Şimdi Ara

Starcraft'dan robot modelleme çalışmam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam,son çalışmam umarım beğenirsiniz,oynayanlar bilir Starcraft'dan TERRAN MARINE
    modellemede Cinema 4d,render'da Vray'i kullandım toplam 2 hafta sürdü,poly sayısı 480.000 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkandroll -- 15 Mart 2012; 22:02:11 >

• Güzel olmuş
  • hoş olmuş ellerine sağlık :)
  • teşekkürler :)
  • Çok çok iyi, ellerine sağlık ve ayrıca bu karakter bence güzel bir ortamı yıkmaya dair animasyon falan da hakediyor :) İlgileniyorsan öyle bir çalışma da görmek güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Çok çok iyi, ellerine sağlık ve ayrıca bu karakter bence güzel bir ortamı yıkmaya dair animasyon falan da hakediyor :) İlgileniyorsan öyle bir çalışma da görmek güzel olur :)

teşekkürler,bende düşünüyorum öyle kısa bir animsyon,reel için ama polygon sayısı animasyon için çok fazla gibi program zaten çok takılıyo animasyonda hepten gider gibi ama düşünüyorum
  • çok iyi olmuş tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişi soracam ?
    insan mısınız ?
  • teşekkürler :)

@MysticArt
    yaparken biraz insanlıktan çıkılıyo açıkçası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Adam haklı

Yalnız harika olmuş gerçek gibi gözükmüş cidden müthiş. Birde bunun ölçülerini falan nerden alıyorsunu ben anlamıyorum sadece ölçüleri almak yetmez ki :) Birde programın ismi ne ve de böyle ne kadardır programı öğreniyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Adam haklı

Yalnız harika olmuş gerçek gibi gözükmüş cidden müthiş. Birde bunun ölçülerini falan nerden alıyorsunu ben anlamıyorum sadece ölçüleri almak yetmez ki :) Birde programın ismi ne ve de böyle ne kadardır programı öğreniyorsunuz.

ilk olarak teşekkürler dostum,
    bu çalışmada ölçü,blueprints kullanmadım,kafamdan yaptım sadece 1 referans resmi vardı ona göre ayarladım,Programın ismi Maxon Cinema 4D,yaklaşık 2 buçuk 3 senedir bu programla çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

bişi soracam ?
    insan mısınız ?

Adam haklı

ilk olarak teşekkürler dostum,
    bu çalışmada ölçü,blueprints kullanmadım,kafamdan yaptım sadece 1 referans resmi vardı ona göre ayarladım,Programın ismi Maxon Cinema 4D,yaklaşık 2 buçuk 3 senedir bu programla çalışıyorum

yalnız bu tasarım 3boyutlu değil mi yani yandan falan resim verebilirsiniz.

• Harika olmuş bende 2 aydır 3ds max ile uğraşıyorum objeleri modelleyebiliyorum artık rahatça ilerde böyle karakterler yapabilirim inşallah aynısı olamaz tabiki ama en azından karakter
  • @altnkrtl 3D dostum,

@SilentPower teşekkürler,eğer çok çalışırsan bundanda iyi şeyler çıkarırsın emin ol
  • çok güzel olmuş
  • arkadanda resim alabilir miyiz??
  • Hocam yakmışsınız ortalığı.Elinize sağlık 2 haftada bunu yapmak sizin ne kadar iyi ve sabırlı olduğunuzu gösteriyor.
  • meslek ne senin bro
  • tekrar teşekkürler

@Šahin K
    mütercim tercümanlık okuyorum şu an dostum
  • 3d Max ile bunun gibi bir çalışma çııkarabilirmiyim 2 yıl sonra?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.