Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell Qtek s 200 telefonun wifi ve usb bağlantı ayarları silindi.ne kablosuz internete bağlana biliyorum.nede usb kablosuyla bilgisayarımın internetini kullanabiliyorum.(yardım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 08.12.2007

turkcell Qtek s 200 telefonun wifi ve usb bağlantı ayarları silindi.ne kablosuz internete bağlana biliyorum.nede usb kablosuyla bilgisayarımın internetini kullanabiliyorum.(yardım)

Kardeş yeri şaşırdın galiba cep telefonları bölümü sağda üst tarafta
  • Dün gece rüyamda SC2 oynadım görüntüleri warhammer 40k gibiydi heyecanla oynamaya başlayıp grafikleri ve oyundaki atmosfersizliği görünce hoşuma gitmedi
  • Bu habere yürek dayanmaz. Gözlerim yaşardı. Starcraft sen çok yaşa. Bekliyoruz sabırsızlıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Dün gece rüyamda SC2 oynadım görüntüleri warhammer 40k gibiydi heyecanla oynamaya başlayıp grafikleri ve oyundaki atmosfersizliği görünce hoşuma gitmedi

Senin rüyanın ekran kartı yetmemiştir ondan beğenmemişsindir. Yoksa hayal dahi olsa Blizzard kötü oyun yapmaz.

• Terranlara Nomad adlı yeni bir ünite eklenmiş,sanırım herhangi bir yere otomatik turret yapabilen silahsız bir hava ünitesi.
  • yaw acaba warcraft 3 te gibi hero lar olcak mı merak ediom
    örnek vericek olursak terranlarda bi general zerglerde kerigan(yanlış yazmış olabilirim)gbi bir hatun veya protosslarda zeo ların lideri falan olsa güzel ve değişik olurdu
  • Arkadaslar oyun ne zaman cikacak hala belli degilmi. Internetden arastiriyorum ancak elle tutulur bisey bulamadim.
  • Daha çok var bence henüz Zerg kısmı aktif bile değil.

Ama en çok beklediğim de onlar hele videoda Banelinglerin Zealotların canına nasıl okuduklarını gördükten sonra.
  • bi gelişmeden haberdar olan yok mudur

up up up
  • henüz bi gelişme yok galiba...
  • SIEGE TANK ÇIKTI!

siege tankın dış görünüşünü beğenmedim ama sesler gerçetken çok etkileyici. namlunun izlemesi de hoş olmuş.

satarcraft1deki sesi kullanmışlar dat dara daaaa daa! dat dara daaaa daa!....

http://www.starcraft2.com/features/terran/siegetank.xml

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

nesı guzelkı bu oyunun sankı eskı tarıhten kalmıs bı oyun cıkarmıslar

Yazık sana. Sen strateji ve rpg kısımlarına girerken utanmıyor musun? Ne grafik bekliyorsun Crysis mi? Bioshock mu? FPS mi bekliyordun?

FİKİR SAHİBİ OLMADAN BİLGİ SAHİBİ OLMAYIN. Amacın neyse ona hizmet et. Hayatımda "bu oyun cok igreeevnç böğ felan oldum." gibi bir yorum yapmadım, yapsam utanırım kendimden, cahil cesaretimden. Rütbe sisteminin getirdiği avantajların arasından sızanlar oluyor işte senin gibi. Sen hiç yorum yapma eğer böyle yapacaksan. Sen sadece oku, öğren, tecrübelen, bilgilen.

-Eğer post istiyorsan git herkesin düşüncesine komikcesine çamur atmadan yap bunu. Oyunu hiç oynadın mı? In-game-video'sunu izledin mi? Bu oyunun mantığını kavradın mı? İlk oyunun çıkışından kaç sene geçmesine rağmen gerçekten de günümüzde vasatın çok altındaki grafiklerine rağmen hâlâ milyonların bu oyunu bnet üzerinden oynamasının sebebini anlayabildin mi?
    -Eğer dikkat çekmek istiyorsan git benim zevklerimin hitap etmediği bir oyunda yaz bunu. Starcraft hayatımın oyunlarındandır. Ve Starcraft II çıkınca herşeyden elimi ayağımı çekip bu oyuna yoğunlaşmak istiyorum.

Starcraft'ın en büyük özelliği dengedir. Asla tek taktik yoktur. Pahalı birimler için saatlerce beklersiniz ama ucuz bir taktikle bu atak savuşturulabilir. Blizzard çok başarılı bir firmadır. Grafikleri çok tadında bırakmışlar. Gerçekten de tam istenilen düzeyde tutmuşlar. Biraz fazla olsa grafik olmuş olacaktı. Ben revize edilip tekrar önümüze sunulmasını beklerken çok güzel, yenilikçi bir fizik motoru ile oyunun geçtiği evreni egzotik gezegenlerle ve boyutlarla süslemişler. Sadece bu oyun gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu olan Starcraft'ın elinden bu sıfatı kopartıp alabilir. Beklentilerinizi yüksek tutun. Çok üst düzey bir oyun ile karşılaşacağız. Starcraft'ı ya da strateji oyunlarını beğenen birisi bunu da beğenecek, bu kadar eminim kendimden.

Veleddalin amin. Allah kabul etsin.

üstad süper özetlemişsin hatta raqfların arasında cdyi buldum tam 5 yıl geçmişti üstünden 2 cıksa baska oyun tanımam heralde

• oyunun cıkıs tarihi hala belli degil ama ırkları dengeleyemediklerini duymustum oyun hala ondan havada asılı duruyor ..... ayrıca su an goruntulerde olmayan bir ırk düsünceleri vardı ezelden beri hala onların ustune calısıyor olabilirler ... tüm bildiklerim bukadar
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

nesı guzelkı bu oyunun sankı eskı tarıhten kalmıs bı oyun cıkarmıslar

Yazık sana. Sen strateji ve rpg kısımlarına girerken utanmıyor musun? Ne grafik bekliyorsun Crysis mi? Bioshock mu? FPS mi bekliyordun?

FİKİR SAHİBİ OLMADAN BİLGİ SAHİBİ OLMAYIN. Amacın neyse ona hizmet et. Hayatımda "bu oyun cok igreeevnç böğ felan oldum." gibi bir yorum yapmadım, yapsam utanırım kendimden, cahil cesaretimden. Rütbe sisteminin getirdiği avantajların arasından sızanlar oluyor işte senin gibi. Sen hiç yorum yapma eğer böyle yapacaksan. Sen sadece oku, öğren, tecrübelen, bilgilen.

-Eğer post istiyorsan git herkesin düşüncesine komikcesine çamur atmadan yap bunu. Oyunu hiç oynadın mı? In-game-video'sunu izledin mi? Bu oyunun mantığını kavradın mı? İlk oyunun çıkışından kaç sene geçmesine rağmen gerçekten de günümüzde vasatın çok altındaki grafiklerine rağmen hâlâ milyonların bu oyunu bnet üzerinden oynamasının sebebini anlayabildin mi?
    -Eğer dikkat çekmek istiyorsan git benim zevklerimin hitap etmediği bir oyunda yaz bunu. Starcraft hayatımın oyunlarındandır. Ve Starcraft II çıkınca herşeyden elimi ayağımı çekip bu oyuna yoğunlaşmak istiyorum.

Starcraft'ın en büyük özelliği dengedir. Asla tek taktik yoktur. Pahalı birimler için saatlerce beklersiniz ama ucuz bir taktikle bu atak savuşturulabilir. Blizzard çok başarılı bir firmadır. Grafikleri çok tadında bırakmışlar. Gerçekten de tam istenilen düzeyde tutmuşlar. Biraz fazla olsa grafik olmuş olacaktı. Ben revize edilip tekrar önümüze sunulmasını beklerken çok güzel, yenilikçi bir fizik motoru ile oyunun geçtiği evreni egzotik gezegenlerle ve boyutlarla süslemişler. Sadece bu oyun gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu olan Starcraft'ın elinden bu sıfatı kopartıp alabilir. Beklentilerinizi yüksek tutun. Çok üst düzey bir oyun ile karşılaşacağız. Starcraft'ı ya da strateji oyunlarını beğenen birisi bunu da beğenecek, bu kadar eminim kendimden.

Veleddalin amin. Allah kabul etsin.

• Oyun hani 2008de cikacakti gene basladilar kesin 2009 olucak bu rakam en azindan adamlar bir duyuru yapar 3.ceyrekte cikacak falan diye hicbir gelisme yok gibi
  • Geçenlerdewww.sendit.com alışveriş sitesinde takılırken geyiğine starcraft yazdım... Starcraft 2 çıktı. Neyse tıkladım... Tahmin edersiniz ki preorder alıyorlar. Ama sayfanın bir köşesinde tesadüfen ne göreyim!!! Aynen şöyle yazıyordu:

Availability: PREORDER
    Released: 28th Mar 2008
    Retail Price: £29.99

sendit's price: £24.89

İşte buyrun:

http://www.sendit.com/game/item/6000000004835

Yorumu size kalmış... Ya çıkış tarihi duyuruldu da ben mi duymadım, ya da palavra. Ama güvendiğim bir site onun için kafam karıştı... Bilen varsa yazsın lütfen....

İlginç, amazonda da 1 Ekim yazıyor...
    http://www.amazon.com/Vivendi-Universal-Starcraft-II/dp/B000ZKA0J6/ref=pd_bbs_sr_5?ie=UTF8&s=videogames&qid=1200509483&sr=8-5

Pazarlama ile ilgili bir şey harhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_templar -- 16 Ocak 2008; 20:54:49 >

• Fark etmez orj ciksin hemen buluruz biz nerde ilk cikarsa ciksin bir sure sonra fiyat dusucek nasil olsa o zamanda hemen orjinale yapisss
    quote:

Orjinalden alıntı: high_templar

Geçenlerdewww.sendit.com alışveriş sitesinde takılırken geyiğine starcraft yazdım... Starcraft 2 çıktı. Neyse tıkladım... Tahmin edersiniz ki preorder alıyorlar. Ama sayfanın bir köşesinde tesadüfen ne göreyim!!! Aynen şöyle yazıyordu:

Availability: PREORDER
    Released: 28th Mar 2008
    Retail Price: £29.99

sendit's price: £24.89

İşte buyrun:

http://www.sendit.com/game/item/6000000004835

Yorumu size kalmış... Ya çıkış tarihi duyuruldu da ben mi duymadım, ya da palavra. Ama güvendiğim bir site onun için kafam karıştı... Bilen varsa yazsın lütfen....

İlginç, amazonda da 1 Ekim yazıyor...
    http://www.amazon.com/Vivendi-Universal-Starcraft-II/dp/B000ZKA0J6/ref=pd_bbs_sr_5?ie=UTF8&s=videogames&qid=1200509483&sr=8-5

Pazarlama ile ilgili bir şey harhalde...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.