Şimdi Ara

STARBUCKS açmak çok mu zor ? Şartları nedir ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
141.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Oha ya kapital sistemin en büyük kalesi o zaman, bütün ergenlerin gitmesinden belliydi.

Bayilik vermiyorlarsa hiç bir esprisi de yok.

öyle deme reis..
    öbür türlü olsa önüne gelen açar sıradan kekoların olduğu bi yere döner starbucksumuz

Şimdi elit bir yer mi?

hava atmak için gelip en ucuz kahveden alıp yudum yudum içen fakirleri saymassak evet = )

Tam bir kapitalist köle, yazık.

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Oha ya kapital sistemin en büyük kalesi o zaman, bütün ergenlerin gitmesinden belliydi.

Bayilik vermiyorlarsa hiç bir esprisi de yok.

öyle deme reis..
    öbür türlü olsa önüne gelen açar sıradan kekoların olduğu bi yere döner starbucksumuz

Şimdi elit bir yer mi?

hava atmak için gelip en ucuz kahveden alıp yudum yudum içen fakirleri saymassak evet = )

acıyorum lan sana.

• starbuckçıların profili konuda meydana çıkmış zaten. her türlü yolarsın bunları aç gitsin borç harç. ha bana kalsa starbucks a o kadar para vereceğine starmucks, starcocks, starlacks, starwars gibi alternatif isimlere yönelirim. adamların bütün yıldız sistemi ve galaksiler için patent alacak halleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

arkadaşı yerden yere vurmuşsunuz da çok da haksız sayılmaz. bende fiyatın çok ucuz olduğu bir yerde oturup kahve içmem, yada yemek yemem, sadece sb için konuşmuyorum.

kız arkadaşımla denize gideceksem, ücretli bir plaja yada beach cluba giderim, önüne gelenin donla kumda yuvarlandığı şamrelle denize girdiği halk plajına gitmem. kroluk, yada entelektüellik parayla ilgili değil tabii diyebilirsiniz, haklısınız da, ama genelleme yaparsak durum bu (istisnalar illaki olacaktır ama kaideyi bozmaz) Nerede ucuzluk orada, çokluk, nerede çokluk orada... benim düşüncem tabii.

Siz hiç özel hastanede doktor kapısında kavga eden insanlar gördünüz mü? Gelin bizim buradaki sağlık ocağında her gün kavga var. sokakta yanlışlıkla biriyle çarpışan hop lavuk önüne bak gibi bir ifade duyma olasılığı yüzde 80 iken, kartalkayada kayarken çarpışan iki kişi bir birinden defalarca, özür diler, bir şeyiniz var mı der? önüne baksana! demez. ama yapın orayı da bedava, kayak ekipmanlarını da devlet versin, bakın ne oluyor.

Bakın lüks tutkunu filan değilim. Atıyorum paristeki cafe dö bilmem ne de, kahve 80 euro ise oraya daha da elitler gidiyor diyerek bende gidip orada kahve içmem.
    Amacım sadece normal hayatta arkadaşlık yapmayacağım aynı müziği dinlemeyeceğim aynı tv programını izlemeyeceğim dünya görüşü olarak çoğu şeyde ayrıldığım insanlardan eğlenirken yemek yerken bir şeyler içerken de ayrı olabilmektir.

bu onların suçumu, imkansızlıklar yada sömürü düzeni kısmına filan girmiyorum o tabiki farklı ve tartışılabilecek ve birbirimize hak verecek olduğumuz bir konu. benimki durum tespiti.

Güzel yazmışsın da yorumların hepsini okudum adam senin gibi dememiş bebeğe gelin pazar günleri starbucksta macle takılan birini görürseniz benim falan demiş bildiğin hava atmaya çalışıyor

• quote:

arkadaşı yerden yere vurmuşsunuz da çok da haksız sayılmaz. bende fiyatın çok ucuz olduğu bir yerde oturup kahve içmem, yada yemek yemem, sadece sb için konuşmuyorum.

kız arkadaşımla denize gideceksem, ücretli bir plaja yada beach cluba giderim, önüne gelenin donla kumda yuvarlandığı şamrelle denize girdiği halk plajına gitmem. kroluk, yada entelektüellik parayla ilgili değil tabii diyebilirsiniz, haklısınız da, ama genelleme yaparsak durum bu (istisnalar illaki olacaktır ama kaideyi bozmaz) Nerede ucuzluk orada, çokluk, nerede çokluk orada... benim düşüncem tabii.

Siz hiç özel hastanede doktor kapısında kavga eden insanlar gördünüz mü? Gelin bizim buradaki sağlık ocağında her gün kavga var. sokakta yanlışlıkla biriyle çarpışan hop lavuk önüne bak gibi bir ifade duyma olasılığı yüzde 80 iken, kartalkayada kayarken çarpışan iki kişi bir birinden defalarca, özür diler, bir şeyiniz var mı der? önüne baksana! demez. ama yapın orayı da bedava, kayak ekipmanlarını da devlet versin, bakın ne oluyor.

Bakın lüks tutkunu filan değilim. Atıyorum paristeki cafe dö bilmem ne de, kahve 80 euro ise oraya daha da elitler gidiyor diyerek bende gidip orada kahve içmem.
    Amacım sadece normal hayatta arkadaşlık yapmayacağım aynı müziği dinlemeyeceğim aynı tv programını izlemeyeceğim dünya görüşü olarak çoğu şeyde ayrıldığım insanlardan eğlenirken yemek yerken bir şeyler içerken de ayrı olabilmektir.

bu onların suçumu, imkansızlıklar yada sömürü düzeni kısmına filan girmiyorum o tabiki farklı ve tartışılabilecek ve birbirimize hak verecek olduğumuz bir konu. benimki durum tespiti.

tamamen aynı fikirdeyim, en düzgün daha dogrusu benim kafama uyan en dogru yorum olmus.

ayrıca starbucks ı gayet iyi buluyorum.
    bence türkiyede basarılı olan gştmekten keyif aldıgım yabancı zincirlerden biri, diğerleri de arby's ve dominos.

• Hahahaha! Ss alalım uçmasın

Ekleme: Nick-Mesaj uyumu diye ben buna derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 3 Temmuz 2012; 12:38:47 >

• Tum yorumlari okudum. Arkadas kendinize gelin neyin siniri neyin kafasi bu. birak kim nasil dusunuyosa oyle dusunsun.

Not: 21 yildir denizlide yasiyorum liseye kadar tum okul hayatim orda gecti. Eer denizliye starb. Acilirsa gunduzleri hafta ici sadece liseliler. 7 den sonra hafta ici ogrenci disindakilet. Hafta sonralarida herkes gider. Cok tutar adim gibi eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam küfretmek için yeni üyelik almış.
  • hevesini baltalamak istemem ama çok paranın olması lazım.. franchise falan da zor verirler anlayacağın çok zor işler
  • quote:

Katılıyorum.

Durumu kabullenemeyen arkadaşlar acı çekmeye mahkum. Gelir artıkça asgari eğitim görmüş olma ihtimali ve en önemlisi doymuşluk artıyor. Bu yadsınamaz bir gerçek. Ömründe berkecan görmemiş çocuğu borç harç yaparak koleje gönderiyorsun ilk gördüğü yakışıklı, popüler oğlana i..e diyip girişiyor.

• starbucks bayilik vermiyor beyler.. newyi tartışıyorsunuz? açarsa kendileri açar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

bayilik vermiyorlar kendileri açıyorlar.

Adamlara diyoruz ki mesela bole bi yer var cok iyi isler falan adamlar begeniyor sonuc olarak senin bundan kazancin ne oliyor bayilik vermiyorlarsa.s

kiminle muhatap olucaksınki. onlar kendi arayıp buluyorlardır heralde.

Hep hayalimde ksk carsiya starbucks acmak vardi yalan oldu yani

Tutacağını zannetmiyorum hocam çarşıda , Bostanlıda güzel bir yere açılsa çok daha iyi tutar tahminim

• Arkadaşlar benimde hep bi sermaye yapıp cafe açma planım var.Gençlerin takılabilebileceği,orta düzeyde,kaliteli bir yer açmak için minimum ne kadar sermayeye ihtiyaç var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORKUN///M

Arkadaşlar benimde hep bi sermaye yapıp cafe açma planım var.Gençlerin takılabilebileceği,orta düzeyde,kaliteli bir yer açmak için minimum ne kadar sermayeye ihtiyaç var?

Sermaye hazır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic of İreland

quote:

Orijinalden alıntı: ORKUN///M

Arkadaşlar benimde hep bi sermaye yapıp cafe açma planım var.Gençlerin takılabilebileceği,orta düzeyde,kaliteli bir yer açmak için minimum ne kadar sermayeye ihtiyaç var?

Sermaye hazır mı?

Hazır değil hocam.İlerisi için sordum sadece rakam yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

İsmini starfucks yap dolar tasar orası

bunu yazmak için girmiştim şimdi gidiyorum
  • tek kahve sevmeyen benim heralde

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 3 Temmuz 2012; 14:43:18 >
  • eger ilgileniosan enistem yeni bir marka aldi. mambocino. italyan markasi. suanda yatirimlar bitti. cafe acmaya basliyoruz. iletisim icin= 0212 270 47 01

CESHNI®

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy rıhtımdaki starbusks ın aylık kar ı 350 bin diye biliyorum maşallahhhhh
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.