Bildirim
StarCraft II [ANA KONU] (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar bu starcraft dediğiniz outlive dan daha mı iyi, 2 sinin görüntüleri çok hoşuma gitti. AMa 1. cisinin demosunu oynamıştım hiç hoşuma gitmemiştir çok basitti OUTLIVE daha iyi bana göre , outlive dada saçma olan oyunla alakası olmayan robot şeklindeki canavarların durup dururken ortaya çıkması ve bazen saldırması idi.. Onun dışında süper oyun 2sini bekliyorum umarım çıkar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: QuanoM
Bu resimde de görüleceği üzere oyuna "rütbe" sistemi eklenmiş. C&C serisinde olduğu gibi.
Yaw çok güzel olmuş oyun ya, bir demo verseler de oynasak, oyunda hata varmı tespit edip geri bildirim yaparız olmaz mı Blizzard -
her birimin kaç kill aldığına dair istatistik olsa işte o zaman dadundan yinmez
bfme de vardı Birimlerimin üstüne titrerdim -
starcraft da vardı o olay. üniteye tıkladıgın zaman yazardı kaç kişiyi öldürdüğü -
quote:
Orjinalden alıntı: Will
starcraft da vardı o olay. üniteye tıkladıgın zaman yazardı kaç kişiyi öldürdüğü
warmıydı
Alla Alla neden hatırlamıyorum ya, çok küçükken oynadığımdan olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 29 Ekim 2007; 11:09:54 > -
quote:
starcraft da vardı o olay. üniteye tıkladıgın zaman yazardı kaç kişiyi öldürdüğü
Kaç kişiyi öldürdüğü yazıyor olabilir. Ancak bunun ünitelere bir etkisi yoktu. Rütbeler açık açık gösterildiğine göre artık bunun bir etkisi olacaktır; belki birimlerin açık olmayan özellikleri açılabilir. -
quote:
quote:
Kaç kişiyi öldürdüğü yazıyor olabilir. Ancak bunun ünitelere bir etkisi yoktu. Rütbeler açık açık gösterildiğine göre artık bunun bir etkisi olacaktır; belki birimlerin açık olmayan özellikleri açılabilir.
ben rütbe istemiyorum kill sayısı istiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Santuary
quote:
quote:
Kaç kişiyi öldürdüğü yazıyor olabilir. Ancak bunun ünitelere bir etkisi yoktu. Rütbeler açık açık gösterildiğine göre artık bunun bir etkisi olacaktır; belki birimlerin açık olmayan özellikleri açılabilir.
ben rütbe istemiyorum kill sayısı istiyorum
Bir SS'de şöyle bir marinenin üzerine tıklasalar da sen de rahatlasan.
-
hehe sen level inboxa yazıyormuydun -
Birkaç ay önce yazmıştım. Yayınlamışlardı. Yoksa o sayıyı elinde mi tutuyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 29 Ekim 2007; 12:05:15 > -
Yoo elimde tutmuyorumda
Hatırladım seni nickini sonradan quanom a çevirdğini felan yazıodun hehe -
Doğru hatırlıyorsun.
Şuraya bak kimsecikler yok. Bu başlık nasıl coşmuyor anlamıyorum. Koca Starcraft 2 duyuruldu; haberlere konu oldu, Kore'de millet kafayı yedi vs. Kimsenin ilgi gösterdiği yok. Grafiğin içinde boğulmuş gidiyoruz anlaşılan. -
bende şaşırdım gerçekten crysis 137 sayfa starcraft 2 5
10a katlaması gerekirdi -
Ne gerek var varsın 5 sayfada kalsın Sc2 Crysis gibi kaç binlerc oyun var piyasada ancak SC gibi bir oyunu asla bulamazalar piyasada benzerini. -
Arkadaşlar , starcraft'a pek kanım ısınamamıştı benim, tabi zevk meselesi .. ama yorumlarda gözlemlediğim kadarıyla 3d strategilere karşı bir antipati var, bir yönden haklısınız ama 3d ye bu kadar haksızlık etmeyelim lütfen , mesela aşağıdaki resim "Warhammer 40k dawn of war - Dark Crusade" isimli oyuna ait , tabi bu oyun içerisinde zoomlanmış hali , counter strike sanmayın diye söylüyorum :Pp çokta kötü durmuyor değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampir Masquerade -- 29 Ekim 2007; 13:48:18 >
-
Ya böyle az önce kurdum bilgisayarada.Yok ya 10 yıldır ben RTS oynamaya hasret kalmışım resmen.Kimbilir gelecek 2. oyun nasıl bir etki yapacak.Off Atam Off Bitermi bu hasret. -
Off yaw daha fazla beklenmior böyle bi oyun çıkcak yerinde duramaz insan sabırsızlıkla bekliorum ah bi çıksa -
benim için bu forumun coşmamasının sebebi daha çıkmasına çok var diye düşünmem. starcraftı ilk çıktığından beri (hala) oynarım. üstüne strateji oyunu da tanımam. starcraft 2'yi de hevesle bekliyorum ama kimbilir ne zaman çıkacak. -
Bu forumda çok fazla SC oynuyan yok kanımca, keza olsaydı türkiyede klanların Medic server'ında heyecanlı heyecanlı kapıştıgı yıllarda burda bir çok SC topici olurdu konuşulurdu ama ben hatırlamıyorum, o açıdan oyun bugünde çıksa bu topic Crysis kadar coşmaz, zaten coşmaması da güzel
Az ama öz olsu oynayan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X