Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah Efsaneyi bunca zaman bekleyenleri üzmezlerde videodaki görüntüler gerçek olur, gerçi SC ın kendine has grafikleri ile yapsalar sağlam bi konu ile ben yinede oynarım,
  • Yeni resimler...
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]
    StarCraft II [ANA KONU]

• resimler iç açıcı bu oyun gene klasik olacak
  • Evet Grafikler çok hoş güzel oyun kesinlikle
  • Of of of yeni resimlere bittim ya müthiş cezbedici
  • Bu oyun herhalde grafiklerine bakılacak piyasadaki son oyunlar sıralamasında yer alır... Bu oyunun ilkini hâlâ deli gibi oynayanlar var... O oyunda grafik mi var... 10 yıl geçti üstünden 10 yıl... Artık çürük grafikler, ama müthiş denge müthiş heyecan vardı StarCraft'ın ilkinde... Ben onun için SS'lere bakmıyorum pek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S. YıLDıZ

Bu oyun herhalde grafiklerine bakılacak piyasadaki son oyunlar sıralamasında yer alır... Bu oyunun ilkini hâlâ deli gibi oynayanlar var... O oyunda grafik mi var... 10 yıl geçti üstünden 10 yıl... Artık çürük grafikler, ama müthiş denge müthiş heyecan vardı StarCraft'ın ilkinde... Ben onun için SS'lere bakmıyorum pek...

+1

Ses, hikaye ve oynanış en önemlisi.

Blizzard ilk tanıtım videosundan sonra Siege Tank hakkında birçok eleştiri alınca hem sesini hem de şeklini düzeltti. Blizzard'ın tüketicinin görüşleri doğrultusunda uzun dönem beta testleri uygulaması, başarısının kaynaklarından biri.
  • oynanışın yanında bu oyundaki grafiklerde bence çok güzel gözüküyor aslına sadık ama bir o kadar yeni grafikler, blizzard zaten fanlarının düşüncelerini yakından takip eden bir firma aslını bozmaması güzel bir durum.
  • Blizzard oyunları her zaman sistem dostu oyunlar oluyor bu yönden blizzard ı çok seviyorum keşke tüm yapımcılar onlar gibi olabilse
  • Arkadaşlar featuresta zergler sonunda çıktı.

ilk iki ünite hydralisk ve mutalisk.

http://www.starcraft2.com/features/zerg/main.xml
  • Off Off grafikler hoş ilkini aratmayacak gibi geliyo..
    Özledim seni bea STARCRAFT gel artık
  • evet gelde bitsin bu hasret
  • gerçekten çileye döndü iyice.inşallah bu özleme değer.
  • Geç çıksa da beklerim. İlk çıkan kadar zevk alacağımızı düşünmüyorum, ama bizi tatmin edecek oranda beğeniceğimizi düşünüyorum.
  • evvet zergler de geldi nihayet
    oyunun çıkışı da yavaş yavaş yaklaşıyor demek ki

bu arada hydra lar da amma indiriyo BCleri ya
    sonuçta zerg gene en baba ırk olacak bence
  • Oy oy oy oy Zerglerde geldi, haydi ya bir tarih istiyoruz, sabırsızlanıyoruz yapma bunu Blizzard

Edit : Bu arada daha önce görmeyenler var ise Zergling ler de Mutaların videosunda gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 12 Mart 2008; 16:52:29 >
  • Hadi ya bekliyoruz hala. Ne zaman geleceksin StarCraft2...
  • Beyler internette gezerken şöyle bir şey görüm müjdemi isterim
    StarCraft II [ANA KONU]

StarCraft II [ANA KONU]
  • @ramazanavci fazla ümitlenme keza onların hepsi ön sipariş, daha ne zaman çıkacağı belli değil,

Özetle müjdeni isteme vermeyiz
  • yeter artık dayanamıyorum gelicekse gelsin ilk oynadığım strateji oyunuydu. o yıllardaki sesi şuan bile açıp dinliyorum okadar prof ki. Arkadaşlar arasında oyun ses repliklerini yapmaktan hala sıkılmadım. 700 mb lık oyun içi videoları indirdim gözlerim yerinden fırladı muhteşem bir video hazırlamışlar protoss videosunun sonundaki GG olayına koptum başta hemen algılayamadım ekranda 10 sn durunca obaaaaaa diyosunuz yeni ırka falan gerek yok. Çıkarsınlar işte direk orjinal alcam, multi oynamak istiyorum bol bol... Crack zart zurt yapmaktan yaşım gereği baymaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 13 Mart 2008; 11:12:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.