Şimdi Ara

STARBUCKS açmak çok mu zor ? Şartları nedir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
140.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snsnc

Eskişehir'e 2. açılıyor. Espark'daki yer çok talep olduğu için kaldıramıyormuş gerisini siz düşünün gerçi Eskişehir apayrı.

2. sube nereye acilacak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Oha ya kapital sistemin en büyük kalesi o zaman, bütün ergenlerin gitmesinden belliydi.

Bayilik vermiyorlarsa hiç bir esprisi de yok.

öyle deme reis..
    öbür türlü olsa önüne gelen açar sıradan kekoların olduğu bi yere döner starbucksumuz

Şimdi elit bir yer mi?

hava atmak için gelip en ucuz kahveden alıp yudum yudum içen fakirleri saymassak evet = )

Sizin gibileri gördükçe katil olasım geliyor.Bu nasıl bir düşüncedir?Starbucks elit bi yer yani elitliğini götüren 3-5 kuruş parasıyla güzel kahve içmeye gidenler.kapital sistemede sizin gibi burjuva çocuklarına da deli ettin beni ampül. SIRADAN KEKOLAR nedir lan sen kimsin lan pena ÖZEL bir İNSAN MISIN? PARAN VAR DİYE FARKIN MI VAR LAN ONLARDAN AMPÜL

tamam sakinim gençler. burjuvanın ergeni veledi nasıl sinir oldum

bu şartlar altında sizinle tartışamam.. birazcık saygıya davet ediyorum sizi

dostum sen hindistana git tamam mı? saygıdan ağlarsın

STARBUCKS açmak çok mu zor ? Şartları nedir ?

Komik deil

Ok

• quote:

Merhaba arkadaşlar

Bu fikir uzun zamandır kafamda aslında, sınav dönemine girince stresten sınavsız yapabileceğim işlere yöneldim.

Şimdi bir Starbucks açmak için ne kadar teminat isterler? İşletmeyi veriyorlar mı yoksa merkezden mi yönetiliyor?

Denizli'de ergen ve özenti sayısı çok olduğu için aklıma bu kafe geldi ve şuan hiç bir yerde yok.

Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

İsraile parasının nerdeyse bütününü bağışlayan bir firma.İsmi bile yıldız için para yani israil için para anlamına geliyor :/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oha ya kapital sistemin en büyük kalesi o zaman, bütün ergenlerin gitmesinden belliydi.

öyle deme reis..
    öbür türlü olsa önüne gelen açar sıradan kekoların olduğu bi yere döner starbucksumuz

Şimdi elit bir yer mi?

hava atmak için gelip en ucuz kahveden alıp yudum yudum içen fakirleri saymassak evet = )

Sizin gibileri gördükçe katil olasım geliyor.Bu nasıl bir düşüncedir?Starbucks elit bi yer yani elitliğini götüren 3-5 kuruş parasıyla güzel kahve içmeye gidenler.kapital sistemede sizin gibi burjuva çocuklarına da deli ettin beni ampül. SIRADAN KEKOLAR nedir lan sen kimsin lan pena ÖZEL bir İNSAN MISIN? PARAN VAR DİYE FARKIN MI VAR LAN ONLARDAN AMPÜL

Komik deil

Ok

ulan bebe gece gece sinir etme adamı dua et aile değerlerine saygım var

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyle deme reis..

Şimdi elit bir yer mi?

İnsan herkesi kendisi gibi sanırmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

3 4 yıl once bi tanıdık acmıstı.Yıllık bayilik ücreti 750bin$falandı sanırsam.Şuanda 1 milyonu geçmiştir bence.

Nerenden salliyorsun merak ettim... Starbucks bayilik falan vermiyor bunu ogrenmis ol!

Bir daha da lutfen bilgin olmayan konularda yaniltici seyler yazma, ayrica isim hakki bu tip seylerde yillik degil tek seferlik olur...

Atis serbest valla forumda...

• MUDO kafe aç sen de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

3 4 yıl once bi tanıdık acmıstı.Yıllık bayilik ücreti 750bin$falandı sanırsam.Şuanda 1 milyonu geçmiştir bence.

Nerenden salliyorsun merak ettim... Starbucks bayilik falan vermiyor bunu ogrenmis ol!

Bir daha da lutfen bilgin olmayan konularda yaniltici seyler yazma, ayrica isim hakki bu tip seylerde yillik degil tek seferlik olur...

Atis serbest valla forumda...

Evet evet.Yanlış yazdım onunki Roberts miş.ben sbk sanıyordum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öyle deme reis..

Şimdi elit bir yer mi?

görende reinada eğleniyor sanacak havalara bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heatrashler
    İ
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heatrashn.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle deme reis..

Şimdi elit bir yer mi?

Komik deil

Ok

eşşek oldutan sonra semer vuran çok olur.Arkadaşı takmayın zaten cevaplarından belli yaşının kaç olduğu boşuna sinirinizi bozmayın.Cafelere sırf bunun gibileri gözlemlemek için giderim.Kendilerine bi dünya yaratmışlar kendi kurallarını koymuşlar komik insanlar Gidip bi kahve içerler sonra milleti süzerler ne giyinmiş telefonu ne diye.Kendisinde olan şeyleri başkasında gördüğü zaman utanırlar.Bunların dostluklarıda sahte birbirlerini kıskanırlar.

• Hocam yeterli miktarda paran varsa BİM yada A-101 aç . Dalga geçmiyorum , ciddiyim : Bu 2 markette müthiş işliyor !
    Tek giderin çalışan maaşları , mekan kirası ve elektrik faturan olur . Geri kalan herşey sana
  • Bir denizlide star bucks açmayı düşünmek hoş bi fikir ben denizlide yaşıyorum ve denizlinin elit kısmı pek fazla değil cleon adero şu an tutmus olabilir ama geçen sene wish en gözde mekanlardan biriydi su an ise batmış durumda belli başlı mekanlar harici değil starbuks dolce gabbana calvin klein mağzası aç camlığa gene kimse gelmezki starbuks'ın sadece isim'ne baya bi milyarlar harcaman gerek ve gözünü seveyim starbuks'ı coluk cocuk ergenle doldurma bence iş değişimi düşünmelisin green'de yeterince liseli ile aşır neşiriz zaten

dip not;ortamın baharından sesleniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 3 Temmuz 2012; 2:26:25 >
  • arkadaşı yerden yere vurmuşsunuz da çok da haksız sayılmaz. bende fiyatın çok ucuz olduğu bir yerde oturup kahve içmem, yada yemek yemem, sadece sb için konuşmuyorum.

kız arkadaşımla denize gideceksem, ücretli bir plaja yada beach cluba giderim, önüne gelenin donla kumda yuvarlandığı şamrelle denize girdiği halk plajına gitmem. kroluk, yada entelektüellik parayla ilgili değil tabii diyebilirsiniz, haklısınız da, ama genelleme yaparsak durum bu (istisnalar illaki olacaktır ama kaideyi bozmaz) Nerede ucuzluk orada, çokluk, nerede çokluk orada... benim düşüncem tabii.

Siz hiç özel hastanede doktor kapısında kavga eden insanlar gördünüz mü? Gelin bizim buradaki sağlık ocağında her gün kavga var. sokakta yanlışlıkla biriyle çarpışan hop lavuk önüne bak gibi bir ifade duyma olasılığı yüzde 80 iken, kartalkayada kayarken çarpışan iki kişi bir birinden defalarca, özür diler, bir şeyiniz var mı der? önüne baksana! demez. ama yapın orayı da bedava, kayak ekipmanlarını da devlet versin, bakın ne oluyor.

Bakın lüks tutkunu filan değilim. Atıyorum paristeki cafe dö bilmem ne de, kahve 80 euro ise oraya daha da elitler gidiyor diyerek bende gidip orada kahve içmem.
    Amacım sadece normal hayatta arkadaşlık yapmayacağım aynı müziği dinlemeyeceğim aynı tv programını izlemeyeceğim dünya görüşü olarak çoğu şeyde ayrıldığım insanlardan eğlenirken yemek yerken bir şeyler içerken de ayrı olabilmektir.

bu onların suçumu, imkansızlıklar yada sömürü düzeni kısmına filan girmiyorum o tabiki farklı ve tartışılabilecek ve birbirimize hak verecek olduğumuz bir konu. benimki durum tespiti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

350 bin dolar Starbucks franchising için hava parası vermen gerekiyor, bunun dışında yer alacaksın ve genellikle kabul etmiyorlar, artık lüksün lüksü yerlerinde bir yerin olacak ki ona göre başvuracaksın yoksa bu iş gerçekten zor.

Bu arada bende bu işe girmeyi düşünüyorum o nedenle kaç gündür Gloria Jean's ile araştırma yapıyorum, açmak isteyen var ise bir kaç yetkili kişi ile telefon görüşmesi yaptırtabilirim, franchising fiyatlarını henüz konuşmadım ama eşdeğer olduğunu varsayıyorum. Kıbrıs'da açmayı planlıyoruz bakalım.

http://www.haberler.com/gloria-jeans-coffees-turkiye-de-200-magaza-acacak-3710210-haberi/

Açacağım derken benim gücüm yok, ailem ile birlikte böyle bir adım atmayı düşünüyorum.

Gloria Jean's Türkiyeden çekildi diye biliyorum

• bizar aştırmıştık zamanında. starbucks belli şehirler dışında şube açmıyor ve bir grup a bağlı.kimse hiç bi şekilde açamıyor kısacası :) adamlar kendi ellerinde tutuyor.
  • 1 liralık kahveye 30lira verip kendini elit hissedenler dolusmuş buraya. Elitlik cebindeki parayla değil fikirlerin hayat görüşünle olur parada bunu tamamlar. Yoksa malum dönemdeki zenginleri görüyoruz dün yiyecek ekmeği olmayanlar şuan apartman sahibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

arkadaşı yerden yere vurmuşsunuz da çok da haksız sayılmaz. bende fiyatın çok ucuz olduğu bir yerde oturup kahve içmem, yada yemek yemem, sadece sb için konuşmuyorum.

kız arkadaşımla denize gideceksem, ücretli bir plaja yada beach cluba giderim, önüne gelenin donla kumda yuvarlandığı şamrelle denize girdiği halk plajına gitmem. kroluk, yada entelektüellik parayla ilgili değil tabii diyebilirsiniz, haklısınız da, ama genelleme yaparsak durum bu (istisnalar illaki olacaktır ama kaideyi bozmaz) Nerede ucuzluk orada, çokluk, nerede çokluk orada... benim düşüncem tabii.

Siz hiç özel hastanede doktor kapısında kavga eden insanlar gördünüz mü? Gelin bizim buradaki sağlık ocağında her gün kavga var. sokakta yanlışlıkla biriyle çarpışan hop lavuk önüne bak gibi bir ifade duyma olasılığı yüzde 80 iken, kartalkayada kayarken çarpışan iki kişi bir birinden defalarca, özür diler, bir şeyiniz var mı der? önüne baksana! demez. ama yapın orayı da bedava, kayak ekipmanlarını da devlet versin, bakın ne oluyor.

Bakın lüks tutkunu filan değilim. Atıyorum paristeki cafe dö bilmem ne de, kahve 80 euro ise oraya daha da elitler gidiyor diyerek bende gidip orada kahve içmem.
    Amacım sadece normal hayatta arkadaşlık yapmayacağım aynı müziği dinlemeyeceğim aynı tv programını izlemeyeceğim dünya görüşü olarak çoğu şeyde ayrıldığım insanlardan eğlenirken yemek yerken bir şeyler içerken de ayrı olabilmektir.

bu onların suçumu, imkansızlıklar yada sömürü düzeni kısmına filan girmiyorum o tabiki farklı ve tartışılabilecek ve birbirimize hak verecek olduğumuz bir konu. benimki durum tespiti.

güzel yorum fikirlerini beğendim açıkcası ayrıca objektif olmuş..

• burger ve dominos da olabilir.ikisi de 500000 dolar ama deli cirolari var

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

starbucks'ın isim hakkı 850 bin dolar.. ayrıca denizli'de acmana izin vermezler

Aydın'da 2 tane var neden vermesinler?

850 000 $ olsa zaten düşünmezdim bu işi 300-400 bin TL olsa belki girilir.

5 yıl aydında kaldım yoktu da ben gittikten sonra mı açıldı? Yani son 10 ay içerisinde hem de iki tane?

Sitesinde gösteriyor ordan bakabilirsiniz hatta biri Kuşadasında.

Kuşadası ayrı, aydın ayrı. Aydın bildiğin köy

Abartma istersen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle deme reis..

Şimdi elit bir yer mi?

O burjuva çocuklarının yaptığı şeyde aynı çarpık dünyalarında para harcayarak hava atmak.

öyle düşünme ama =) biz kahveye gidiyomuyuz mesela

biz kahveye gidiyormuyuz demişsinde...siz kimsini?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.