Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Protoss SC1 -SC2 değişikliği.
  • crysis felan dinlemicek ezip geçicek şerefsizim oyun dünyasını, Fallout3 Diablo3 den bile büyük bir beklenti

türkçe isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 29 Kasım 2007; 9:54:19 >
  • Dark Templar gene karizma gene karizma..
    Adamın şekli yok henüz piyasada.. Çok gizemli bir birim canım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Dark Templar gene karizma gene karizma..
    Adamın şekli yok henüz piyasada.. Çok gizemli bir birim canım!!

Şekli var ancak sadece bu resimde yok. Sakın ola karizma felan bekleme, 3d sonuçta. 2d 'nin verdiği havayı veremez.

Ahanda link:

http://www.starcraft2.com/features/protoss/darktemplar.xml

• Evet beyler Blizzard Starcraft'ın hikayesini sitesine eklemiş. Brood War eklentisi de yakında geliyor. Starcraft da neyin nesi yaw? diye soru soranlar için güzel bir yazı. Hem de sinematikler eşliğinde

http://www.starcraft2.com/features/storysofar.xml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 29 Kasım 2007; 11:02:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

protoss carrier çıktı.

http://www.starcraft2.com/features/protoss/carrier.xml

Battle vs Carrier videosuda pek güzel olmuş valla, Carrier'in kalkanı bayagı götürüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

protoss carrier çıktı.

http://www.starcraft2.com/features/protoss/carrier.xml

Battle vs Carrier videosuda pek güzel olmuş valla, Carrier'in kalkanı bayagı götürüyor

yalnız bc bana çok ügçlü gibi geldi. zaten seri atış yapabiliyor. ve bir kaç vuruşta carrirer'in kalkanı gidiyor.

dikkat ederseniz carrier bc'nin ilk bir kaç vuruşunu kalkanla karşılıyor daha sonra kalkan bitiyor direk yemeye başlıyor. ve 3 carrierinde 1 bc'yi yemesi baya bir uzun sürüyor.

• bu arada zergle iligli hala bir ünite çıkmadı. her gün kontrol etmeye başladım siteyi bir zerg ünitesi göriyim diye ama nafile...

en sevdiğim ırk zerg'di sc1'de...

ben artık yeni zerglingleri ve hydraliskleri görmek istiyorum.
  • quote:

bu arada zergle iligli hala bir ünite çıkmadı. her gün kontrol etmeye başladım siteyi bir zerg ünitesi göriyim diye ama nafile...

en sevdiğim ırk zerg'di sc1'de...

ben artık yeni zerglingleri ve hydraliskleri görmek istiyorum.

Nydus Wormları ve Mutaliskleri çok merak ediyorum ve Banelingler de çok can acıtacağa benziyor

• quote:

yalnız bc bana çok ügçlü gibi geldi. zaten seri atış yapabiliyor. ve bir kaç vuruşta carrirer'in kalkanı gidiyor.

dikkat ederseniz carrier bc'nin ilk bir kaç vuruşunu kalkanla karşılıyor daha sonra kalkan bitiyor direk yemeye başlıyor. ve 3 carrierinde 1 bc'yi yemesi baya bir uzun sürüyor.

Valla 3 Carrier de ölmedi ama :)

Kalkanda dikkat ettim 2,5 seri atışta gidiyor bence kalkan iyi bile gidiyor aslında, bir de acaba eskisinde oldugu gibi mi yani kalkan tekrar batterry olmadan dolmuyordur herhalde değil mi ?
  • eskisinde battery olmadan yavaş yavaş kendisi doluyor gibi biliyordum.

@eozen81

vala 3 carrier de ölmedi ama ben o videoya bakarak bc ve carrier 1vs1 yapsa bc açık ara alır sonucunu çıkardım. sonuçta 2-3 vuruşta carrierin kalkan kalmıyor. ama 3 carrierin bir bc'yi öldürmesi 20-30 saniyeden fazla sürüyor.

ama sonuçta bu sadece tanıtım videosu. gerçek dengeleri yansıtmayabilir. bekleyip görecez.
  • Off of, bir bu, bir de Fallout 3 çıksın artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Off of, bir bu, bir de Fallout 3 çıksın artık...

zaten benim pc oyunları adına son iki umudum.

bunlar da fos çıkarsa (ki sc2 çıkmaz harhalde) allah rahmet eylesin diyecez.

gerçi ben rpg'den tamamen ümidimi kestim. rpg diye bir tür yok artık benim için. hepsi grafiğe yenik düştü...
  • protoss lar uçucak gibi gözüküyor be
  • bu oyun cok ıgrencccccccc boggg
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

bu oyun cok ıgrencccccccc boggg

Böyle bir yorumu utanmadan gelip hiçbir yararı olmadıgı halde buraya yazabilen adamlar var ya şu forumda,
    hey gidi eski DH günleri hey..
  • nesı guzelkı bu oyunun sankı eskı tarıhten kalmıs bı oyun cıkarmıslar
  • valla starcraft hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi,ama aradan yıllar geçti ve bi sürü strateji oynadık,bi sürü yenilik gördük ve şimdi heriflere parlak fikir kalmadı,onun için beklentinizi fazla üst düzeyde tutmayın derim;evet o zaman için harika bir oyundu ama şimdiye kadar tonla strateji oynadık (oynadım) ve bunun dezavantajı olabilir söyleyim,ilk oyunun ruhunu korumaları yeter,istemiyorum grafik mrafik,sabaha kadar başında dikebilecek bir oyun istiyorum ben,tüm temennim o yönde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

nesı guzelkı bu oyunun sankı eskı tarıhten kalmıs bı oyun cıkarmıslar

Yazık sana. Sen strateji ve rpg kısımlarına girerken utanmıyor musun? Ne grafik bekliyorsun Crysis mi? Bioshock mu? FPS mi bekliyordun?

FİKİR SAHİBİ OLMADAN BİLGİ SAHİBİ OLMAYIN. Amacın neyse ona hizmet et. Hayatımda "bu oyun cok igreeevnç böğ felan oldum." gibi bir yorum yapmadım, yapsam utanırım kendimden, cahil cesaretimden. Rütbe sisteminin getirdiği avantajların arasından sızanlar oluyor işte senin gibi. Sen hiç yorum yapma eğer böyle yapacaksan. Sen sadece oku, öğren, tecrübelen, bilgilen.

-Eğer post istiyorsan git herkesin düşüncesine komikcesine çamur atmadan yap bunu. Oyunu hiç oynadın mı? In-game-video'sunu izledin mi? Bu oyunun mantığını kavradın mı? İlk oyunun çıkışından kaç sene geçmesine rağmen gerçekten de günümüzde vasatın çok altındaki grafiklerine rağmen hâlâ milyonların bu oyunu bnet üzerinden oynamasının sebebini anlayabildin mi?
    -Eğer dikkat çekmek istiyorsan git benim zevklerimin hitap etmediği bir oyunda yaz bunu. Starcraft hayatımın oyunlarındandır. Ve Starcraft II çıkınca herşeyden elimi ayağımı çekip bu oyuna yoğunlaşmak istiyorum.

Starcraft'ın en büyük özelliği dengedir. Asla tek taktik yoktur. Pahalı birimler için saatlerce beklersiniz ama ucuz bir taktikle bu atak savuşturulabilir. Blizzard çok başarılı bir firmadır. Grafikleri çok tadında bırakmışlar. Gerçekten de tam istenilen düzeyde tutmuşlar. Biraz fazla olsa grafik olmuş olacaktı. Ben revize edilip tekrar önümüze sunulmasını beklerken çok güzel, yenilikçi bir fizik motoru ile oyunun geçtiği evreni egzotik gezegenlerle ve boyutlarla süslemişler. Sadece bu oyun gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu olan Starcraft'ın elinden bu sıfatı kopartıp alabilir. Beklentilerinizi yüksek tutun. Çok üst düzey bir oyun ile karşılaşacağız. Starcraft'ı ya da strateji oyunlarını beğenen birisi bunu da beğenecek, bu kadar eminim kendimden.

Veleddalin amin. Allah kabul etsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.