Bokisoft un iranlı kadın karakterli woke ve çöp combat mekanikli star wars oyunu. Gerçekten bu şirket rezilliğin derecesini her oyunda arttırıyor hani o kadar da yapmazlar diyorsun yok yapıyorlar. Combat zaten çocuk oyunu gibi yanımızda dandik bir yaratık yok gidiyor stormların üzerine falan atlıyor. Açık dünya oyun yaptım diyorsun koca oyun boyunca elde blaster var şaka gibi. Oyuna silah loot unu üşengeçliklerinden eklemediklerine eminim ama kanıtlayamam. Gerçekten şu star wars un kotor dan beri oyunlarda yüzü gülmedi arkadaş ne çileymiş be. Gerçi son 3 film de çöp yani onlardada yüzümüz gülmedi ama o buranın meselesi değil. |
Star Wars Outlaws {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (7. sayfa)
-
-
Ben ne karaktere ne hikayeye ilgi duymuyorum hevesliyim ama ana nedenim bunlar değil, ben yasyaan dünya veya detaylı dünyalar yaratıklar görmek istiyorum, keşke 4k monitörüm keşke kaliteli bir bilgisayarım olsa, görsel olarak kesinlikle tatmin edeceğini ama diğer kısımlardan biraz eksi puan alacağını düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ubisoft+ alabiliyor muyuz hala tr’de? Alınıyorsa o şekilde oynamak mantıklı olacak gibi bu fiyatlarla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nette Xbox ile ubisoft hesabını birleştiriyorlar Xbox üzerinden üyelik alınca oyunlar ubisoft hesabına geliyor diye yazıyor ben öyle deneyeceğim
Bence bu oyun star wars sevenler, evrene ilgi duyanlar için güzel duruyor. Mekanlar, hayvancıklar, ışın tabancası filan.
Bazı eleştireceğim şeyleri eleştiremiyorum. Çünkü mesela star wars filmlerinde filan da yapay zeka çok kötü. Kimse siper almıyor. Herkes mal gibi ortada. Basitçe ölüyorlar filan.
Oyunda da aynı duruyor. Filmlerde de silah çeşitliliği yok. Filmlerde robotların hallettiği işleri burada hayvan dostunla hallediyorsun. Filmlerde de aynı türden gizlilik var. Yakalanınca da ortalık şenleniyor. Yani aslında star wars evreni zaten oldukça retro ve arcade bir evren. O yüzden oyunda kusur gibi görünen bazı şeyler bana normal geldi açıkcası.
Açık dünya macera oyunu seven biri olarak da ben şahsen oyunu sevebileceğimi düşünüyorum. 4 saat oynayıp beğenmeyen yayıncılar oldu ama belki de biz 50 saat oynayacağız ve farklı şeyler de görebiliriz. Bilemiyorum. Umarım güzel olur. Çok para verdik.
-
Kim ne derse desin açık dünya oyunlarını seviyorum ben, bir görevden sonra serbest doğaya salınmak, iyi kötü sağı solu kurcalamak, yapılacak yan aktiviteleri yapmak, etrafta gezinmek zevkli şeyler.
Bu oyunda 3 5 farklı gezegen/şehir olacak hepsi farklı biyom, atmosferde sağlam duruyor, üstüne star wars evrenin külliyatı ve malzemesi de kullanılacak daha ne olsun.
-
Rdr2 de haritanın en ücra köşesine gidip küçük bir kutunun içinde altın kaplama silah bulmanın verdiği hazzı yaşatacak bir açık dünya gelirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Star Wars Outlaws: Resmi Lansman Fragmanı
UbisoftyoutubeIf you’re willing to take the risk, the galaxy is full of opportunity. Coming August 30th, 2024. Play up to 3 days early with the Gold Edition and Ultimate Edition, including the base game and the Season Pass. Pre-order now and receive the Kessel Runner Bonus Pack* including: - A cosmetic Character Pack for both Kay and Nix - A cosmetic Vehicle Pack for your speeder and the Trailblazer* *Offer, content, and dates subject to change. Content may be available for purchase and/or as giveaway(s) separately at Ubisoft’s sole discretion at any time. Don’t hesitate to Upgrade to the Season Pass to gain access to two story packs, launch bonus content and cosmetic bundles! The Season Pass includes: - Star Wars Outlaws: Wild Card story pack - Star Wars Outlaws: A Pirate's Fortune story pack - Jabba's Gambit exclusive Day 1 mission - The Kessel Runner character pack - The Hunter's Legacy bundle* - The Cartel Ronin bundle* *available upon the release of the first story pack About Star Wars Outlaws: Experience the first-ever open world Star Wars™ game, set between the events of The Empire Strikes Back and Return of the Jedi. Explore distinct planets across the galaxy, both iconic and new. Risk it all as Kay Vess, an emerging scoundrel seeking freedom and the means to start a new life, along with her companion Nix. Fight, steal, and outwit your way through the galaxy’s crime syndicates as you join the galaxy’s most wanted. #Ubisoft #StarWarsOutlaws #StarWars About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew® and Tom Clancy’s The Division®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2023-24 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2.32 billion. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.https://www.youtube.com/watch?si=CG_z88BPqt0WW0LS&v=HlfuN4yj3yg&feature=youtu.be -
Arkadaşlar oyunun Gold sürümünü alanlar ve Ubisoft+ ile oynayacaklar 27 sinde erken erişimle girebilecekler diye biliyorum. Ben U+ ile Salı günü başlarım diye umuyorum 😀
Kaldı 5 gün hadi bakalım.
-
Ah be Ubisoft. Eskiden Trailer ile oyuncuları kandırmaya çalışırdın. Artık onu da yapmaz oldun. 4 yıl önceki Jedi Fallen Order'ın çıkış fragmanını aşağıya bırakıyorum. Star Wars hayranı olarak tek umudum artık Quantic Dream'in oyunu. Onda da işler yolunda gitmiyor diyorlardı. Güç bir şekilde bizimle olsun.
EA Star WarsyoutubeThe galaxy awaits as Cal Kestis embarks upon an epic journey in hopes of rebuilding the Jedi Order. Fight for your survival, explore the mysteries of a long-extinct civilization, and become a Jedi on November 15. STAR WARS Jedi: Fallen Order is a third-person action-adventure game from Respawn Entertainment. Available on Xbox One, Playstation 4, and PC on November 15, 2019. Pre-order now: http://x.ea.com/61034https://www.youtube.com/watch?v=xIl2z5wwjdA -
Hayır. Rockstar Games oyun yaparken zibilyon tane şey düşünüp yapıyor, her şeyi 4/4lük ayarlamaya çalışıyor adamlar. Onlar da biliyor koy gitsin demeyi her firma gibi, dandik yüz mimikleri, dandik animasyonlar, ortadan hallice atmosfer koyup para kazanmayı biliyorlar. Adamların firma olarak kendilerine saygıları var, az oyun çıkarıyor ama öz çıkarıyorlar. Bu da onlara hem ün sağlıyor hem tek oyunla sanki 10 oyun çıkarmışcasına gelir sağlıyor. Ubisoft'da muazzam ipler var mesela ama yaptıkları oyunlara bak, AC serisi mesela o kadar güzel bir IP ki, ama bakıyorsun her sene yeni AC oyunu çıkıyor COD oyunu gibi. Her şeyi aynı tema farklı sadece. Avatar oyunu yaptılar adını hatırlayan yok oyunun, star wars oyunu yapıyorlar şimdi yine unutulacak 1 ay sonra.
Bir de Rockstar Games'e bak, kaç sene önce çıktı RDR2, hala daha grafik, animasyon, atmosfer, rastgele olaylar ve sayamadığım bir ton özellik olarak en üst sırada olmaya devam ediyor. Var mı RDR2'den daha iyi open world şuan? Open world'u geçtim, genel olarak baktığımızda daha iyi grafik, animasyon vs sunan oyun var mı? Adamların tek rakibi yine kendileri, eminim GTA 6 zirve yapacak bu konuda.
-
Ubisoft+ aboneliği nasıl aldın?
Pc de var ya hocam.
Ubisoft connect
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 25 Ağustos 2024; 12:47:58 >
https://www.metacritic.com/game/star-wars-outlaws/critic-reviews/?platform=pc oyun pc tarafında 78 80 aralığında puan almış beklediğim gibi. Kış indirimlerinde Ubisoft ya da Epicten %50 indirim üstüne kupon ile 400 500 tlye alınacak bir oyun olmuş.
-
Ubisoft+ ile preload yapıyorum. 3 gün önce erişim var. En az 80 metası olsa belki biraz değişiklik olmuştur diyecektim ama anlaşılan klasik bir ubi oyunu geliyor yine 😀
Oyungezer incelemesi yayınlandı
oyungezer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 26 Ağustos 2024; 18:22:34 >
Ubisoft+ aldım fakat bu ürün cd anahtarı etkinleştirilemedi diyor ? Edit:Sizde de böyle hata veriyora vpn indirip açmanız ve ubisoft connect'i yeniden açmanız yeterli.İndirmeyi başlattıktan sonra kapatabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 26 Ağustos 2024; 19:51:7 > -
şuan oluyorsa ubi+ alıp, mirage, avatar ve bunu bitirebilirsem (sanmıyorum ama) tanesi 100 lliradan iyi fiyat gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X