Şimdi Ara

Star Wars Outlaws Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
9
Favori
8.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstteki mesajımızı okumadınız mı? Çok sorunlar ve sinir bozucu durumlar, angarya görevler, işler klişeleşmiş içerik mevcut. Ama yine de 300 liraya fazlasıyla değer. Keşke her Ubisoft oyununda olan hatalar ve birbirinin (konsept, tarz olarak) kopyası oyun şablonu olmasa ama Ubisoft işte. Biz bıktık, adamlar bıkıp usanmadı....

• yama güncellermısınız yeni ubdate geldı türkçe yama uymuyor kurdum oyunda biraz oynayınca donuyor tsklr

• günceleme gelmeden önce oyun donmuyordu sımdı yama da donuyor

• fix lendi v1.1.1. yamsı lazım tsk

• Türkçe yamada herhangi bir sorun yok. Bütün sürümlerle çalışıyor.

• Yamadan mı bilmiyorum çünkü ben oyunu bu gün oynamaya başladım. Yarım saat oynadıktan sonra birden oyunun bulunduğu klasör gözüküyor ve sonrasında oyun donuyor.

• feriox kullanıcısına yanıt

Oyunun kendisi çok sorunlu zaten, güya güncellemeden sonra çok daha sık çökmeye başladı. 

• Oyun dosyalarını doğrulatıp yeniden yükledim. Türkçe yamasız halinde hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor, bence sorun yamada

Discord üzerinden Sweaty ile iletişime geçebilirsen bir bakalım. Yardımcı olmaya çalışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostideas

Üstteki mesajımızı okumadınız mı? Çok sorunlar ve sinir bozucu durumlar, angarya görevler, işler klişeleşmiş içerik mevcut. Ama yine de 300 liraya fazlasıyla değer. Keşke her Ubisoft oyununda olan hatalar ve birbirinin (konsept, tarz olarak) kopyası oyun şablonu olmasa ama Ubisoft işte. Biz bıktık, adamlar bıkıp usanmadı....

Of Ubisoft of, oraya git buraya git, oraya git buraya git, iki diyalog dinle, öbür tarafa git, şimdi diğer tarafa git şunu getir, Allah belanızı versin, her oyunda bok varmış gibi aynı tarz, aynı şablon, of ki of. (Bir de her oyun aynı değil diyenlerin hay kafasına... Görüntü ve ortam farklı olunca farklı olmuyor akıllım...Hay Allahım!) Kısmi olarak bu oyundan keyif almayı anlarım ama hiç kusur bulmayıp mükemmel demeyi anlayamam. Yahu sinir hastası oldum, öyle bir Allah'ın belası speeder yapmışlar ki sağa sola çarpmadan, doğru dürüst kontrol edilmesi imkanı yok. Fren diyorlar, ya çalışmıyor ya da zınk diye duruyor, ortası yok ve onunla bizi bir sürü şeye çarpacağımız daraşmalık yerlere de sokuyor. Hangi geri zekalı dizayn etmiş ki. Trainer kullandığım halde hiç gereksiz bir sürü sinir bozucu zahmet ve sıkıntı çekiyorum. Tam bir rezillik. Keşke oyun dünyasından yok olup gitse şu firma. Yerini adam gibi işler çıkaranlar alsa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 6 Eylül 2024; 23:1:12 >

• volktyson kullanıcısına yanıt

Oyun Türkçe yamasız hali ile de çökmeye başladı sizin yama masum gibi duruyor.

Bir ekleme yapayım benim gibi oyundan atma yaşıyorsanız Ubisoft connect ten oyun içi arayüzü ve save dosyası senkronizasyonu'nu kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 5 Eylül 2024; 12:21:41 >
  • lostideas L kullanıcısına yanıt
    Oyunu bedava bile verseler indirmeye gerek olmadıgını anladım, sağol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu ingilizce öğrenin diyen şahsiyete prim vermeyin konuşsun konuşsun dursun
    Konuştukça kendisini rezil ediyor farkında değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt

oyunun atmosferi 4090 ve tüm ayarlar full iken müthiş. Hikayesi tırt olsa bile, 25-50 liraya bilmemne satış sitelerinden bir hesap alınıp tecrübe edilir (ki öyle yaptım). İlk defa 22 gb vram kullanan bir oyun görmüş bulunmaktayım.

• 454545454545 4 kullanıcısına yanıt

Şikayet ettiğimiz noktalar ayrı bir boyut, aynı zamanda ubisoft plus ile 300 TL'ye denemeye değer olduğunu da ve atmosferinin de güzel olduğunu da yazmıştım. Yalnız sanırım fazla vram kullanması oyundaki bir hatadan kaynaklanıyormuş ve son güncellemeyle bunu düzeltmeye çalıştıklarını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. O kadar aşırı ram kullanmasını gerektiren bir durumu görünmüyor oyunun. Şu anda 3090 ile 9.6 Gb kullanıyor. Sizin de muhtemelen güncellemeden sonra ram kullanım mitarı önemli oranda düşmüş olması lazım. Çünkü bende de önceden 17 Gb kullanıyor ve ben tüm değerleri maksimuma aldım ve grafik ön tanımı ise kodla aktifleştirilebilen ultradan sonraki aşama olan haydut-outlaws modu seçili. Buna rağmen 10 Gb. (Sonradan baktım ram tekrar 17.5 gb'a yükselmiş ama dediğim gibi bu normal değil. Bu kadar ram kullanacak bir durum yok ortada. haydut-outlaws modunu da kullanmak iyi olmuyor sanırım. Az da olsa takılma oluyor.)

Grafik kalitesi ve motoru hakkında ulaşabildiğim bazı bilgiler aşağıda. Unreal 5 olmaması ve genel olarak çok fazla kaliteli bulunmaması (güzel görünse de) ifade edilen şeyler. Fakat bu kalitesiz demek değil tabi. (10 üzerinden 7 gibi ama kesinlikle 10 değil) Ama 2024'e göre gerçekten bir parça puslu görünüyor. (Kromatik kaplama, film greni devre dışı olduğu halde.) Ve halen Detroit Become Human bence çoğu oyundan iyi görünüyor.

https://starwars.fandom.com/tr/wiki/Star_Wars_Outlaws#:~:text=Zaman%20%C3%A7izelgesi&text=Star%20Wars%20Outlaws%2C%20Massive%20Entertainment,tescilli%20Snowdrop%20oyun%20motorunu%20kullanmaktad%C4%B1r.

"Oyun hikâye temelli açık bir dünyaya sahip ve Massive Entertainment tescilli Snowdrop oyun motorunu kullanmaktadır."

https://onedio.com/haber/ubisoft-basarabilmis-mi-star-wars-outlaws-inceleme-dosyasi-1243088

"Grafikler beklenenin altında kalmış. Oyunun bazı manzaraları gerçekten hoşumuza gitti. Yine de kaplama kalitesini 2024 yılına göre yeterli değil. Kalite modunda ise grafiklerin biraz daha iyi bir seviyeye geldiğini söylemek mümkün. Bir diğer konu ise yüz animasyonları. Maalesef ki Outlaws’ın yüz animasyonları pek iyi değil. Karakterler pek donuk duruyor ve senkron değiller. Ubisoft’un son bir kez daha cilalamaya ihtiyacı varmış."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 8 Eylül 2024; 3:55:33 >

• lostideas L kullanıcısına yanıt

evet hotfix 1.1.1 bekleniyor henüz çıkmamış. Nexus mods tan 1-2 mod yükledim ve orada clarity, fake hdr modlarını yükleyince bence görsel açıdan muazzam oldu. Bu vram leak mevzusu gerçekten can sıkıcı. Umalım ki çözülsün. Artık herhangi bir oyuna, nexus mods'a bakmadan başlamıyorum çünkü ince ayarlar yapanlar sağolsun görsel kaliteyi düzeltiyorlar

merhaba aynı sorunu yaşıyorum save dosyası senkronizasyonunu kapattım ancak oyun içi arayüzü nereden kapatacağımı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. iyi oyunlar

• Oyun Steam'de çıkış yaptı uyumlu mudur acaba teşekkürler.

• EmRe-92 E kullanıcısına yanıt

Steamde deneme şansım olmadı henüz ama çalışacağını düşünüyorum. Kurup denemeniz lazım, çalışmazsa oyuna erişim sağlamaya çalışıp güncellemeye çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.