Şimdi Ara

Star Wars Kinect FAİL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Microsoft'un harekete duyarlı sistemi Kinect'e uyumlu Star Wars'ın ilk sunum videosu kafaları karıştırdı.

Microsoft'un E3 2010 öncesi yaptığı ilk konferansın etkileri hala sürüyor. Asıl konferansını bu akşam, Natal konferansını ise çarşamba günü yapacak olan Microsoft, dün gösterdiği bilgiler ve Xbox 360 Slim dedikoduları ile ağzımıza fuar öncesi bir parmak bal çaldı diyebiliriz.

Sabah yaptığımız bir haberde de Kinect'e uyumlu bir Star Wars oyununun geleceğini duyurmuş ve bu haberin bizi oldukça heyecanlandırdığını dile getirmiştik. Bu heyecanımızın oyunun E3'teki gösterimi nedeniyle biraz baltalandığını söylemeliyim.

Daha önce bir çok kez karşılaştığımız bir fuar klasiği, Star Wars Kinect ile tekrar karşımıza çıktı. Oyunun fuarda gösterilen sunumunda, arka plandaki oyunun sahnedeki oyuncu tarafından yönlendirilmediği, yani işin aslında hazırlanmış bir video sunumu olduğunu görebiliyoruz. Tabi internette bu durumu farkeden çoğu kullanıcıda "Fail" ibaresini hemen yapıştırmışlar.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Kinect_Bilmecesi-7124.htm

• Forzayı gösterirkende bi yerde hata yaptılar
  • Star Wars oynanabilir değildi. Önceden hazırlanmış bir videoydu. Microsoft da oyunu oynuyoruz bakın diye bir açıklama yapmadı. Sadece şov amaçlı birini çıkarmışlar oraya.CGI video ile gerçek zamanlı görüntüleri ayırt edebilecek bilgiye haiz kişiler için yorum yapamaya bile değecek bir konu değil.
  • neyse buraya koyayım epic gif i
     Star Wars Kinect FAİL!
  • orada aslinda adam xbox i degil xbox adami oynatiyor,fan gozluklerini cikarip bakarsan anlarsin

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

neyse buraya koyayım epic gif i
     Star Wars Kinect FAİL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 16 Haziran 2010; 18:29:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V

orada aslinda adam xbox i degil xbox adami oynatiyor,fan gozluklerini cikarip bakarsan anlarsin

quote:

neyse buraya koyayım epic gif i
     Star Wars Kinect FAİL!

zaten onu için koydum gif i
    şu 2 giften sonra oradaki kinect videolarının hiç birinin gerçek olduğuna inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

siz once kendi glowing dildonuza bakin sonra ona buna laf atin.

Ne move nede kinect zerre kadar ilgimi çekmiyor ama en azında sony milleti kandırmaya çalışmadı move la, alet ne ise onu gösterdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 16 Haziran 2010; 18:36:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] STAR WARS Jedi: Survivor PS5
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ne move nede kinect zerre kadar ilgimi çekmiyor ama en azında sony milleti kandırmaya çalışmadı move la, alet ne ise onu gösterdi

senin ilgini cekmiyorsa o zaman kandirilmissin kandirilmamissin umrunda olmamasi lazim. banane deyip gecmen lazim. ama hic oyle gozukmuyor 2 lafindan biri kinect... her kinect lafi gectigi yerde bi kotuleyici mesajin var. demekki o kadarda igisiz degilmissin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Konuşun bakalım psciler sizinle sonra görüşcez biz verbatimlere güm güm indirip natal oynarken siz eve gelip 'anne maaşını aldın mı ps3 e oyun alcam da :(((((' diyeceksiniz.

Sen verbatimlere gum gum indirip OFFLINE oynarken, ben alin terimle kazandigim para ile oyunlari ONLINE oynayacagim.

O arkadaş bir konsol daha alacak yalnız, biri offline oyun konsolu diğeri online oyun konsolu.

Adama sökmüyor kısacası.

• Forum tarihinde okuduğum en manyak mesajlardan biriydi
  • quote:

quote:

quote:

senin ilgini cekmiyorsa o zaman kandirilmissin kandirilmamissin umrunda olmamasi lazim. banane deyip gecmen lazim. ama hic oyle gozukmuyor 2 lafindan biri kinect... her kinect lafi gectigi yerde bi kotuleyici mesajin var. demekki o kadarda igisiz degilmissin...

xbox almayı düşünüyorum ama kinectle işim olmaz, beni güldüren böyle sahtekarlık yapıp sonrda gördünüzmü yaptığımız devrimi demeleri

• Gifte tam epic fail
  • quote:

quote:

quote:

quote:

xbox almayı düşünüyorum ama kinectle işim olmaz, beni güldüren böyle sahtekarlık yapıp sonrda gördünüzmü yaptığımız devrimi demeleri

1.si o zaman bunu herhangi bi xbox konusunda söylemen lazım. en azından doğru ve mantıklı olanı bu. kinect ayrı bi cihaz xbox ayrı bi cihaz. xbox360 s özelliklerinden birkaçı yalan çıksa anlarım ama kinect videolarıyla xbox alıp almaman gerçekten alakalıymış. kinect beni ilgilendirmiyor deyip. kinectten kötü gifleri koyup gülmen epic epic fail fail demen xbox almanla gerçekten süper bi uyum yaratıyor beğenmiyorsanda bikaç kez söylemen yeterli. ben kinectle ilgileniyorum benim bile gif koyup epic fail deyip bu giflere gülmüşlüğüm var ama konu açıp giflerle donatacak kadar xboxdan yana acım yok allaha şükür. gerçi bende bu durumda olsam bende en kısa sürede bu bahaneyi uydurabilirdim.

2si. sahtekarlığın kralını fuarlarda değilde günlük hayatta sony yapıyor. 4 senedir yasal olarak sattığı ps3e hiçbi destek vermemesiyle beraber ps3ü garantiye götürdüğünde sana yeni diye swap makine kakaladığını cümle alem biliyor. bunlarında gifini bulup her sony kelimesinin geçtiği yere koyup gülersen belki sırf kinecte çamur atmadığını kanıtlayabilirsin ama gerek yok herşey açık...

kendi içinde çeliştiğin yerleri bi an önce açıklığa kavuşturman dileğiyle benden bu kadar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Haziran 2010; 19:14:21 >

• Bu Çatalı biz yanlış anlıyo olabilirmiyiz acaba,sadece video kaydediyo olabilirmi,bizde oynuyormuş gibi yapıyoruzdur.
  • @OnLiNe MaNaGeR

Hocam 1 kişinin yaptığını tüm bölüme mal etmeyiniz. Arkadaş bir hata yapmıştır, fakat tüm Xbox kullanıcıları aynı hatayı yapıcak diye bir kaide yok. Arkadaş adına da ben özür dilerim. Yoksa Zaten her kesimde kimlerin PSBoy, kimin Xboy olduğu belli. Fancıklara laf çıkartmayalım lütfen
  • Bu kinecten çok umutluydum.Hatta yeni Xboxı aldıktan sonra bu Kinecti alıcaktım ama bu gifler falan.Sanırım yalan olucak bu Kinect.Yoksa gerçek videoları gösterirlerdi.Umarım yanılırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konuşun bakalım psciler sizinle sonra görüşcez biz verbatimlere güm güm indirip natal oynarken siz eve gelip 'anne maaşını aldın mı ps3 e oyun alcam da :(((((' diyeceksiniz.

Belki herkes senin gibi ilkokul bebesi değildir. Kendi çalışıp kendi alıyordur oyununu...

Evet sizin sayenizde yeni bi işçi sınıfı doğdu.. Aylık vergi veriyosunuz sony ye.

İşte Xbox bölümünün yaş ortalaması...

Xbox yaş ortalaması tabi daha düşük olacak ps3 ten.. Maaşsız insanın yapacağı iş değil

Tmm olum işte siz baba parası alıp 100 boş dvd alıyorsunuz biz kendi paramızla 1 oyun alıyoruz...

Ee ben 100 tane oyun oynarken sen 1 tane oynuyosun (hatta daha banlanmadım, online bile oynarım bu yaz). Ne diyosun anlamadım ki yani sen mi kazançlısın bu durumda..

Marifet 100 oyun oynamakta degil ki. Sen o 100 oyunu oynarken o oyunun hakkini maddi ve manevi olarak veriyormusun?

Olaya kazanc olarak degil emek olarak bakmak gerek yoksa senin yaptigi yapmak zor degil.

Ayrica is guc sahibi insanlar olarak zaten istesekte 100 oyun oynayamayiz. Bir oyunu aliriz ve o oyunun hakkini verene kadar kullaniriz. Evlenince yada bir ise girince dedigimi anlayacaksin.

• Acele yorum yapıyorsunuz, koskoca Lucas itibarını zedeleyecek bu tip bir gecikme ihtimalini hesaba katmamış olabilir mi ? Gerekli testler yapılıp projenin doğru çalıştığından emin olmadan kamuoyunun önüne çıkarlar mı sanıyorsunuz ? MS bu işte kolay kolay çuvallamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

bu konular dursun.

Allahınızı severseniz adminler. kinect e giden bütün laflar kanıt olsun burda.ellemeyin kinect i karalayan bütün konuları

çıkınca da biz gülücez millete bu açılan konulara fail diye.

çok erken konuşuyorsunuz. inşallah çok koymaz çıkınca biyerlerinize

Kinect'i sahsim adina oldukca begendim, yaratici bir fikir. Uygulama olarakta gelisecegi asikar.

Kinect'in en buyuk artisi ve eksisi kontrolcu kullanmiyor olmasi. Herhangi kontrolcu kullanmamak ozgurluk hissi verdigi gibi oynanabilecek oyunlari da kisitladigini dusunuyorum.

Ben kinect oyunlarinin hardcore olmayacagini dusunuyorum. Tuslar olmadan fps, rpg yada bilimum hardcore oyunun nasil oynanacagi merak konusu. Zaten kinect'in tanitiminda gosterilen oyunlarda bunun bir kaniti, tus kullanimi gerektirmegen oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 16 Haziran 2010; 16:40:56 >

• Kinect fail falan olmayacak görürsünüz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.