Şimdi Ara

starcraft hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunu battle.net ten indirdim kısıtlı sürüm tabi, işte görevler vardı 3-5 tane, yaptım onları,

1-şimdi bu oyunu satın alırsam, pc ye karşı oynayabiliyor muyum yoksa sadece online mı oynanıyor?

2-pc ye oynanıyorsa pc ye karşı oynamak zevkli mi?

3- online için sağlam internet mi gerektiriyor?

4- almak için geç mi değil mi?

• Oyun içerisinde Campaign seçerek hikayeye uygun olan bölümleri oynayabiliyorsunuz farklı zorluk seviyelerinde. Online oynamanız da mümkün ya da bilgisayara karşı da oynayabiliyorsunuz. Ben campaign i casual seviyesinde bitirdim, bir sonraki zorluk seviyesinde tekrar başlayıp oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Oyun içerisinde Campaign seçerek hikayeye uygun olan bölümleri oynayabiliyorsunuz farklı zorluk seviyelerinde. Online oynamanız da mümkün ya da bilgisayara karşı da oynayabiliyorsunuz. Ben campaign i casual seviyesinde bitirdim, bir sonraki zorluk seviyesinde tekrar başlayıp oynamak istiyorum.

şimdi alsam geç mi olur yoksa olmaz mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Oyun içerisinde Campaign seçerek hikayeye uygun olan bölümleri oynayabiliyorsunuz farklı zorluk seviyelerinde. Online oynamanız da mümkün ya da bilgisayara karşı da oynayabiliyorsunuz. Ben campaign i casual seviyesinde bitirdim, bir sonraki zorluk seviyesinde tekrar başlayıp oynamak istiyorum.

RTS seviyorsaniz almamiş olmaniz ayip.

Hiç geç değil daha bu oyunun 2 expention paketi çikacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R mağazalarında şuan %50 indirim ile 49TL. Hemen alın kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngaWen

quote:

quote:

RTS seviyorsaniz almamiş olmaniz ayip.

Hiç geç değil daha bu oyunun 2 expention paketi çikacak.

seviyorum ve siparişi verdim gitti geldikten sonra iletişime geçeriz:D

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

D&R mağazalarında şuan %50 indirim ile 49TL. Hemen alın kaçırmayın.

usta p.tesi aral'dan siparişi verdim cumaya kadar gelir heralde inş :) iletişime geçeriz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Skyrim hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

3. yılına giriyor halen online oyuncu sayısı çok fazla.. 4vs4 giriyorsun hemen hemen çoğu zaman anında maç hazır oluyor.. fazla beklemiyorsun..
    en önemlisi oyunda lig mevzusu var.. karşına oyunu yemiş yutmuş grand master adamlar gelmiyor.. her zaman seviyene göre oyuncular çıkıyor.. bazen tabi seni sınamak için senden iyilerini veriyor sistem, senin bir üst lige layık olup olmadığını görmek için.. campaigini boşver zevk için oynarsın sonra.. sen 50 maçlık pratik maçları var onları oyna, ligine adım at..

kısacası online olarak oynanabilecek en iyi oyundur.. rts için değil sadece, bütün türler dahil buna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Templar -- 4 Ocak 2013; 0:22:45 >

• online olarak satın almadan önce denemem gerek görseller ve gameplay videoları hoşuma gitti ilk başta korsan olarak deneyeceğim eğer hoşuma giderse bende aranıza katılırım sevgiler.
  • korsanı varmı bilmiyorum ama oyunu full indirince giriş ekranında play as guest'e tıklıyorsun offline girebiliyorsun tüm haritalarda oynayabiliyorsun nerdeyse
  • Korsan olarak indireceğinize Starter Edition indirin, oyunu bütün özellikleriyle campaign' de belli bölüme kadar oynayabiliyorsunuz, multiplayer olarak da size belli sayıda oyun şansı veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.