Şimdi Ara

Starcraft'dan robot modelleme çalışmam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam,son çalışmam umarım beğenirsiniz,oynayanlar bilir Starcraft'dan TERRAN MARINE
    modellemede Cinema 4d,render'da Vray'i kullandım toplam 2 hafta sürdü,poly sayısı 480.000 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkandroll -- 15 Mart 2012; 22:02:11 >

• Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Güzel olmuş
    hoş olmuş ellerine sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tick1988

hoş olmuş ellerine sağlık :)

Alıntıları Göster
    teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

Alıntıları Göster
    Çok çok iyi, ellerine sağlık ve ayrıca bu karakter bence güzel bir ortamı yıkmaya dair animasyon falan da hakediyor :) İlgileniyorsan öyle bir çalışma da görmek güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Çok çok iyi, ellerine sağlık ve ayrıca bu karakter bence güzel bir ortamı yıkmaya dair animasyon falan da hakediyor :) İlgileniyorsan öyle bir çalışma da görmek güzel olur :)

teşekkürler,bende düşünüyorum öyle kısa bir animsyon,reel için ama polygon sayısı animasyon için çok fazla gibi program zaten çok takılıyo animasyonda hepten gider gibi ama düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

teşekkürler,bende düşünüyorum öyle kısa bir animsyon,reel için ama polygon sayısı animasyon için çok fazla gibi program zaten çok takılıyo animasyonda hepten gider gibi ama düşünüyorum

Alıntıları Göster
    çok iyi olmuş tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

çok iyi olmuş tebrikler

Alıntıları Göster
    bişi soracam ?
    insan mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Alıntıları Göster

@MysticArt
    yaparken biraz insanlıktan çıkılıyo açıkçası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Adam haklı

Yalnız harika olmuş gerçek gibi gözükmüş cidden müthiş. Birde bunun ölçülerini falan nerden alıyorsunu ben anlamıyorum sadece ölçüleri almak yetmez ki :) Birde programın ismi ne ve de böyle ne kadardır programı öğreniyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Adam haklı

Yalnız harika olmuş gerçek gibi gözükmüş cidden müthiş. Birde bunun ölçülerini falan nerden alıyorsunu ben anlamıyorum sadece ölçüleri almak yetmez ki :) Birde programın ismi ne ve de böyle ne kadardır programı öğreniyorsunuz.

ilk olarak teşekkürler dostum,
    bu çalışmada ölçü,blueprints kullanmadım,kafamdan yaptım sadece 1 referans resmi vardı ona göre ayarladım,Programın ismi Maxon Cinema 4D,yaklaşık 2 buçuk 3 senedir bu programla çalışıyorum

• quote:

quote:

quote:

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Adam haklı

bu çalışmada ölçü,blueprints kullanmadım,kafamdan yaptım sadece 1 referans resmi vardı ona göre ayarladım,Programın ismi Maxon Cinema 4D,yaklaşık 2 buçuk 3 senedir bu programla çalışıyorum

yalnız bu tasarım 3boyutlu değil mi yani yandan falan resim verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: motiongeneer

quote:

quote:

quote:

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Adam haklı

yalnız bu tasarım 3boyutlu değil mi yani yandan falan resim verebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Harika olmuş bende 2 aydır 3ds max ile uğraşıyorum objeleri modelleyebiliyorum artık rahatça ilerde böyle karakterler yapabilirim inşallah aynısı olamaz tabiki ama en azından karakter

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.3GG

Harika olmuş bende 2 aydır 3ds max ile uğraşıyorum objeleri modelleyebiliyorum artık rahatça ilerde böyle karakterler yapabilirim inşallah aynısı olamaz tabiki ama en azından karakter

Alıntıları Göster
    @altnkrtl 3D dostum,

@SilentPower teşekkürler,eğer çok çalışırsan bundanda iyi şeyler çıkarırsın emin ol
  • quote:

@altnkrtl 3D dostum,

@SilentPower teşekkürler,eğer çok çalışırsan bundanda iyi şeyler çıkarırsın emin ol

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş
  • arkadanda resim alabilir miyiz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: motiongeneer

arkadanda resim alabilir miyiz??
    Hocam yakmışsınız ortalığı.Elinize sağlık 2 haftada bunu yapmak sizin ne kadar iyi ve sabırlı olduğunuzu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat0600

Hocam yakmışsınız ortalığı.Elinize sağlık 2 haftada bunu yapmak sizin ne kadar iyi ve sabırlı olduğunuzu gösteriyor.

Alıntıları Göster
    meslek ne senin bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

meslek ne senin bro

Alıntıları Göster
    tekrar teşekkürler

@Šahin K
    mütercim tercümanlık okuyorum şu an dostum
  • quote:

tekrar teşekkürler

@Šahin K
    mütercim tercümanlık okuyorum şu an dostum

Alıntıları Göster
    3d Max ile bunun gibi bir çalışma çııkarabilirmiyim 2 yıl sonra?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.