Şimdi Ara

Starcraft'dan robot modelleme çalışmam (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @altnkrtl arkadan birde wireframe renderlarını ekledim fakat arka bitmedi daha %50 gibi

@Jaquaries sana bağlı,iyi çalışırsan 6 ayda hatta dahada kısa olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

@altnkrtl arkadan birde wireframe renderlarını ekledim fakat arka bitmedi daha %50 gibi

Peki 3D Max ile mi yapayım yoksa bir öneriniz varmı karakterler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

@altnkrtl arkadan birde wireframe renderlarını ekledim fakat arka bitmedi daha %50 gibi

karakter modelleme için Zbrush'ı öneririm zaten piyasada oyun,film vs. için yapılan karakterlerin çoğu Zbrush'ta yapılıyor fakat modelleme tekniği 3ds max,maya,c4d'den farklıdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

karakter modelleme için Zbrush'ı öneririm zaten piyasada oyun,film vs. için yapılan karakterlerin çoğu Zbrush'ta yapılıyor fakat modelleme tekniği 3ds max,maya,c4d'den farklıdır

Hocam çok sağolun ya ne kadar teşekkür etsem azdır.

• Mükemmel gözüküyor gerçekten. Bende yavaştan 3 boyutlu tasarım işine girmeyi istiyorum , 4D Cinema ile başlamak istiyorum ama mantığını hiç bilmiyorum bu 3D programlarının. Grafik tablet ile mi çiziyorsunuz yoksa mouse ile mi? Şahsen mouse ile çizimde çok başarısızım ben.
  • http://eat3d.com/zbrush_hardsurface :) zbrush eğitimi bu, yaklaşık 4.8milyon poligondur, cinema4d e modellediysen tebrikler, bütün objeleri tubrbo smooth;itera. en az 2, 480.000 poligon ile kotardıysanız yine tebrikler, fevkalade bir çalışma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 18 Mart 2012; 11:04:09 >
  • @Fell Me
    teşekkürler,elle veya tablet,mouse ile çizmek yok,tasarım veya photoshopta kullanılıyor onlar,bu tür 3d modellerin yapımı daha farklı,bir kaç video izlersen modelleme ile ilgili mantığını anlarsın

@kakarikikiri
    teşekkürler,evet Cinema'da modelledim,tam bitmiş ve detaylarla en fazla 600.000 poligon olur ama bump map ve displacament map ile çok daha azalabilirdi fakat onlarla uğraşmadım,ayrıca evet modelin orjinal tasarımı Eat3D'ye ait,bu modelle ilgili ticari bir tutorial hazırlayacaktım ama telif hakkından yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkandroll -- 18 Mart 2012; 19:25:44 >
  • Hocam harika olmuş ellerinize sağlık.
  • 3ds max'mi daha basit yoksa bu programmı zbrush yani
  • Çok iyi olmuş ya biri banada öğretsin 3d'yi :)
  • quote:

tekrar teşekkürler

Sen ne yapmışsın böyle Çok başarılı bir çalışma emeğine sağlık. :)
  • harika olmuş.....http://resim.donanimhaber.com/m_59924847/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59924847 böyle bir projede çalışmak ister misin
  • Harika olmuş
  • Tebrik ediyorum gerçekten güzel olmuş dostum..
  • tekrar teşekkürler arkadaşlar :)

@06mete malesef şu an olamaz,okuldan ve diğer işlerden dolayı ama teşekkürler teklif için :)
  • quote:

tekrar teşekkürler arkadaşlar :)

@06mete malesef şu an olamaz,okuldan ve diğer işlerden dolayı ama teşekkürler teklif için :)

Peki okul bitince yazın bize katılsan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06mete -- 28 Nisan 2012; 22:18:40 >
  • güzel olmuş tebrikler.
  • Çok çok başarılı buldum. Devamını dilerim.
  • Like a boss...

Çok güzel.
  • eline sağlık güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.