< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (13. sayfa)
-
-
Tunca Arslan epeydir dost kayağolu olma politikası izliyor zaten. Çoğu oyun inceleme videolarında bunu sevmedim bunu beğenmedim, eski oyun gibi, şurası berbat orası inanılmaz kötü ötesi, mekanikler sığ, gizlilik bilmem ne. Eleştiri üzerine eleştiri, ne bekliyordu anlamadım ben. Gizlilik ilkel diyor yani kimsenin umursamadığı aklına gelemeyeceği şeyleri eleştiri olsun diye eleştiriyor. Ben cok severdim kendisini ama enis, dost arkadaşlığından ötürü kitlesi de buna geldi bu kitleyi memnun edecek içerikler çekiyor herhalde. Dost desen zaten enteresan nitelikleri eleştiriyor, bir iki sevdiği yerleri söylüyor onları da 1 2 saniyeye sıkıstırıyor. Bu şahısların beğenip beğenmemesini takmayın, kendiniz oynayıp deneyimleyip karar verin.
-
Önsipariş verenler hangi psn den ve kaç tl ye sipariş verdiler yazarsa iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam düşmana suikast yaparken npc silahını bırakıyor demiş siz ne bekliyordun ki diyorsunuz😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Bu oyun farklı olacak gibi" diyoduk hep ve yanılmamışız galiba. İncelemeler o yönde gibi 🙂
https://oyungezer.com.tr/haber/ilk-bakis-star-wars-outlaws-oynadik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
brezilyadan 2100 liraya geliyor 👍🏻
Star Wars Outlaws creative director Julian Gerighty has confirmed that the open world game will take about 25 to 30 hours to complete for those that focus on the main story, while completionists are looking at 50 to 60 hours.
-
Ahh bee
Hocam xbox varsa verme ön sipariş zaten,oyun çıkınca 1 aylık unisoft plus çak geç bitir oyunu ordan,ben assassins creed shadow'u öyle yapıcam 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mantıklı olan o aslında da hiç xboxta oynayasım yok.
Valla hocam bende senin gibi düşünüyordum,ps1'den beri ps kullanıcısıyım,ilk defa bu nesil series x alıp iki konsolada sahip oldum,önceliğim hep ps tarafı ama oyun fiyatları ülke ekonomisi artık sıkmaya başladı,durumum olmasına rağmen artık hangi platformda denk gelirse orada oynuyorum keyif almaya çalışıyorum :)
Söz konusu ubisoftsa her zaman temkinli yaklaşırım
-
Ubi+ alıp 1 ayda bitirme fikri mantıklı. Mirage için aynısını yapmıştım. GTA 6 haricinde hiçbir oyuna bu paraları vermem artık.
evet hocam assassins mirage ve avatar'ı bende bu şekil bitirdim,bizim ülkemiz için güzel nimet 👍🏻
Günde 3-5 saat oynasam tüm etkinliklerle beraber iki hafta üç hafta sürer, gayet iyi süresi. Her gün de oynamadığımı düşünürsem daha uzar bu süreç, asosyal gibi günde 10-15 saat oturmadıgım için hemen tüketme bitirme olasılığım yok. Oynama süresi gayet iyi.
Enis KirazogluyoutubeDakikalar: 00:00 Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidiş 00:54 Ubisoft Ofisi ve Star Wars Outlaws'tan beklentiler 02:17 Star Wars Outlaws ilk izlenim 10:52 Star Wars PC teknolojileri 11:42 Star Wars Outlaws ilk izlenim 12:36 Ferrari World ve Tema Parkı Bu videoda Star Wars Outlaws ve Birleşik Arap Emirlikleri maceramı sizlerle paylaşıyorum. Daveti için Ubisoft'a teşekkür ederim. Oyunu deneme şansım oldu, hiç gitmediğim bir ülkeyi görme şansım oldu. Ben de hem tema parkını şöyle hızlıca göstereyim hem de oyun deneyimimi sizlerle paylaşayım istedim! İyi seyirler! #eniskirazoglu #oyunhttps://www.youtube.com/watch?v=T4aqUsZ1wUQ&t=182s
-
Ana karakterin tipi çok kötü ya. Güzel ve çekici hatun yapmak çok mu zor ?
Oyun güzel duruyor satsın satsın single lazım bana bıktım her taraf birbirinin aynısı multi oyun duldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X