Şimdi Ara

Star Wars Jedi: Fallen Order Türkçe Yama Apex Çeviriye Devredildi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
39
Favori
17.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin.
  • emeğine sağlık hocam , takipteyiz
  • Kolay gelsin..
  • Kolay gelsin. Teşekkürler başladığınız için. İnş. aksiliksiz nihayete erdirirsiniz. İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık reis, kolay gelsin. Takipteyiz.
  • ARKADAŞLAR EL BİRLİĞİ İLE ŞU YAMAYI DAHA DA İYİ YAPALIM
  • Hocam ben yamayı indirmeden önce belirli bir yere kadar ilerlemiştim ama chapter 3 e gelmedim henüz ona rağmen menü vs. bazı yerler Türkçe iken altyazılar Türkçe değil. Baştan mı başlamam gerek acaba oyuna?
  • Menu tamamemn türkçe değil galiba
  • Mr.Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Hayır, baştan başlamanıza gerek yok. Bir noktada seçim yapıyorsunuz ne tarafa gidelim diye, galiba ondan kaynaklı. 2. Seçeneğin kısımlarına gelememişim demek ki, beklemede kalın. Henüz sadece hikaye ağırlıklı oyun içi altyazıları çeviriyorum. Henüz final sürümü olmadığını, yazım yanlışları olabileceğini, bazı kısımların gözden kaçmış olabileceğini unutmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 24 Kasım 2019; 0:19:45 >
  • teşekkürler
  • Dostum biraz önce denedim ve çok mutlu oldum. Çeviriler de az hata olsa da -ki belirtmişsin zaten bunu- anlaşılır bir oyun karşılıyor bizleri. Şimdi oyunu yarım bırakıyorum. Çevirin tam bitsin %100 haliyle yeniden oynayacağım en baştan. :D Harika haber la bu. Bu kadar kısa sürede böyle bir gönül işi gerçekten harika.
  • Dostum çeviri işi nasıl yapılıyor. Dil bilgim az olsa da programlarla ana temaya uygun çeviri yapılabilir.
  • Sen Adamsın nasıl yapıldını bilsem bende çevirmek isterim aslında
  • Kardeşim eline emeğine sağlık. Elinden geleni yapmışsın. Kanalımda 9. bölüm sonrasında yamadan haberim oldu. Dipnot ve açıklama kısımları dahil her alan çevirisi yapılmış. Özellikle menülerde olan yazıları çevirmek emek ister. Bundan sonra Türkçe olarak devam edeceğim ve açıklama kısmında senin paylaşımın linki olacak. Başarılarınn devamını dilerim.
  • Eline emeğine sağlık, güzel bir proje
    Bölümlere ayrılmış çeviri olması da bence yenilikçi bir anlayış.
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Tamamdır cevap teşekkürler.
  • Emeğine sağlık dostum Diger bölümleri merakla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin
  • Sevabı kes. Buda sevapmış :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.