Evet beyler merak ettiğiniz birşey varsa çekinmeden sorun
yere düşen kazıkları napıyorsunuz?
Yere dusen kahvelere napiyorsunuz?
Yere düşen fişleri ne yapıyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Daddy Recep
Yere dusen kahvelere napiyorsunuz?
hiç gitmedim
6 yaşındaki çocuğa sayın,efendim veya başka saygı betimleme ile seslendiğinde ne düşünüyorsun
Yere düşen entel gibi görünen kekolari nabıyorsunuz
Ne kadar maaş alıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: talhagul
Ne kadar maaş alıyorsun?
yere düşen personelleri ne yapıyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: talhagul
Ne kadar maaş alıyorsun?
Hocam orda barista arkadaşım vardı, ben de yaz tatilinde yanında çalışıcam. Arkadaş 7'den 70'e kadınların numaralarını verdiği söyledi biraz da işe teşvik etmek için. Doğruluğu var mıdır bunu merak ediyorum?
White Chocalate Mocha'ya ne eklettirme mi önerirsin?
Emiyoruz onları
quote:
Orijinalden alıntı: cgdsuruk
Emiyoruz onları
ilk defa gidecek birine ne öneririsiniz?
Ben pek görmüyorum hocam onları havalimanındayım.
Maaş, agi, yol, prim, tip birlikte 1500 oluyo aşağı yukarı 300de sodexho var
6 yaşındaki çocuğa genelde dostum kardeşim diye hitap ederim ki geldiğide pek yok o yaştakilerin ayrıca beyefendi demekten de gocunmam açıkcası.
Arkadaşın çok yakışıklı değilse imkansız dostum ya :) Yok yani öyle bişey inanma pek nadir
White Mocha'yı ben standart içerim zaten yeterince tatlı olduğu olduğu için pek şuruba gerek yok ama 1 pump ruspberyy sıktırabilirsin
fenerliso
kullanıcısına yanıt
Ne bakımdan ? içecek yiyecek duruş davranış konusundamı eğer içecek içinse caramel macchiato ve cool lime favorim yiyeceklerdende en beğendiğim tatlı kahveli pasta dostum davranış konusunda tek temennim masaya oturup sipariş almalarını beklemeyin
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
Beyaz çikolatali mocha al iso
quote:
Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
Beyaz çikolatali mocha al iso
Alıntıları Göster
@cgdsuruk eyvallah. Gitme gibi bir planım yok da ne olur ne olmaz bilgimiz olsun yinede
@TikDiyenTüleyman Önerin için teşekkürler tüleyman abi
Dostum pek o tipler yok bizde biz genelde araplar, ruslar ve türkmenlerden yana dertliyiz şu 3 millet gelmesin 24 saat iskandinavlar ingilizler falan gelsin.