https://www.xbox.com/tr-TR/games/ubisoft-plus Xbox hesabına ubisoft hesabınızı bağlayın ve satın alın. |
Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (8. sayfa)
-
-
Arkadaşlar oyun açıldı U+ ile. Optimizasyon bana berbat geldi. Sözde dlss var frame generation var ray tracing de açayım orta ayarda olsun grafik ayarları da high da olsun dedim 60 ı zor görüyor. Devamlı inişli çıkışlı. Bir de ekranı tam dolduran grafik ayarı ile 21:9 arasında kaldım. Ekranı tam doldurunca karakterin hemen arkasında duruyor kamera. Görüntü de bozuluyor gibi geldi. Cinematic ise görüntü daha güzel ama epey küçülüyor. Bilemedim valla 😀 Yalnız çok acil optimizasyon için patch lazım bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avatar ile aynı motoru kullanıyor dış mekanların harika olacağından şüphem yok.
-
Arkadaşlar bir güncelleme yapayım. Ray tracing direct lighting seçeneğini en az 4070 i olanlar açsın uyarısı varmış onu kapatıp normal ray tracing açtım high rt fps yarı yarıya arttı. Bazı incelemelerde 4080 i olanlar açsın diyenler dahi olmuş. Rtdi en az yüzde 50 fps kaybına yol açıyor ona göre 🙂
Grafiklere ise bittim. YouTube daki gameplay videoları ile alakası dahi yok. Hatta şok oldum diyebilirim. Kesinlikle bu kadar beklemiyodum. Eminim siz de şaşıracaksınız grafiklere. Ben şimdilik bıraktım Türkçe yama çıkınca başlayacağım. 🙂
Avatar amd anlaşmalıydı yazılımsal rt vardı bu oyun nvidia olunca devredışı bırakılamayan bir avuç rt ayarı koymuşlar performans avatarın çok gerisinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ağustos 2024; 1:32:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç inceleme videosu izledim, yahu hepsi mi arkadaş hep aynı noktaları eleştirmiş, bir tanesi farklı noktaya değinmemiş,
Bu arada oyun el konsolları için pek iyi çalışmıyor, en güçlü cihazda bile low ayarlarda 30 fps zor alınıyor
7800x3d ve 4090 ikilisi ile 4K Dlss Quality ve FG açık her şeyi sona dayadım 80 100 arası fps. Akıcı oynanıyor. Grafikler çok başarılı.
-
Başlangıç çok başarılı hikaye güzel bir inceleme videosu izledim sürekli kapı kilidi açıyoruz bulmaca çözüyoruz diye eleştiriyor ... zaten tüm oyunlarda yaptığımız şeyler bunlar ama ubi oyununda yapılınca eleştiri noktası olmuş ubi oyunlarını eleştirmek popüler ne de olsa. Bana göre 10/10 luk olan jedi survivor kadar güzel bir oyun.
Oyun gayet güzel olmuş, Ubisoft hater'lığının etkisinde kalınmış biraz. Grafikler, hikayesi, oynanış gayet iyi. Evet 90'lık bir oyun değil ama 80 altını da hak etmiyor. Ben 5600x işlemci, 7900XT ile her şey sona dayanmış bir şekilde, FSR3 açık, RT açık 2K'da 60 fps civarı alıyorum...
-
bu oyuna güzel olmuş diyenin saygısı yoktur oyunlara karşı bunun neresi güzel optimizasyonu bırak yapay zeka bile baştan çöp star warsın olmazsa olmazı ışın kılıcı yok combat mekanikleri karakterin hantallığı rezillik .d
şunuda şuraya bırakıyorum
x (formerly twitter)Pirat_Nation 🔴 (@Pirat_Nation) on Xhttps://x.com/Pirat_Nation/status/1828180808743415979 -
Bunlar ne saçma cümleler sırf birisi bir oyunu beğendi diye kendine saygısı yoktur falan. Sadece bir oyun oyna geç beğenmediysen fikrini belirt yoluna bak ne değişik insanlar var.
Oyuna acil makine çeviri yaması bekliyoruz 😀
kendine saygısı yoktur demedim oyunlara karşı saygısı yoktur dedim ama bu oyunu övemezsin arkadaş fikir de bir yere kadar bu oyunu övenin art niyetli olduğunu düşünüyorum rezaletin de rezaleti starfieldden bile daha kötü olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Ağustos 2024; 13:38:51 > -
Oyunlara saygı ile, benim beğenimin ne alakası var, ben beğendim, bahsettiginiz hatalari da oyunda görmedim. Bu tarz hatalar her oyunda olabilir...
Bu arada oyuna saygi bekleyen birinin de insana saygili olmasini bekler insan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 27 Ağustos 2024; 13:39:53 >
ne kadar alıyorsun ubisofttan yoksa partnermisin bu oyunun övünecek bir yanı yok aga star warsın en büyük hayranı olarak zoruma gidiyor şu çöpün övülmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Ağustos 2024; 13:40:48 > -
Beğendim demek ucrete tabii degil...
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum, kolay gelsin size...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 27 Ağustos 2024; 13:41:35 >
1.60 kız strom trooperın kafasına yumruk atıp bayıltıyor gizlilikle herkese tek atabilen mekanikler iş blastera gelince kafadan vursanız bile tek attırmıyor breakpoint de olduğu gibi sürekli aynı görevleri yapıp duruyorsunuz nedir o görev şu bölgeye sız şunu al şuna ver ya da verme yapay zeka desen zaten her ubisoft oyununda olduğu gibi yok eğer beğendiyseniz lafım yok ama olmamış şeye de olmuş gibi davranmayın lütfen
Oyun için çıkan amd sürücüsü: https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-10-37-01.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ağustos 2024; 14:17:26 > -
Oyunun grafikleri kötü olmasına karşın fps çok düşük geliyor.Horizon forbidden high da 45-60 fps alırken bunda high ayarlarda 30 zor görüyor 27-30 arası.RT kapanmıyor en fazla lov a çekilebiliyor ? stutter oğlu stutter oyun bu arada horizonda 1 kere yaşamadım
Edit:Nvidia güncellemesi yaptığım halde oyunun başında dolaşırken 2 adımda 1 stutter giriyor.Şuan oynanmayacak seviyede bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 27 Ağustos 2024; 15:43:24 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X