Bildirim
Star Wars: The Old Republic
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sonuç ve amaç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 6 Ocak 2012; 13:34:59 > -
-
Bundan kaç öncesi bilmiyorum ama star warsin bir oyununu oynadım baya zevkliydi adı the unleased miydi tam hatırlayamadım güzel oyundu buda iyidir herhalde -
Arkadaşlar konuyu hortlartmış gibi olacağım ama swtor'un güncel konusunu bulamadım. Oyun ilk çıktıgında başlamıştım ve ara vermiştim. Oyuna tekrar döndüm ve hikaye anlamında oyun muazzam bir noktaya gelmiş. Sinematikler vs. Seçimleriniz bir online oyuna göre hikaye bazında aşırı önemli. Companionlar, gidişat vs sizin seçimlerine göre gidiyor. Öyle seçimler yaptık ki Sith Empire Kraliçesi ile yakınlaşarak arkadaşlık edindim. Tabi grubumdaki republic yanlıları ile aram kötü hatta ayrılanlar oldu ki bu ayrılanlardan birisi gemimi çaldı. Niketim oyun online olarak da doyurucu hikaye olarakta. Ben Darth Malgus serverinda Sith Empire tarafında oynuyorum. Eğer oyunu hala oynayanlar varsa birlikte oynamak, guilde girmek isterim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X