Şimdi Ara

Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
14
Favori
13.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çıkmadan önce rdr2 deki açık dünyadan behsetmiştim acaba yaşatırmı demiştim çok yaklaştı buda rdr2 deki define haritalarından.

Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}

Dead eye yeteneğide var zaten.Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} 

• Starborn kullanıcısına yanıt

Son dönemin modası da bence bu olmaya başladı galiba Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} 

Firma düşmanlıkları, yapımcı düşmanlıkları falan..

Bethesda oyunu almam, Hideo Kojima bilmemne oldu, Ubiçöp oyunu cart curt...

Oyunu açar bakarım, keyifli ise devam, yoksa sil, bitti.

Açtım biraz baktım, keyif aldım, devam...

Bu kadar basit, çok irdelemeye gerek yok.

• Şu oyunda övecek bir şeyler bulmak için çok kasıyor musunuz kendinizi :))

Far Cry'dan beri aynı mantığın devam ettiği rezil bir oyun işte. Grafikleriyle mi övüneceğiz şimdi bunun? Kaldı ki Ubisoft oyunlarında grafikler iyi olsa dahi animasyonlarda ve diğer bütün şeylerde bir yapaylık var hiç bir zaman AAA kalitesinde iş çıkarmadılar. Star Wars adını lekeleyen bir oyun olarak tarihin çöplüğünde yer bulacak kendine. Sizler de bu oyuna para vererek Ubisoft'un insan sağma politikasına destek olmaya devam edin. Ubisoft + ile dahi oynayıp zaman kaybetmeye değmeyecek bir oyun.

Oyun kötü işte ya aması filan yok dümdüz kötü.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

İlerledikçe o kadar açılıyorki oyun övülecek okadar çok şey varki neyi yazsam bilmiyorum ama bu oyuna çöp diyen hangi kanal hangi inceleme sitesi varsa birdaha uğramayın derim. Satın alınmayı hak eden uzun soluklu kaliteli bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun büyüklüğünü kavradıktan sonra şuan tek korkum ilerlemeyi etkileyecek bug ile karşılaşmam playstationda varmış sanırım yeni save ile oyuna başlamak zorunda kalmışlar. Droidsmith ve convoy görevlerinde takılanlar olmuş görev başlamadan önceki saveye dönmek gerekiyormuş. Oyun bol bol save alıyor saat saat gösteriyor bu açıdan iyi.

• İlk defa Ubisoft oyunu kendi formüllerinin dışına çıkmış ben beğendim ,şahsen sonunda farklı bir ubi oyunu oynadığını hissettim.Oyunun yetenek sistemi de güzel işlenmiş skill point diye bir şey yok.Oyunun bana göre kötü yanı rtx üstüne yapılmış olması.Şahsen bu ara horizon forbidden west oynuyorum onda rtx diye bir şey yok fakat onun grafikleri buna 100 basar.Performans düşürmekten başka bir şeye yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 29 Ağustos 2024; 15:34:40 >
  • Rezil çöp bir oyun SW fanları bile oynamıyor oyunu. Çünkü Star wars oyunu falan değil aslında tamamen ilüzyondan ibaret. Ubisoft un dandik formulünün star wars ismiyle 3. şahıs kamerayla yapılmış hali işte. Kız yumruk atıyor o yumruk animasyonu bile nasıl göze batıyor böyle tam bir 3. sınıf oyun. Ulan oyun oynuyoruz tamamda 50 kiloluk kızın yumrukla storm trooper bayıltması nedir arkadaş yani bu oyunu sadece 10 yaşındakilere göre mi yapıyorsunuz?

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

10 yaşındakiler seviyor ubisoftu.Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} 

• 1 saatlik oynama sonunda toplam 250gb veri okudu yeni rekor oyun baya okuyor.

Uzay savaşı starfieldden kat kat daha güzel bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ağustos 2024; 20:41:8 >
  • Beyler bu gece 00:01'de oyun erişime açılır mı yoksa yarın gün içinde mi açılır? Hiç Ubisoft'tan çıkış günü oyun almadım, o yüzden bilmiyorum.

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Oyunu satın aldıysanız standart sürümünü evet gece 00:01 itibariyle erişime açılıyor diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Speederın handling upgrade i için helicyclic gears arıyorum tatooine de bir jawa dan 5 tane buldum 3 tane daha lazım. Onuda Akiva dan buldum. Bir inceleme videosunda speederın kullanımı kötü deniyordu upgradeleri yapınca akivanın dar yollarında son hızda çarpmadan gider hale geldim herşeyi hazır bekleyenlere göre değil bu oyun.

Başlarda tüm tüm factionlarla arayı iyi tutmak lazım bende 2 si ile kötü ikisi ile iyi durumda şuan kötü olanların bölgesinde bir görev vb. sebepten gitmek zorunda kalınca gizli gitmek gerekiyor yakalanınca dışarı atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ağustos 2024; 22:54:53 >
  • Güncelleme gelmiş vram kullanımıyla ilgli.

Karakterin yüz ifadeside kötü diyorlar bence sadece yüz değil aldığı cevaba göre vücut dilide yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ağustos 2024; 11:33:37 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Ubisoft Plus’ı Ubisoft Connect’te satın almaya çalıştığımda bölgeniz desteklemiyor dediler. Sizler nasıl üyelik alıp oynayabiliyorsunuz anlatır mısınız?

• Starborn kullanıcısına yanıt

Starfield için çıkmadan önce aşırı hype vardı, oynadım ve beğenmedim, teneke bir oyun. Ubisoft oyunları içerisinde bir Avatar: Frontiers of Pandora bir de bu oynanacak bir oyun gibi görünüyor. Yorumlara ve gameplay videolarına bakarak, Epic Games'den standart sürümü için siparişi geçtim. Gold edition'a 1000TL daha vermek istemedim şimdilik, sonradan season pass alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ağustos 2024; 12:53:53 >
  • Ubisoft oyunlarini steama cikarmayarak bence kendi hypeini olduruyo. Buyuk ihtimal steamin acimasiz yorum ve degerlendirmelerinden korkuyolar. Steame gelene kadar oynamam 1 sene sonra geliyo 30-40 dolara alirim. Zaten suan wukong sonra ragnarok sonra warhammer 40k var acelesi yok 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quantic Dream'in yapacağı Star Wars Eclipse'i merak ediyorum. Star Wars Outlaws gibi değil, oynanış ve görsellik tipik konsol oyunları gibi olacaktır. Açıkçası 1 sene oyunun kırılmasını bekleyemem, bakalım oynayınca yorum yaparım tekrardan.

Edit: Oyun erişime açık, başını biraz oynadım sinematikden sonra fena başlamadı, çöp bir oyuna benzemiyor. Outlaws'ın kelime anlamı itibarıyla, alışıla gelmiş bir Star Wars oyunu değil bu, hikayesi ve karekterleri farklı. Battlefront veya Jedi Fallen Order gibi olmasını düşünen varsa, vakit kaybetmesin bu oyunla. Şimdiden belirtmekte fayda var, Star Wars Eclipse de farklı bir Star Wars oyunu olacak.

Snowdrop engine yerine, Far Cry oyunlarındaki Dunia engine'i niye tercih etmiyorlar ilginç, grafikler daha güzel olurdu bence. Grafikler için ne kötü ne de iyi diyebilirim, orta karar birşey olmuş. Arka plan müzikleri zayıf kalmış bence, daha iyi olmasını beklerdim. Bir daha Ubisoft oyunu satın alırmıyım almam elbette, STALKER 2 ve Indiana Jones and The Great Circle çıkana kadar oyalasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ağustos 2024; 18:21:23 >

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Xbox sitesi üzerinden Microsoft üyeliğiniz ile alacaksınız, fakat bunu yapmadan önce Ubisoft üyeliğinizin Microsoft hesabına bağlandığında emin olun.Üyeliği aldıktan sonra Ubisoft connect'de kütüphanede Ubisoft+ kısmı geliyor.Oyunu kütüphanenize eklemek için VPN ile girip eklemeniz lazım.İndirmeyi başlatıp durdurun daha sonra VPN kapatın devam edin.Ben Kaspersky vpn aldım 1 aylık 44 liraya.

• CoreGame kullanıcısına yanıt

Vpn siz ekledim ben hep.

• Oyun uzay gemisine bindikten sonra başlıyor desek yeridir, videoyu kendim kaydettim. Uzay ortamı bence de Starfield'dan güzel olmuş, tam Star Wars'a yakışır nitelikde.

Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}Cpt. Milleryoutube
    Star Wars Outlaws 2024 08 30 17 47
    https://www.youtube.com/watch?v=iXrVa9HjCvA

@CoreGame

Siz kaça aldınız hocam Microsoft hesabı ile ?

Edit: Ubisoft'un Gamepass sistemiymiş, keşke ben de bu şekilde oynasaymışım, iade mi etsem acaba. 1 ay için yaklaşık 600TL'ye geliyor, olur da 1 ay içinde bitirilemezse gene aylık ücret ödemek gerekir. Zaten oynanış süresi dolmuş iade edemem, dışarıda 1 haftalık yemek parası dert edilecek birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ağustos 2024; 21:36:31 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.