Bildirim
STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok iyi bir RPG oyunu olmayacağından şüphe yok fakat PvP , combat vb. olayları iyi yaparlarsa tadından yenmez . Zaten hikaye , RPG ögeleri mükemmel . Bir de umarım oyun 2011 Q1'de çıkmaz , ne kadar geç çıkarsa o kadar iyidir . -
quote:
Orijinalden alıntı: YouR@ck
WoW daki gibi düşman taraflar olucakmı ? Jedilar ve Sith ler birbine orc ve human gibi düşmanmılar oyunda ? 2 tarafında kendine özel yerleri olucakmı yoksa herkez istediği yerde dolaşıcakmı ?
Star wars izlemedinmi genç hiç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity
quote:
WoW daki gibi düşman taraflar olucakmı ? Jedilar ve Sith ler birbine orc ve human gibi düşmanmılar oyunda ? 2 tarafında kendine özel yerleri olucakmı yoksa herkez istediği yerde dolaşıcakmı ?
Star wars izlemedinmi genç hiç ?
sanmıyorum oyunuda merakla bekliyouz.
May The Force Be With You...
-
Arkadaşlar Oyun duyurulalı Kaç sene oldu ne zaman çıkacağı net olarak hala belli değilmi?
Galaxies den sonra bu oyunu dört gözle bekliyorum gelsede yeni dünyalara yelken açsak artık :) -
quote:
Orijinalden alıntı: hasskabal
Arkadaşlar Oyun duyurulalı Kaç sene oldu ne zaman çıkacağı net olarak hala belli değilmi?
Galaxies den sonra bu oyunu dört gözle bekliyorum gelsede yeni dünyalara yelken açsak artık :)
geç çıkmasının nedeni şu an piyasada olan diğer oyunlar çünkü sürekli bir yenilikle geliyorlar ve yapımcılar büyük ihtimal oyuna sonradan patch ile eklemek yerine her şeyi 4 4lük hazır olarak sunmak istiyorlardır. -
Bu saatten sonra bir şeyler eklemeleri zor. Amazon.co.uk çıkış tarihini "This item will be released on March 25, 2011." olarak yazması ve oyunun çıkış tarihi çoğu yerde Q2 2011 olarak yazılması yakın zamanda open betasının geleceğinin habercisidir.
Tabi çıkış tarihini "Availability: Pre-order now for delivery on 17 June 2011" diye belirtenler de yok değil :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 13 Aralık 2010; 19:33:26 > -
quote:
buna ben bile birşey yapamam alın bunu sith tarafına -
Çıkış tarihi için 2011 İlkbahar deniliyor.Oyun belki o zaman çıkmasa bile open beta açılır tahminimce.Ancak başka bir kötü haber eski bir EA çalışanından geliyor.Sitesinde Warhammer Online'dan bahsetmiş çoğunlukla.The Old Republic ile ilgili olan kısmı Copy Paste yapıyorum;
''And Bioware? Don’t make me laugh. They’ve spent more money making the Old Republic than James Cameron spent on Avatar. Shit you not. More than $ 300 million! Can you believe that?
And you know what they’re most proud of? This is the kicker. They are most proud of the sound. No seriously. Something like a 20Gig installation, and most of it is voiceover work. That’s the best they have. The rest of the game is a joke. EA knows it and so does George Lucas,they’re panicking , and so most of Mythic has already been cannibalized to work in Austin on it because they can’t keep pushing back launch.
Old Republic will be one of the greatest failures in the history of MMOs from EA. Probably at the level of the Sims Online. We all know it too ……''
Abarttığına inanmak istiyorum ama bir yandan da düşünün.İşin içinde Elecetronic Arts(EA) var.Güzel oyun serilerini batırmakla ün yapmış bir firma.Neyse her şey oyun çıktığında belli olacak.Yazının tamamıhttp://ealouse.wordpress.com/2010/10/12/hello-world/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Aralık 2010; 15:34:30 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dipcihino
vayy mürettebat olayı çok güzelmiş big log off olsak bile çalışacaklar..çalışın len 2 dk kestirip gelecem ben
@gandalf
bu oyunun üzerine çok geliyorlar ama videolara bakınca o kadar da kötü durmuyor açıkçası işin içinde EA olması kötü ama arkada bioware olunca bu kadar da kötü olacağını sanmıyorum.
-
Bir iki sızdırılmış SS paylaşayım..
http://www.invctus.com/forums/viewtopic.php?f=45&t=523&p=2133#p2133 buradada biraz türkçe bilgi var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 30 Aralık 2010; 16:59:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Talonmaster
Bir iki sızdırılmış SS paylaşayım..
http://www.invctus.com/forums/viewtopic.php?f=45&t=523&p=2133#p2133 buradada biraz türkçe bilgi var..
son resmi sanki önceden görmüştüm genede saol
-
Yahu arkadaşlar bu oyunu beklemekten kafayı yemek üzereyim !!!! dayanamıyorum artık...
şimdi tam olarak nezaman çıkıcak 2011 bahar diyolardı doğrumudur ? -
http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-23-if-trailers-told-the-truth-article?page=2
İzlemeyen varsa sonuna kadar izlesin.. -
2011 baharda çıkıyor acaba Wow üzerinde ne kadar bir etkisi olacak eğer beklenenin üzeri iyi bir oyun ise büyük ihtimal wow baya bir darbe alacak ya da tam tersi kötü çıkacak oyun ve wow onu ezecek.. -
quote:
quote:
İzlememiş ki soruyor. Bir de, ayıp mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
quote:
İzlememiş ki soruyor. Bir de, ayıp mı?
Evet çok büyük ayıp...
-
The Galactic Republic 7,638 42.63%
The Sith Empire 7,703 43.00%
Sith çok fazla olur diye korkuyordum ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Talonmaster
The Galactic Republic 7,638 42.63%
The Sith Empire 7,703 43.00%
Sith çok fazla olur diye korkuyordum ama
gayet iyi denge var wow daki gibi %80 horde %20 ally durumuna dönmesinde:)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X