Şimdi Ara

Starcraft 2 Alacagim Sorularim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu orjinal alacagim mp icin.Sunucu durumlari nasildir ? Bide alacagim oyun Starcraft 2 Wings of Liberty diye geciyor.Bu ana oyunmu yoksa ek paketmi ? 99tl fiyati bunu alinca ek paketse ana oyunudami almam lazim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sc gibi bir oyunun sunucu durumlarını soruyosan demek ki cidden bu evrenle şimdiye kadar hiç bi ilişkin olmamış demektir...öyle bi problem olmaz sc'de...wings of liberty ana oyundur...onu alabilirsin...sadece terran campign e odaklandığı için öyle ek bir ismi vardır...zerg ek paketinin de çıkışı da konuşulmaya başlandı...her neyse oyunu alıp direk oynamaya başlayabilirsin lafın kısası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sai roland

sc gibi bir oyunun sunucu durumlarını soruyosan demek ki cidden bu evrenle şimdiye kadar hiç bi ilişkin olmamış demektir...öyle bi problem olmaz sc'de...wings of liberty ana oyundur...onu alabilirsin...sadece terran campign e odaklandığı için öyle ek bir ismi vardır...zerg ek paketinin de çıkışı da konuşulmaya başlandı...her neyse oyunu alıp direk oynamaya başlayabilirsin lafın kısası...

Tesekkurler hocam.Daha once AOE ve Dawn of War oynadim.Simdi bu oyuna 99tl verecegim.Multiplayeri nasildir ? Alismasi uzun surermi acaba ? Parasina degecekmi yani kisaca :)

• Parasına tamamen değer,multiplayer'ı harikadır,ayrıca hiç sıkılmazsın,baktın biraz sıkıldın campaign'i bitirirsin,arcade (binbir çeşit custom map,Bomberman'den Tower Defense'a kadar)oynarsın,2v2,3v3,4v4 atarsın,paranın karşılığını tamamıyla verir yani.İstersen youtube'dan proların oyunlarını izleyip görebilirsin multiplayer nasılmış,ayrıca başlarken mutlaka pratik maçlarını es geçmemeni öneririm,alışman için önemli Örnek 1v1;

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackest Night

Parasına tamamen değer,multiplayer'ı harikadır,ayrıca hiç sıkılmazsın,baktın biraz sıkıldın campaign'i bitirirsin,arcade (binbir çeşit custom map,Bomberman'den Tower Defense'a kadar)oynarsın,2v2,3v3,4v4 atarsın,paranın karşılığını tamamıyla verir yani.İstersen youtube'dan proların oyunlarını izleyip görebilirsin multiplayer nasılmış,ayrıca başlarken mutlaka pratik maçlarını es geçmemeni öneririm,alışman için önemli Örnek 1v1;

Teşekkürler yorumunuz için.Haftasonu alacağım oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Oyunu orjinal alacagim mp icin.Sunucu durumlari nasildir ? Bide alacagim oyun Starcraft 2 Wings of Liberty diye geciyor.Bu ana oyunmu yoksa ek paketmi ? 99tl fiyati bunu alinca ek paketse ana oyunudami almam lazim ?

mavishop da en son indirimli 55 LT idi, bende aral ın kapanyayı kaçırdıktan sonra burdan aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

quote:

Oyunu orjinal alacagim mp icin.Sunucu durumlari nasildir ? Bide alacagim oyun Starcraft 2 Wings of Liberty diye geciyor.Bu ana oyunmu yoksa ek paketmi ? 99tl fiyati bunu alinca ek paketse ana oyunudami almam lazim ?

mavishop da en son indirimli 55 LT idi, bende aral ın kapanyayı kaçırdıktan sonra burdan aldım..

Magazadan alacagim ben,internetten alisveris tercih etmiyorum.Yinede tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Magazadan alacagim ben,internetten alisveris tercih etmiyorum.Yinede tesekkurler

valla sen bilirsin hocam 45tl az bi fark değil o yüzden söylemiştim.. bahsettiğim yer benim bildiğim zaten ist da bi mağaza, güvenemediysen internette biraz araştır fikir sahibi olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 15 Ağustos 2012; 21:16:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla sen bilirsin hocam 45tl az bi fark değil o yüzden söylemiştim.. bahsettiğim yer benim bildiğim zaten ist da bi mağaza, güvenemediysen internette biraz araştır fikir sahibi olursun..

Yok hocam ondan deil.Kargo vs uğraşmak gerekiyor o nedenle.Ayrıca neden 45 tl fark var ? İnsanın aklı karışıyorda

• aral kampanya yaptığında zaten hatırladığım gene 50tl civarına inmişti oyun. daha fazla uzatmayacağım, kendi tercihin..
  • Aral kampanya yaptğında sanırım 110tlden 60tl inmişti ben yle almştım. Boş boş duruyor oynamyorum da srf kampanya var diyip almştım bulunsun xD

• Şuan en ucuz hangi mağazada satılıyor STARCRAFT 2 bilen varsa pm yada konu altından yazabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.