Şimdi Ara

Star Wars Kinect FAİL! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konuşun bakalım psciler sizinle sonra görüşcez biz verbatimlere güm güm indirip natal oynarken siz eve gelip 'anne maaşını aldın mı ps3 e oyun alcam da :(((((' diyeceksiniz.

Belki herkes senin gibi ilkokul bebesi değildir. Kendi çalışıp kendi alıyordur oyununu...

Evet sizin sayenizde yeni bi işçi sınıfı doğdu.. Aylık vergi veriyosunuz sony ye.

İşte Xbox bölümünün yaş ortalaması...

Xbox yaş ortalaması tabi daha düşük olacak ps3 ten.. Maaşsız insanın yapacağı iş değil

Tmm olum işte siz baba parası alıp 100 boş dvd alıyorsunuz biz kendi paramızla 1 oyun alıyoruz...

Ee ben 100 tane oyun oynarken sen 1 tane oynuyosun (hatta daha banlanmadım, online bile oynarım bu yaz). Ne diyosun anlamadım ki yani sen mi kazançlısın bu durumda..

Marifet 100 oyun oynamakta degil ki. Sen o 100 oyunu oynarken o oyunun hakkini maddi ve manevi olarak veriyormusun?

Olaya kazanc olarak degil emek olarak bakmak gerek yoksa senin yaptigi yapmak zor degil.

Ayrica is guc sahibi insanlar olarak zaten istesekte 100 oyun oynayamayiz. Bir oyunu aliriz ve o oyunun hakkini verene kadar kullaniriz. Evlenince yada bir ise girince dedigimi anlayacaksin.

İlle hakkını vericem diyorsanız alın bi garantili jasper elite, shopto dan alın oyunlarınızı mis gibi hem de live ın tadını çıkarın. Natal gibi bi teknoloji yolda, bi sürü harika exc. var. Ps3 alsaydım tek sebebi uncharted olurdu heralde.

• quote:

Konuşun bakalım psciler sizinle sonra görüşcez biz verbatimlere güm güm indirip natal oynarken siz eve gelip 'anne maaşını aldın mı ps3 e oyun alcam da :(((((' diyeceksiniz.

Birine soruyorumki xbox + yanları gelıp FW+live demesı benı delırtıyor Fwoyle bı dıyosunuzki sanki mic. attırın fw lerı ındırın netten cekın oyunları atın verbatıme gırın lıve keyfınıze bakın diyo,ayrıca anne maaşını aldınmı ne demektir ya sanane milletin maddi durumundan birisi gider annesinden alır dıyerı gıder calısır alır buraya gelıp oyle yazman hıcde hoş degil korsan demek emek harcamak adamlar ugrasıyor sonra sen netten cekıyosun onlardaoyunu bedavaya yapmıyolar benim arkadasımda ps2 var hala orjoyun alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

Sen verbatimlere gum gum indirip OFFLINE oynarken, ben alin terimle kazandigim para ile oyunlari ONLINE oynayacagim.

O arkadaş bir konsol daha alacak yalnız, biri offline oyun konsolu diğeri online oyun konsolu.

Adama sökmüyor kısacası.

Ona sökmüyor olması gelipde burda "oh ben 4 liraya oyun oynuyorum, siz gidin annenize 1 oyun için yalvarın" lafını haklı çıkartmıyor, burda çoğu konsol sahibi yaşını başını almış iş güç sahibi kişiler, orjinal kullanan adam oyun alabileceğini bildiği için orjinal kullanıyor. İşte bu gibi yorumları yapanlar ve bu yorumları komik bulup gülenler yüzünden xbox bölümünün kalitesi iyice düşmeye başladı, yarın bir gün rapid linklerinide serbest hale getirirlerse burası daha fazla karmaşa içinde olur, bende korsan kullandım zamanında ve şu anda korsan kullanan bir çok arkadaşım var ama o zaman çıkıpta korsan ve xbox rulezz edasıyla millete laf atmadık. Bundan 2-3 sene önce böyle değildi bu forum, yaş ortalaması iyice düşmeye başladı diyeceğimde yaşı küçük olup edepli olanlar alınacakki çok olgun davranan kardeşlerimizde mevcut bu forumda.

• wuuu inanılmaz hatalar bunlar kesinlikle açmıyorum hatta atıyorum xboxımı ne berbat aletmiş.slim falanda istemiyorum
  • Videolar Pre-Record'dur belki.
    Adamlarda çalışmıştır oynuyolardır.
  • Bu ülkede orjinal oyun oynamak kusura bakmayın ama... Aileden kalma fabrika zincirleriniz yoksa tabi. (Lafım teknosa-bimeks tayfasına)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 16 Haziran 2010; 19:53:36 >
  • quote:

Bu ülkede orjinal oyun oynamak kusura bakmayın ama... Aileden kalma fabrika zincirleriniz yoksa tabi. (Lafım teknosa-bimeks tayfasına)

16 yasındayım 1-2 ayda ps3 bır oyun alıyorum takas yapıyorum bısey yapıyorum oyun oynamayı bılıyorum ama bendede var xbox aldıgımda fw lıydı korsan oyun almıyorum demıyorum ama gelıp burada ovunmuyorum ben korsan alıyorum 4tl ye oynuyorum diye bence bu yukselmek degıl alcalmaktır kı Amerika da falan korsan oyunun cezası uyusturucu satmak ıle aynı kefedeymıs sanırım

Ayrıca bir yorum yapıyosun bari arkasında dur sonradan silme yada ben göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace kv -- 16 Haziran 2010; 19:59:51 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belki herkes senin gibi ilkokul bebesi değildir. Kendi çalışıp kendi alıyordur oyununu...

Evet sizin sayenizde yeni bi işçi sınıfı doğdu.. Aylık vergi veriyosunuz sony ye.

İşte Xbox bölümünün yaş ortalaması...

Xbox yaş ortalaması tabi daha düşük olacak ps3 ten.. Maaşsız insanın yapacağı iş değil

Tmm olum işte siz baba parası alıp 100 boş dvd alıyorsunuz biz kendi paramızla 1 oyun alıyoruz...

Ee ben 100 tane oyun oynarken sen 1 tane oynuyosun (hatta daha banlanmadım, online bile oynarım bu yaz). Ne diyosun anlamadım ki yani sen mi kazançlısın bu durumda..

Marifet 100 oyun oynamakta degil ki. Sen o 100 oyunu oynarken o oyunun hakkini maddi ve manevi olarak veriyormusun?

Olaya kazanc olarak degil emek olarak bakmak gerek yoksa senin yaptigi yapmak zor degil.

Ayrica is guc sahibi insanlar olarak zaten istesekte 100 oyun oynayamayiz. Bir oyunu aliriz ve o oyunun hakkini verene kadar kullaniriz. Evlenince yada bir ise girince dedigimi anlayacaksin.

İlle hakkını vericem diyorsanız alın bi garantili jasper elite, shopto dan alın oyunlarınızı mis gibi hem de live ın tadını çıkarın. Natal gibi bi teknoloji yolda, bi sürü harika exc. var. Ps3 alsaydım tek sebebi uncharted olurdu heralde.

PS3 olunca hakkini veremiyor muyuz? Oyunu orjinal aldiktan sonra hangi platformda oynadigimiz onemli mi? 2 firmaninda cok guzel exc. var. Hangisi daha cok ilginizi cekiyorsa o platforma yonelirsiniz. Ben GOW3, GT5, LBP yuzunden secimi mi ps3'ten yana kullandim. Zevkler ve renkler tartisilmaz.

Kaldi ki yasadigim ulkede garantili xbox satisi mevcut degil.

Daha once de dedigim gibi sizin 100 oyun oynayabilmeniz sizi kimseden ustun yapmaz hatta boyle diyerek kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz. Herkes elindeki cihazla istedigini yapmakta ozgurdur ama kalkip kopya kullandiginiz icin orjinal kullanicilari keriz yerine koymak efendi bir haraket degil.

• Sanki o 100 oyunun hepsi efsane de biz oynayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

quote:

Bu ülkede orjinal oyun oynamak kusura bakmayın ama... Aileden kalma fabrika zincirleriniz yoksa tabi. (Lafım teknosa-bimeks tayfasına)

16 yasındayım 1-2 ayda ps3 bır oyun alıyorum takas yapıyorum bısey yapıyorum oyun oynamayı bılıyorum ama bendede var xbox aldıgımda fw lıydı korsan oyun almıyorum demıyorum ama gelıp burada ovunmuyorum ben korsan alıyorum 4tl ye oynuyorum diye bence bu yukselmek degıl alcalmaktır kı Amerika da falan korsan oyunun cezası uyusturucu satmak ıle aynı kefedeymıs sanırım

Ordaki adam bi zahmet orjinal kullansın zaten. Kişi başına düşen milli gelir havalarda uçuyor. Bak ben sana şu kadarını diyeyim, haziran 2009da aldım xboxımı 3 ayda 15-20 tane oyun bitirdim + live ın dibine vurdum.. Kim avantajlı bu durumda yani bunu soruyorum? Herkes namuslu kesildi.. ps3 e korsan çıksa en başta burda orjinali savunanlar indirir oynar..

• 2side lazım ama multi oyunlarda xbox her türlü geçer.
    oyun bulunur her şekilde.benim elimde 200 taneden fazla ps3 oyunu mevcut oturup 1 gün oynamam.ç
    ruhsuz muyum, oyun sevmezmiyim beni bilen bilir, ama ben xbox da oynuyorum
    her oyuna 36 £ veriyorum orjinal alıyorum.bu durumda ben neyim

a - mal
    b- zeki
    c-dahi
    d- ilgilenmiyorum

ps3 fan boylar var, xbox fan boylar ı yok . xboxcılar zaten daha boy ama büyümülmüşte kçülmüş ,bilgili hepsi
    ayrıca 4 liranın da hakkını veriyorlar Allah yukarda şahit

• Bora bırak gel biz caddebostana akalım be kardu, smirnoff akar
  • quote:

Bora bırak gel biz caddebostana akalım be kardu, smirnoff akar

gt5 kokpit olayını da gördüm tuz biber oldu. Neyse bu akşamı banlanmadan kapatiyim.
  • quote:

quote:

gt5 kokpit olayını da gördüm tuz biber oldu. Neyse bu akşamı banlanmadan kapatiyim.

19 Haziran Smirnoff akar kardu
    "smirnoffu döktüüüüüüü :/"
  • İster epic win ister kinect fail olsun, o grafiklerle oyun zaten System Failure bence.
  • quote:

quote:

quote:

19 Haziran Smirnoff akar kardu
    "smirnoffu döktüüüüüüü :/"

Senin eleman konuşuyor e3te

http://e3.gamespot.com/live.html?tag=filter_tabs;live-show

• adam sırf zarar
  • quote:

adam sırf zarar

Hot pursuit dehşet olacak, tekno müziği es geçmezlerse nostaljiden geberebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

quote:

Ordaki adam bi zahmet orjinal kullansın zaten. Kişi başına düşen milli gelir havalarda uçuyor. Bak ben sana şu kadarını diyeyim, haziran 2009da aldım xboxımı 3 ayda 15-20 tane oyun bitirdim + live ın dibine vurdum.. Kim avantajlı bu durumda yani bunu soruyorum? Herkes namuslu kesildi.. ps3 e korsan çıksa en başta burda orjinali savunanlar indirir oynar..

Oradaki adamla kendini karşılaştırıyorsun madem sana bir soru, xbox lüksmüdür zorunlu bir ihtiyaçmı? Yaşamak için xbox a ve oyuna ihtiyacın varmıkide gelip burda "bizim gelir düzeyimiz düşük, o yüzden korsan kullanıyorum" diyebiliyorsun. Sana zorlamı oyun oynatıyorlar yoksa kendin istediğin içinmi oynuyorsun oyunu? Bu soruların cevabını hepimiz biliyoruz o yüzden gelipde burda korsan oyun oynamana kılıf uydurmaya çalışma. Orjinal kullananlara sataşmadan edebiyle korsan kullanan bir sürü kişi var bu forumda, senin gibi korsan kullandığıyla övünüp herkese korsan kullandığı için hava atmaya çalışmayan kişilerde yanlış anlaşılıyor senin mantalitende olan kişiler yüzünden.

• Arkadaşlar burada bir kişinin sözleri yüzünden forumu alt üst etmeye ne gerek varki kim neyle oynuyorsa oynasın. Boş yere tartışmadan başka bişey değil.

Bence 2. gifde okadarda abartıcak bişey yok. Bu yıl çıkacak bir aleti heralde yalan yanlış şeylerle kullanıcıları kandırmaz microsoft...
    hadi 2 yıl felan sonra çıkacak olan alet olsaydı böyle şeyler olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.