Şimdi Ara

STARBUCKS açmak çok mu zor ? Şartları nedir ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
3
Favori
140.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snsnc

Eskişehir'e 2. açılıyor. Espark'daki yer çok talep olduğu için kaldıramıyormuş gerisini siz düşünün gerçi Eskişehir apayrı.

Bunu duyduğum iyi oldu.Espark'ta giremiyordum çoğu zaman.

Meydanda açarlarsa yine çok kalabalık olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

arkadaşı yerden yere vurmuşsunuz da çok da haksız sayılmaz. bende fiyatın çok ucuz olduğu bir yerde oturup kahve içmem, yada yemek yemem, sadece sb için konuşmuyorum.

kız arkadaşımla denize gideceksem, ücretli bir plaja yada beach cluba giderim, önüne gelenin donla kumda yuvarlandığı şamrelle denize girdiği halk plajına gitmem. kroluk, yada entelektüellik parayla ilgili değil tabii diyebilirsiniz, haklısınız da, ama genelleme yaparsak durum bu (istisnalar illaki olacaktır ama kaideyi bozmaz) Nerede ucuzluk orada, çokluk, nerede çokluk orada... benim düşüncem tabii.

Siz hiç özel hastanede doktor kapısında kavga eden insanlar gördünüz mü? Gelin bizim buradaki sağlık ocağında her gün kavga var. sokakta yanlışlıkla biriyle çarpışan hop lavuk önüne bak gibi bir ifade duyma olasılığı yüzde 80 iken, kartalkayada kayarken çarpışan iki kişi bir birinden defalarca, özür diler, bir şeyiniz var mı der? önüne baksana! demez. ama yapın orayı da bedava, kayak ekipmanlarını da devlet versin, bakın ne oluyor.

Bakın lüks tutkunu filan değilim. Atıyorum paristeki cafe dö bilmem ne de, kahve 80 euro ise oraya daha da elitler gidiyor diyerek bende gidip orada kahve içmem.
    Amacım sadece normal hayatta arkadaşlık yapmayacağım aynı müziği dinlemeyeceğim aynı tv programını izlemeyeceğim dünya görüşü olarak çoğu şeyde ayrıldığım insanlardan eğlenirken yemek yerken bir şeyler içerken de ayrı olabilmektir.

bu onların suçumu, imkansızlıklar yada sömürü düzeni kısmına filan girmiyorum o tabiki farklı ve tartışılabilecek ve birbirimize hak verecek olduğumuz bir konu. benimki durum tespiti.

güzel yorum fikirlerini beğendim açıkcası ayrıca objektif olmuş..

+1905

• pizza firmalarını bi araştır derim..
  •  STARBUCKS açmak çok mu zor ? Şartları nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

arkadaşı yerden yere vurmuşsunuz da çok da haksız sayılmaz. bende fiyatın çok ucuz olduğu bir yerde oturup kahve içmem, yada yemek yemem, sadece sb için konuşmuyorum.

kız arkadaşımla denize gideceksem, ücretli bir plaja yada beach cluba giderim, önüne gelenin donla kumda yuvarlandığı şamrelle denize girdiği halk plajına gitmem. kroluk, yada entelektüellik parayla ilgili değil tabii diyebilirsiniz, haklısınız da, ama genelleme yaparsak durum bu (istisnalar illaki olacaktır ama kaideyi bozmaz) Nerede ucuzluk orada, çokluk, nerede çokluk orada... benim düşüncem tabii.

Siz hiç özel hastanede doktor kapısında kavga eden insanlar gördünüz mü? Gelin bizim buradaki sağlık ocağında her gün kavga var. sokakta yanlışlıkla biriyle çarpışan hop lavuk önüne bak gibi bir ifade duyma olasılığı yüzde 80 iken, kartalkayada kayarken çarpışan iki kişi bir birinden defalarca, özür diler, bir şeyiniz var mı der? önüne baksana! demez. ama yapın orayı da bedava, kayak ekipmanlarını da devlet versin, bakın ne oluyor.

Bakın lüks tutkunu filan değilim. Atıyorum paristeki cafe dö bilmem ne de, kahve 80 euro ise oraya daha da elitler gidiyor diyerek bende gidip orada kahve içmem.
    Amacım sadece normal hayatta arkadaşlık yapmayacağım aynı müziği dinlemeyeceğim aynı tv programını izlemeyeceğim dünya görüşü olarak çoğu şeyde ayrıldığım insanlardan eğlenirken yemek yerken bir şeyler içerken de ayrı olabilmektir.

bu onların suçumu, imkansızlıklar yada sömürü düzeni kısmına filan girmiyorum o tabiki farklı ve tartışılabilecek ve birbirimize hak verecek olduğumuz bir konu. benimki durum tespiti.

tamamen aynı fikirdeyim, en düzgün daha dogrusu benim kafama uyan en dogru yorum olmus.

ayrıca starbucks ı gayet iyi buluyorum.
    bence türkiyede basarılı olan gştmekten keyif aldıgım yabancı zincirlerden biri, diğerleri de arby's ve dominos.

katılıyorum. konfor bakımında çok iyi. lezzet ve tat bakımından çok iyi. hem ipsiz sapsız adamlarla dolmuyor, bu konuya da özen gösteriyorlar. bu kadar rağbet gördüğüne göre biraz gözümüzü açmamız gerek, kaldı ki bu kadar insanın hepsi özenti emperyalist bebeler olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Oha ya kapital sistemin en büyük kalesi o zaman, bütün ergenlerin gitmesinden belliydi.

Bayilik vermiyorlarsa hiç bir esprisi de yok.

öyle deme reis..
    öbür türlü olsa önüne gelen açar sıradan kekoların olduğu bi yere döner starbucksumuz

Şimdi elit bir yer mi?

hava atmak için gelip en ucuz kahveden alıp yudum yudum içen fakirleri saymassak evet = )

Sizin gibileri gördükçe katil olasım geliyor.Bu nasıl bir düşüncedir?Starbucks elit bi yer yani elitliğini götüren 3-5 kuruş parasıyla güzel kahve içmeye gidenler.kapital sistemede sizin gibi burjuva çocuklarına da deli ettin beni ampül. SIRADAN KEKOLAR nedir lan sen kimsin lan pena ÖZEL bir İNSAN MISIN? PARAN VAR DİYE FARKIN MI VAR LAN ONLARDAN AMPÜL

tamam sakinim gençler. burjuvanın ergeni veledi nasıl sinir oldum

bu şartlar altında sizinle tartışamam.. birazcık saygıya davet ediyorum sizi

kes lan

Gece gece iyi güldürdün reyiz

• Dostum para kazanmak istiyorsan sağlam bir yerde fast food aç al 3 tane motor reklamını iyi yap maxi karışık + ayran 4 lira olsun örneğin sana yemin ediyom deli para kazanırsın eğer sermayen fazla deilse bu işe gir.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

Bu fikir uzun zamandır kafamda aslında, sınav dönemine girince stresten sınavsız yapabileceğim işlere yöneldim.

Şimdi bir Starbucks açmak için ne kadar teminat isterler? İşletmeyi veriyorlar mı yoksa merkezden mi yönetiliyor?

Denizli'de ergen ve özenti sayısı çok olduğu için aklıma bu kafe geldi ve şuan hiç bir yerde yok.

Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

adam özetlemiş .

Merhaba arkadaşlar

Bu fikir uzun zamandır kafamda aslında, sınav dönemine girince stresten sınavsız yapabileceğim işlere yöneldim.

Şimdi bir Starbucks açmak için ne kadar teminat isterler? İşletmeyi veriyorlar mı yoksa merkezden mi yönetiliyor?

Denizli'de ergen ve özenti sayısı çok olduğu için aklıma bu kafe geldi ve şuan hiç bir yerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 3 Temmuz 2012; 16:28:43 >

• on numara amerikano yapıyo fiyatı da diğerlerinden pahalı değil 5.75 kocaman bardak bunu bilirim .diğer bir çok kafede kahvecide aynı parayı ödüyosun ,kahve dünyası,kahve diyarı starbucks tan ucuz değil.pahalı olan dışarıda takılmak .

starbucksta gidip bi kahve içmeden önce zengin p.çlerine ait lüks bir özenti mekanı , kapitalizmin simgesi vesaire diye bi düşmanlığımız vardı içten içe
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heatrashler
    İ
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heatrashn.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oha ya kapital sistemin en büyük kalesi o zaman, bütün ergenlerin gitmesinden belliydi.

öyle deme reis..
    öbür türlü olsa önüne gelen açar sıradan kekoların olduğu bi yere döner starbucksumuz

Şimdi elit bir yer mi?

hava atmak için gelip en ucuz kahveden alıp yudum yudum içen fakirleri saymassak evet = )

Sizin gibileri gördükçe katil olasım geliyor.Bu nasıl bir düşüncedir?Starbucks elit bi yer yani elitliğini götüren 3-5 kuruş parasıyla güzel kahve içmeye gidenler.kapital sistemede sizin gibi burjuva çocuklarına da deli ettin beni ampül. SIRADAN KEKOLAR nedir lan sen kimsin lan pena ÖZEL bir İNSAN MISIN? PARAN VAR DİYE FARKIN MI VAR LAN ONLARDAN AMPÜL

dostum sen hindistana git tamam mı? saygıdan ağlarsın

STARBUCKS açmak çok mu zor ? Şartları nedir ?

Komik deil

Ok

eşşek oldutan sonra semer vuran çok olur.Arkadaşı takmayın zaten cevaplarından belli yaşının kaç olduğu boşuna sinirinizi bozmayın.Cafelere sırf bunun gibileri gözlemlemek için giderim.Kendilerine bi dünya yaratmışlar kendi kurallarını koymuşlar komik insanlar Gidip bi kahve içerler sonra milleti süzerler ne giyinmiş telefonu ne diye.Kendisinde olan şeyleri başkasında gördüğü zaman utanırlar.Bunların dostluklarıda sahte birbirlerini kıskanırlar.

Arkadaş çok güzel yazmışsın.Mobilden okudum pc'ye oturdum bunu alıntı yapmak için.Hatta face'de bile paylaşcam :D

• Sen aç söz haftanın en az 3 günü ordayım!

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

bayilik vermiyorlar kendileri açıyorlar.

Adamlara diyoruz ki mesela bole bi yer var cok iyi isler falan adamlar begeniyor sonuc olarak senin bundan kazancin ne oliyor bayilik vermiyorlarsa.s

kiminle muhatap olucaksınki. onlar kendi arayıp buluyorlardır heralde.

Hep hayalimde ksk carsiya starbucks acmak vardi yalan oldu yani

Tutacağını zannetmiyorum hocam çarşıda , Bostanlıda güzel bir yere açılsa çok daha iyi tutar tahminim

Starbucks i menemene ac orda da is yapar .d

• Gece gece konu kalmadı gene bu konuyu uplayıp kavga çıkartcağınız değilmi? Siz varya siz
  • Lan gene gördüm gene sinirlendim
  • Starbucks bayilik vermiyor diye 50 kere söyledik hala starbucks açsak vs. gibi saçma sapan yorum yapan arkadaşlar var, pes !

• bi bardak kahveye 20 lira vermeyi elitlik ilan eden saf insancıklar. yav bu starcuksı kuranlar harbi akıllıymış. sen hem bi kahveye 20 lira fıyat koy, hem bunu sat, bunu sattıklarını da keriz yerine koy ve bunlara da "siz elitsiniz" PALAVRASINA inandır. helal olsun adamlara. KAPİTALİZM BUDUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censef57 -- 5 Temmuz 2012; 23:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: censef57

bi bardak kahveye 20 lira vermeyi elitlik ilan eden saf insancıklar. yav bu starcuksı kuranlar harbi akıllıymış. sen hem bi kahveye 20 lira fıyat koy, hem bunu sat, bunu sattıklarını da keriz yerine koy ve bunlara da "siz elitsiniz" PALAVRASINA inandır. helal olsun adamlara. KAPİTALİZM BUDUR.

Ya arkadaş şu huyunuzdan vazgeçmediniz... Hangi kahve 20 liraymış merak ettim ?

Adam pastanede 10 kuruşluk üçü bir aradayı 3 liraya içeceğine geliyor burda en azından adam gibi rahat ortamda adam gibi kahveyi istediği süre oturmak kaydıyla en fazla 10 lira ödeyerek içebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle deme reis..

Şimdi elit bir yer mi?

kes lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

tchibo dene bir de, illa sturbucks niye ki?

Tchibo mu ahahahahhaha ooohohohhooh ahahahahahah hoohohohohoho
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.