Star Wars Outlaws Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş DeepL Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş makine(DeepL) çevirisidir. Emeği Geçenler VolkTyson \ Sweaty \ Bugzade Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir. LİNKLER Türkçe Yama Link: https://www.mediafire.com/file/n8eqpibhou4cv1o/Star+Wars+Outlaws+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Oyun İçi Görüntüler Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 30 Ağustos 2024; 13:4:41 > |
Star Wars Outlaws Türkçe Yama
-
-
Elinize sağlık. Bu yamayı bekliyodum başlamak için 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
be oyunu ubisoft plastan alım ben oyunu nasıl yama yapacagım ytardım edermisiniz
-
lütfen yardım edin
-
Steam veya Epic yükleme butonunu kullanarak yükleyebilirsin. Türkçe yama exesini oyunun bulunduğu ana konuma at ve yönetici olarak çalıştır. Sonra steam butonundan yükle dersen kurulum sorunsuz olur.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
wawww ne kadar hızlısınız. Teşekkürler
-
yama olmadı
-
şuana dek her yamanızı sorunsuz kullanmış biri olarak adımları doğru yaptığım halde ubisoft plus tarafından sağlanan oyunda yama olmadı
sırf bunu yazmak için hesap açtım yamayla oynamak iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut00710 -- 28 Ağustos 2024; 0:0:20 > -
Ubi+ için yeni link ekledik. Konu içerisinde Ubi + linkinden indirirsen sorunsuz olacaktır.
-
Çok teşekkür ederiz, çok makbule geçti.
-
Hocam yalnız yama programının önüne geçip kapatan resim sıkıntı oluyor. Onunla ilgilenirseniz iyi olacak.
-
Normalde öyle bir sorun olmuyor. Tek seferlik bugda kalmış olabilir.
-
Hocam yama için tekrar çok teşekkür etmek ve memnuniyetimi dile getirmek istedim. Bayağı bir ilerledim ve hiç sıkıntı yok, gayet anlaşılır bir çeviri. Oyun da yoklukta şimdilik iyi gidiyor, harika bir deneyim olmasa da oyalayıcı ve keyifli bir deneyim veriyor. En azından şimdilik. Daha ileride ne olacak onu da görüp karar vermek gerek. Fakat bu yama ile ubisoft plus ile sadece 300 TL'ye bu oyunu deneyimlemenize değer mi derseniz: Evet, değer, tavsiye ederim.
-
emeğinize sağlık.ubisoft plus üzerinden denedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ubisoft plus sorunsuz teşekkürler
-
elinize sağlık,
bu arada uplay plus 'a abone olup oyunu yükleyemeyen için
öncelikle bu linkten oyunu kütüphanenize eklemeniz gerekiyor, sonrasında uplay uygulamasından indirebiliyorsunuz.
-
Rica ederiz, beğenmene sevindim. İyi oyunlar
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Rica ederiz. Bilgilendirme içinde teşekkürler. İyi oyunlar
Rdr2 gibi ağır İngilizce isteyen bir oyunu dahi ortalama yüzde 70 seviyesinde anlayabilen birisi olarak her daim Türkçe yama ile oynarım her oyunu. Türkçe görmek okumak daha çok zevk veriyor. Yukarda yazan arkadaş acaba her oyunda 15-20 tane dil desteği verilirken bir Alman bir Fransız veya Çince'nin birden fazla lehçesi dahi oyunlara eklenirken onların "Kendi dilinizde oynamayın kardeşim yıl olmuş bilmem kaç gidin İngilizce öğrenin o dilde oynayın" dediğini mi düşünüyor acaba? İngilizce bildiğimiz halde kendi dilimizde oynamayı isteme hakkımız yok yani öyle mi?
|
Hocam boş yapmışsınız. İngilizce tabi ki öğrenilmeli fakat kimsenin konuşmadığı saçma dillere bile destek veren büyük firmalar milyonlarca kişinin konuştuğu Türkçe diline de destek vermek zorundalar. Nasıl ki ülkemizde çıkan filmlerin hepsinde dublaj ve altyazı oluyorsa oyunlarda da olmalı nokta. |
Herkesin fikrine ve düşüncesine saygım var. Herkesin kendi zevkleri sonuçta ancak bana göre de oyun oynarken ve eğlenirken bende kendi dilimde olmasını tercih ediyorum. Bu devirde artık İngilizce gerekli olabilir evet katılıyorum ama eğlence tarafına girdiğimiz zaman tamamen zevkler ve tercihlere geliyor konu aslında, birisi orijinal dilde izlemek, okumak veya oynamak isterken, birisi de kendi dilinde yapmak isteyebilir. Tamamen herkesin kendi zevkine ve tercihlerine kalmış bir durum. İki düşüncede olan insanların da birbirine saygı göstermesi ve birbirlerine bir şeyleri dayatmaması gerektiğini düşünüyorum. |
Şu ingilizce öğrenin diyen şahsiyete prim vermeyin konuşsun konuşsun dursun
Konuştukça kendisini rezil ediyor farkında değil |
Türkçe yama son sürüme güncellenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Konudaki linkten tekrardan indirerek kurulumu yapabilirsiniz. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz. |
Oyun Türkçe yamasız hali ile de çökmeye başladı sizin yama masum gibi duruyor. Bir ekleme yapayım benim gibi oyundan atma yaşıyorsanız Ubisoft connect ten oyun içi arayüzü ve save dosyası senkronizasyonu'nu kapatın. |
Benzer içerikler
- final fantasy 7 remake türkçe yama
- pillars of eternity türkçe yama
- taxi life a city driving simulator türkçe yama
- dragon age inquisition türkçe yama
- nfs unbound türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X