< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 6 Ağustos 2020; 5:27:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 6 Ağustos 2020; 5:27:0 > |
Buda bir sevaptır illa bir fakirin karnını doyurmaya gerek yok. Allah razı olsun.
|
Artık Yetenek Ağacı kısmı tamamen Türkçe. Keyifli oyunlar ve Güç sizinle olsun.
|
Hayır, baştan başlamanıza gerek yok. Bir noktada seçim yapıyorsunuz ne tarafa gidelim diye, galiba ondan kaynaklı. 2. Seçeneğin kısımlarına gelememişim demek ki, beklemede kalın. Henüz sadece hikaye ağırlıklı oyun içi altyazıları çeviriyorum. Henüz final sürümü olmadığını, yazım yanlışları olabileceğini, bazı kısımların gözden kaçmış olabileceğini unutmayınız.
|
oh be bi rahatlama geldi o kadar translate yamalarını gördükten sonra eline sağlık
|
Bu kadar kısa surede Sıngle playerı cevırdıgın ıcın, ayrıca bır ucret talep etmedıgın ıcın cok tesekkur ederım.
|
Hadi hevesiniz kaçtı canınız çeviriye devam etmek istemedi anlarım, saygı da duyarım. Var olan çeviri linkini niye kaldırıyorsunuz? Çok garipsiniz. Şaka gibi.
|
Gruptan atıldıktan sonra arkalarından sallamak da nasıl bir art niyetlilik cidden akıl alabilir gibi değil. @ramazan8742 Yama temiz hocam. Kurulum dosyası imzalı olmadığı için tedbir amaçlı engelliyor defender. Apex Çeviri ile alakam yok ama o dosyadan bilgisayarınıza virüs bulaşırsa ben bizzat bilgisayarınızı yenileyeceğim. Bu mesaj da burada dursun. |
Karşılıksız emeğiniz için teşekkürler
|
Yalnızca senaryo kısımlarından oluşan Türkçe yamanın bütün bölümleri tamamlandı. İlgili kaynak olarak bu videoyu kullandım :https://www.youtube.com/watch?v=1SGnZJpvbTg Yamanın %100 olması uzun sürecektir ancak sadece senaryoyu merak edenler için alternatif olarak sunmak istedim şimdiden. Unutmayın, bu yama henüz bitmiş ya da test edilmiş değildir. Bu yüzden yazım yanlışları, arada atladığım bazı yerler veya yanlış çevirilen kısımlar olabilir. Herkese keyifli oyunlar ve Güç sizinle olsun. Geri dönüşlerinizi, yamanın şimdiki halini nasıl bulduğunuzu yazmayı unutmayın...
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machinegunneddie -- 23 Kasım 2019; 11:21:9 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 23 Kasım 2019; 13:22:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machinegunneddie -- 23 Kasım 2019; 14:49:29 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|