözmesi de keyifli bana göre.

• 67 saat sonra %100 + platinle oyunu uğurluyorum.

3. oyunu bu kadar büyük yapmazlar inşallah, uyku düzenim bozuldu.Star Wars Jedi : Survivor | PS5 - PS4 | ANA KONU 

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Bu seri aslinda iki oyunu ile birlikte güzel bir metroidvania oyunu özünde. Haritanin bu özellikleri türün en iyi örneklerinden biri olmasa da, Star Wars evreninde bu türde güzel bir oyunun yapılmış olması iyidir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Star Wars Jedi Survivor | PS4 - PS4 Pro - PS5 | Graphics Comparison | Analista De Bits

Star Wars Jedi : Survivor | PS5 - PS4 | ANA KONUElAnalistaDeBitsyoutube
    Star Wars Jedi Survivor | PS4 - PS4 Pro - PS5 | Graphics Comparison | Analista De Bits
    https://www.youtube.com/watch?v=wNDYpYU6OJw
  • Cal Kestis'in bir Disney+ live-action "Star Wars" projesinde bulunacağı söyleniyor. (DanielRPK)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.