Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir bioware oyunun fail olduğunu gördünüzmü?
    neden çekiniyorsunuz anlamış değilim
  • aylık ücret olucak mı?
  • Yeni Bounty Hunter videosu.

• omfg :Dehşet verici, ilk kez bu video da buz püskürten, yada kuvvetli bi karışımla buza çeviren bir BH görüyorum... Gerçekten, her class birbirinden taktiksel skillerle karşımıza çıkıyor... Savaşlarda her classın etkisi daha rahat anlaşılacaktır... Hangisini kasmalıyım dye , zorlanacagm kesin ama, her yigidin gonlunde bir aslan yatar deyimi geldi aklıma, ve Lordumu biliyorum...

Korku, karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar... usta Yoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

aylık ücret olucak mı?

evet olacak

video süper olmuş ya çıksada başlasak artık bounty hunter kafamdaki ikinci karakterimdi belki birinci de olabilir
  • bu oyun oynanır
  • Çok saçma gelebilir bu soru, ama sormadan da edemeyeceğim:Oyunda tek bir dünya mı var yoksa swotr film ve animelerindeki gibi o galaksi senin bu gezegen benim gezebiliyor muyuz ve tabi uzay savaşları(uzayda gemilerle yapılan bildiğin savaş) mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Çok saçma gelebilir bu soru, ama sormadan da edemeyeceğim:Oyunda tek bir dünya mı var yoksa swotr film ve animelerindeki gibi o galaksi senin bu gezegen benim gezebiliyor muyuz ve tabi uzay savaşları(uzayda gemilerle yapılan bildiğin savaş) mevcut mu?

gezegen gezegen olacak gemi savaşları oluyormu bilmiyorum ancak ilk tanıtım videosunda geminin içinde çarpışıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

herhangi bir bioware oyunun fail olduğunu gördünüzmü?

Dragon Age 2

Buda forumdaki konusu,
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=41116192&mpage=9

• Paralı mı olacak?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xshaon

Paralı mı olacak?!?!

Paralı olacak.
  • Arkadaş kafayı yiyecem. Şu an WoW oynuyorum. Blizzard, Titan adlı yeni oyununu açıkladı. The Old Republic geliyor. Off Off hangi birini oynayacaz yaa MMORPG'de patlama yaşanacak önümüzdeki yıllarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Arkadaş kafayı yiyecem. Şu an WoW oynuyorum. Blizzard, Titan adlı yeni oyununu açıkladı. The Old Republic geliyor. Off Off hangi birini oynayacaz yaa MMORPG'de patlama yaşanacak önümüzdeki yıllarda

Wow'u salla titan daha ne olduğu belli değil çıkmasına var en iyisi old republic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Arkadaş kafayı yiyecem. Şu an WoW oynuyorum. Blizzard, Titan adlı yeni oyununu açıkladı. The Old Republic geliyor. Off Off hangi birini oynayacaz yaa MMORPG'de patlama yaşanacak önümüzdeki yıllarda

Wow'u salla titan daha ne olduğu belli değil çıkmasına var en iyisi old republic.

WoW'u salla mı? lol...

• quote:

quote:

quote:

WoW'u salla mı? lol...

ilk paketten beri oynadım wotlk ve cata dan sonra salla evet lol bildiğim oyunu bana mı öğretiyorsun? lol kafayı wow ile bozmuşsun cata ile geri dönen çoğu eski oyuncu geri kapattı hesaplarını meydan sizin gibilere kaldı lol.

• Guilds Headquarter açıldı
    http://www.swtor.com/guilds

Guildler için ön kayıt ve üye kabulleri açıldı.

Ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 14 Mart 2011; 17:14:56 >

• Simdi bu oyun cıktımı cıkmadımı sitesinde download yazısını goremıyorumda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

WoW'u salla mı? lol...

ilk paketten beri oynadım wotlk ve cata dan sonra salla evet lol bildiğim oyunu bana mı öğretiyorsun? lol kafayı wow ile bozmuşsun cata ile geri dönen çoğu eski oyuncu geri kapattı hesaplarını meydan sizin gibilere kaldı lol.

Doğru ortalık bizim gibi lore'a önem veren, bosslar kolaylaştı bahanesiyle oyunu bırakmayan sadık oyunculara kaldı. Haklısın, lol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

herhangi bir bioware oyunun fail olduğunu gördünüzmü?

Dragon Age 2

Buda forumdaki konusu,
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=41116192&mpage=9

onu yazdığımda dragon age 2 çıkmamıştı ayrıca ilk oyuna göre kötü olabilir ama action rpg olarak düşünürsen iyi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.