Starcraftçıların bildiğinden eminim ama bilgi olarak vermekte yarar görüyorum.
Tüm zamanların PC oyunlarının satışlarına bakarsak;
* The Sims (16 million) * The Sims 2 (13 million) * StarCraft (9.5 million) * World of Warcraft (9 million current customers, which is different from box sales) o World of Warcraft: The Burning Crusade [expansion pack] (3.5 million) * Half-Life (8 million)
Zerg favori ırkımdı. Her zergling'e ayrı ayrı ilgi gösterir, çocuğum gibi şevkatle toprağa gömerdim onları yaralandıklarında. Lakin zafer için yüzlercesini düşmana yağmur gibi yollamayı ve kurban etmeyi de bilirdim. Kalabalık orduları yönetmek ve düşmanın zavallıca taktik strateji çabalarını ezip geçmenin keyfi hiçbir şeyde yok. Tabi bu benim strateji yapmadığım sadece öküz gibi daldığım anlamına gelmez. SC2 de oynaması en zor ırk Terran'dı ancak oyuna çok iyi hakim olduktan sonra da en güçlü de terran oluyordu. Az mı ezdim geçtim battlenet'ten koreli herifleri. Hadi blizzard göster bize zergleri. Daha fazla meraklandırma.
hahahaha çok hoştu...
Valla hayatımın stratejisi, ilk oynadığım strateji... O zaman belkide strateji sözcüğünün bile tam ne anlama geldiğini bilmediğim, fakat starcraft'ı sabahtan akşama kadar oynadığım dönemdi... SC2'yi dört gözle bekliyorum... Videoları izledikçe heves artıyor. Birimlerde müthiş yenilikler var. Anladığım kadarıyla her birim eskisine nazaran daha çok hasar alıyor yani hangisi olursa olsun... Bu sanırım aksiyonu artırmak adına yapılmış... Blizzard'a güven sonsuz...
quote:
Orjinalden alıntı: Gerilla
Zerg favori ırkımdı. Her zergling'e ayrı ayrı ilgi gösterir, çocuğum gibi şevkatle toprağa gömerdim onları yaralandıklarında. Lakin zafer için yüzlercesini düşmana yağmur gibi yollamayı ve kurban etmeyi de bilirdim. Kalabalık orduları yönetmek ve düşmanın zavallıca taktik strateji çabalarını ezip geçmenin keyfi hiçbir şeyde yok. Tabi bu benim strateji yapmadığım sadece öküz gibi daldığım anlamına gelmez. SC2 de oynaması en zor ırk Terran'dı ancak oyuna çok iyi hakim olduktan sonra da en güçlü de terran oluyordu. Az mı ezdim geçtim battlenet'ten koreli herifleri. Hadi blizzard göster bize zergleri. Daha fazla meraklandırma.
aynen katılıorum artwork yapıcaz die rezil etmişler!!!! ezrail vesselam kılıklı bişiy olmuş
Nezaman çıkacagı halaa belli olmadımı bunun yaff
Çıksın artık yaa.. Tartışmasız hayatımın oyunudur StarCraft!
Umarım ikinciside bizleri hayalkırıklığına uğratmaz. Ayrıca Splash damage olayı çok iyi olmuş battlecruiserların.
Diablo 3,Warcraft 4 sırada bekliyorum
Şu tankları eskisi gibi yapsalar keşke.... :-(
Arkadaşlar konuyu uplamak istiyorum (Bir starcraft hayranı olarak ) Pc oyunlarından uzak kaldım Noldu bu oyun piyasa çıktımı ? Videoları izliyorum zerg ırkı yoktu.
oyunu bekliyorum
Selamlar, oyunun çıkış tarihi ile ilgili mantıklı veya mantıksız herhangi bir bilgisi tahmini olan var mıdır
bana kalırsa 2008 sonu gibi tahmin ediyorum ama...?
Eğer 2008 sonu ise bu topic o kadar yaşamaz
bu topic oyun çıkana kadar olur o zaman bi 200 sayfa inşallah 2008 in sonunda deilde ortalarında en geç çıkarda havamızı buluruz gerçi 2009 da bile cıksa cok mühim değil starcraftın 1. side gayet tatmin eder düzeyde olduğu için 10 senedir oynuyoz bi 1-2 sene daha oynarız küçük kardeşini beklerken.
quote:
Orjinalden alıntı: sailsofcharon
bu topic oyun çıkana kadar olur o zaman bi 200 sayfa inşallah 2008 in sonunda deilde ortalarında en geç çıkarda havamızı buluruz gerçi 2009 da bile cıksa cok mühim değil starcraftın 1. side gayet tatmin eder düzeyde olduğu için 10 senedir oynuyoz bi 1-2 sene daha oynarız küçük kardeşini beklerken.
E çıksın artık bekliyoruz o kadar . sc1 i yükledim tekrar konuyu hatırlayayım diye. Sıra brood war var ( hileli hilesiz az bitirmedik oyunu )
Güzele Benziyor Kesin Oynanır
Blizzard'a güvenim sonsuz. Mükemmel bir dönüş olacağına eminim
Demosu çıktı sanırım.Ben işyerindeyim Web sense koruması var. bi sitesine baksanıza ?