Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: santanio

yeter artık dayanamıyorum gelicekse gelsin ilk oynadığım strateji oyunuydu. o yıllardaki sesi şuan bile açıp dinliyorum okadar prof ki. Arkadaşlar arasında oyun ses repliklerini yapmaktan hala sıkılmadım. 700 mb lık oyun içi videoları indirdim gözlerim yerinden fırladı muhteşem bir video hazırlamışlar protoss videosunun sonundaki GG olayına koptum başta hemen algılayamadım ekranda 10 sn durunca obaaaaaa diyosunuz yeni ırka falan gerek yok. Çıkarsınlar işte direk orjinal alcam, multi oynamak istiyorum bol bol... Crack zart zurt yapmaktan yaşım gereği baymaya başladım.

+1 Blizzard seste olayı bitiriyor zaten. Starcraft'ın sesleri müthişti. Hafif Country havası vardı. Bu durum ikinci oyundada devam edecek gibi videolardan anladığım kadarıyla. Bu da beni en çok sevindren etkenlerden biri.

Ayrıca replikler günlük ayatımın içine girmişti bi aralar. Mesela selamlaşmalar (Selamunaleyküm - Aleykümselam) mutasyon geçirdi. Şöyle ki;

Ben: En Taro Adun!
    Diğer SC fanatiği: Adun Toridas!

Tek üzüntüm Dark Templar konusunda. Eskiye göre "oyuncak" gibi olmuş yeni Dark Templar. Zeratul'un karizma yerlerde. İnşallah düzelir.

• dark templarlarla ilgili negatif yorum sadece sizden gelmiyor bildiğim kadarıyla
    blizzard forumlarını da elimden geldiğince takip ediyorum ve darkların karizmanın çizildiğini blizzard da farketti bence
    yani bir değişikliğe gidebilir
    sonuçta bu gördüklerimiz halen üzerinde çalışma yapılan bir oyun
    bazı özellikler eklenip çıkabilir, unitlerin tipleri değişebilir
    özellikle blizzard oyunu oynayacaklardan gelecek yorumlara göre oyunu şekillendiren bir firma ve en sonunda mükemmele en yakın şekilde oyunu piyasaya süreceklerine eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@ramazanavci fazla ümitlenme keza onların hepsi ön sipariş, daha ne zaman çıkacağı belli değil,

Özetle müjdeni isteme vermeyiz

ön sipariş geldiyse çıkması yakındır ozaman hocam
  • çıksında alalım biran önce
  • yaw ne zaman çıkacak tam olarak bi bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdestek

yaw ne zaman çıkacak tam olarak bi bilgisi olan varmı?

ne zaman çıkacağını bırakın bizi blizzard bile bilemez.
  • sırf sesleri için oynanır bu oyun, grafikler kötü olsada olur, "go go go" , insufficiant more fasfine gas"
  • En Taro Adun!!!
  • Çıkmasının yakın olduğuna dair dedikodular var...
  • Çıksın artık yahu
  • Çıktığı gün orjinal alacağım oyun. Öyle SP'yi hemen bitirip de ortamlara saldıracak değilim. Gayet yavaş, düzenli, uslu uslu sessizce oyunumu bitireceğim, sonra multinin tozunu atacağım. Ama okul da var. Neyse dondururum.
  • Kesinlikle orjinal alacağım oyun. StarCraft ve BroodWar'ı da orjinal almıştım!

Çıksın artık, ona göre PC'i update edicem..
  • Terranlara Tauren Marineler eklenmiş bulunmakta beyler
  • Nasıl birşey merak ediyorum daha önce StarCraft ı bir kez oynamış biri olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Nasıl birşey merak ediyorum daha önce StarCraft ı bir kez oynamış biri olarak

StarCraft yaşanır diyorum Kesinlike bu oyunu oyna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Terranlara Tauren Marineler eklenmiş bulunmakta beyler

benim aklıma nisan1 şakası gibi geldi. 5 tane tauren marine command center a dönüp 2 şer kere atıyolar ve cc patlıyor. Böyle birşey olamaz... (herhalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 2 Nisan 2008; 12:40:13 >
  • Tauren Marine manyak birşeye benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Terranlara Tauren Marineler eklenmiş bulunmakta beyler

benim aklıma nisan1 şakası gibi geldi. 5 tane tauren marine command center a dönüp 2 şer kere atıyolar ve cc patlıyor. Böyle birşey olamaz... (herhalde)

1 Nisan şakası zaten

Ama o kadar modelleme vs yapıp bir de oyuna koydularsa,bir de altına There is a cow level yazdılarsa,kesin SC2 de gizli bir bölümde falan çıkacaktırlar.

Blizzard'ı seviyorum oyunu bırak içine ekledikleri gizli şeylerle bile 1 numara

• çıkacaksan çık artık!
  • valla sabırsızlıkla beklyorum sırf bunun gazına bir ve expansion yuklenip oynanır şimdi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.