Şimdi Ara

Star Wars Kinect FAİL! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var.. Bu gif yada hazırlanan videolarda kontolü yapan oradaki insanlar değil daha önceden hazırlanmış videonun üzerine bu kişiler uyarlama yapıyorsa fail i yapan neden natal oluyor? onun ismi fake olmasın? açıkçası ben oradaki oyuncunun fail i olarak kabul ediyorum. Daha çıkmamış bir şeyi konuşuyorsunuz. Adamlar tabikiürününü satmak için harika bir sunum hazırlayacak göz boyayacak. Oyunlarda bile official game play trailer lerinde oyunu olduğundan on kat güzel gösteriyorlar.
  • Arkadaşlar GameSpot'da Forza demosu TV'nin karşısında gerçekten oynanıyor. Sahte değil.

http://e3.gamespot.com/video/6265584/
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Arkadaşlar GameSpot'da Forza demosu TV'nin karşısında gerçekten oynanıyor. Sahte değil.

http://e3.gamespot.com/video/6265584/

o anki sahteydi diye seviniyorlar çocuklar elleşmeyelim karne hediyesi olsun.

ama videoyu izldim hakikaten devrim başka söze gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Haziran 2010; 21:08:15 >
  • sıkıldım ama kinect muabbetinden

klasikleşmiş bi replik:
    yine mi bamyaaa
  • adamlar kinect standı kurmuş kinect'i denetiyor, orada bulunan ve oynayan editörler video ile oynadığını anlayamıyor da bsc'nin üstün gamerları şıppadanak bir videodan anlıyor
    bizden başka herkes salak bi biz akıllıyız zaten
    meğersem adamlar 2 senedir videoyla kandırıyorlarmış bizi
    alet çıkınca da tost makinası olarak çıkacakmış
    ama bi biz biliyoruz tabi bunları, uyanın ey avrupalı, amerikalı!

http://e3.gamespot.com/video/6265585/
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var.. Bu gif yada hazırlanan videolarda kontolü yapan oradaki insanlar değil daha önceden hazırlanmış videonun üzerine bu kişiler uyarlama yapıyorsa fail i yapan neden natal oluyor? onun ismi fake olmasın? açıkçası ben oradaki oyuncunun fail i olarak kabul ediyorum. Daha çıkmamış bir şeyi konuşuyorsunuz. Adamlar tabikiürününü satmak için harika bir sunum hazırlayacak göz boyayacak. Oyunlarda bile official game play trailer lerinde oyunu olduğundan on kat güzel gösteriyorlar.

levent abi aynen dedğin gibi hangi oyunun Trailırında gördüğünüzün TAM ANLAMI ile oyunda yapıyoruz o kaliteyi hissediyoruz.toplasanız 1 elin parmaklarını geçmez.nou çıkınca anlıyacağız Fail mi Epic Fail mi , hit mi :)

• yukardaki mesajlari okuyorumda
    ne kadar fan varmis yaw
    kinectin videosunu koymuslar direk ps move a laf atiyorlar
    neyse neyin ne oldugu belli ,konusmaya gerek yok bundan sonra
  • Arkadaslar,

Bikac kisi deginmis ama ben de ustunden geceyim de iki videoyu da ayni kefeye koymayalim.

Star Wars oyununun kinect ile kontrol ediliyor gibi yapildigi video zaten bir gosterinin parcasiydi. Microsoft ilk gun acilisini Cirque du Soleil'in xbox ve kinect icin ozel olarak hazirladigi bi gosteri ile yapti. bu gosteri tamamen sov amacliydi. Yani starwars goruntulerinin onceden kaydedilmis goruntuler oldugu herkesin malumuydu, ortada bi kandirmaca yok.

Ama forza videosuna gelirsek, orada is baska. Microsoft o tanitimi resmi kinect sunumunda yapti. yani herkes o an gercek bir kinect uygulamasi izledigini dusunuyordu. Ben forza tanitimini xbox live'dan izledim ama bu gif'te gosterilen senkronizasyon bozuklugunu farketmemistim. hayir kesinlikle olamaz demiyorum ama yine de birilerinin muziplik olsun diye gercek goruntu ile oynamis olabilecegi olasiligini gozardi etmeyin bence. Ama eger gercekten de Forza sunumu onceden kaydedilmis goruntulerin ustune yapilmis ise bu microsoft'un cok buyuk bi ayibidir. Er gec ortaya cikacak boyle biseye girismeleri (eger goruntu gercekse) tam bir fiyaskodur.

Bir de kinect ile ilgili yaygin bi yanilgi var. O da tum oyun severler icin oyun oynamanin tanimini degistireceginin sanilmasi. Dun Kinect'in Creative Director'u ile yapilan bi konusmayi izledim. Adam ustune basa basa 3-4 kere kinect ile casual oyunseverleri hedeflediklerini soyledi. Yani kabaca bi tanimla haftada bir-iki kere ailecek ya da arkadaslariyla eglencelik oyunlar oynamayi seven kitleden bahsetti. Zaten kinect icin tasarlanmis dance central, kinectimals, kinect sports, kinect joy ride, kinect adventures gibi oyunlara bakinca hicbirinin bu forumda yazan benim gibi hardcore gamer'i tatmin edecegini sanmiyorum. Bu oyunlarin hemen hepsinin Wii'de bi karsiligi var. Yani kinect bizler icin bir sure xbox live'in menulerinde gezerken elimizi ayagimizi kullanacagimiz bir oyuncaktan oteye gecemeyecek gibi. ondan da biktiktan sonra bi daha kinect'in yuzune bakacagimizi sanmiyorum. insallah beni yaniltirlar, ben de bu yazdiklarima utanirim.

Not: ben hem Wii hem Xbox oynamayi seviyorum diyenlere bi lafim yok. onlar kinect'ten memnun kalacaktir zaten. ama yine de Wii'den sonra ozlemle bekledikleri o devrim niteligindeki degisimi kincet'te bulamayacaklar maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

adamlar kinect standı kurmuş kinect'i denetiyor, orada bulunan ve oynayan editörler video ile oynadığını anlayamıyor da bsc'nin üstün gamerları şıppadanak bir videodan anlıyor
    bizden başka herkes salak bi biz akıllıyız zaten
    meğersem adamlar 2 senedir videoyla kandırıyorlarmış bizi
    alet çıkınca da tost makinası olarak çıkacakmış
    ama bi biz biliyoruz tabi bunları, uyanın ey avrupalı, amerikalı!

http://e3.gamespot.com/video/6265585/

Aynen,ki ms yaptığı bir işi kalitelide yapıyor zaten,yazılım konusunda biliyoruz nelere imza attığını bu senkonizasyon olayıda yazılım ile alakalı olduğuna göre,sizce dünyanın en zeki mühendisleri o senkronizasyon problemini geçemeyecekmi ?

• ben kinect ile eğlenceli oyunlar oynayayım yeter gerisi çokda önemli değil,şöyle düşünmek lazım pazarda 3 şirket ve pazarın büyüklüğü belli,en büyük pay wii'nin,microsoft böyle bir alet çıkartarak pazar payını büyütmeyi amaçlıyor bununda tek yolu wii'nin pazar payından almak,microsoft kinect ile bunu gerçekleştirip şirketleri temel amacı olan maksimum kar olayını güzelce gerçekleştirecek
  • Ya allah aşkına bu ne kadar saçma sapan bir konudur

Arkadaşlar ne olur biraz mantıklı düşünün. Microsoft gibi bir devden bahsediyoruz, kesinlikle her firma gibi, her büyük firma gibi onların da yanlış yaptıkları, hatalı üretikleri yazılım, donanım vs... leri olabilir. Ama 1, 1.5 sene önce duyurulmuş, bu kadar iddalı bir ürünün bu şekilde bir kandırmaca olması gerçekten size mantıklı mı geliyor. Bu şekilde düşünen arkadaşlar bence kesinlikle olaya objektif bakamıyorlar. Basın konferasındaki videoların da önceden kaydedilmiş olmaları çok da abes değil. Sonuçta bir tanıtım ve şov konferansı o, kusursuz olmasını isteyeceklerdir.

Kinect belki çıktığında beklenenleri vermeyebilir, tepkime süresi düşük olabilir, fiyatı pahalı olabilir (ki bence çok başarılı bir ürün olacak, ama sadece bir tahmn bu) fakat sizin deyişinizle kesinlikle bir FAIL vakası olmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.