Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şu tür lafları hiç anlamıyorum. Savaş budur zaten, asker elde edip saldırırsın. Ne tür bir değişiklik istiyorsun? Oturdukları yerden hokus pokus yapıp düşmanları yok mu etsinler? Her zaman bu tür laflar edip yorum yaptı sanan birileri çıkıyor. Oyun strateji olarak zaten kusursuz, farklılık grafiklerde olması gerekiyordu ve gördüğüm kadarıyla çok başarılı iş çıkarmışlar. Gerisi taktik ve stratejiye kalıyor, eğer birkaç kaliteli maç izleyip birşey anlamıyorsan yorum yapmak için zahmet etmeyiver lutfen. Şu anda gomtv starcraft turnuvası devam ediyor, dehşet maçlar oluyor. Terran için Flash, Zerg için Effort, Protoss için Stork'un maçlarını izle. Dakikada 430 aksiyon(tuş basış)a kadar yükseliyor tempo. Yok böyle bir oyun. Şubat ayında bir turnuva daha yaptılar, final maçı (Stork-Flash) 130'dan fazla ülkeden izlenmiş.http://www.gomtv.net/classic/

quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

Bana sanki ilk oyunun üstüne çok birşey katılmamış gibi geldi. Rts ler hala 7-8 yıl önceki oynanış özelliklerine sahip. Bu türün yapımcıları maalesef yeni birşeylerle karşımıza çıkamıyorlar. Hep aynı şey hızlı üret ve yok et farklı birşey yok...

• oyunun hikayesini yazabilir misiniz?
    terran camping in deyim.fakat sesler yok oyunda konuşuyorlar öyle ben mal mal izliyorum.(sadece unit lerin sesi var)
    varmı kısa özet geçebilecek?
  • Starcraft2 sitesinde hikaye anlatılıyor isteyen bakabilir.
  • Sistem gereksinimleri belli olmuş oyunun,

Minimum gereksinimler:

GFX: GeForce 7/8 Series ya da Radeon 1000/2000 ile 256Mb RAM

CPU: Pentium 4

RAM: 1Gb

Internet: ADSL 1 MBit

Tavsiye edilen gereksinimler:

GFX: GeForce 8000 ya da Radeon 2000 series ile 512Mb RAM

CPU: Core 2 Duo ya da Athlon X2

RAM: 2Gb

Internet: ADSL 3 Mbit
  • Biraz yüksek gibi. Blizzard tan daha iyi bir optimizasyon beklerdim açıkçası. Tabi bu haber blizzard ın resmi verdiği bir haber mi acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Biraz yüksek gibi. Blizzard tan daha iyi bir optimizasyon beklerdim açıkçası. Tabi bu haber blizzard ın resmi verdiği bir haber mi acaba.
    Bilgiler resmi değil. Hem oyunun çıkmasına daha çok var. Çıkana kadar iyice optimize ederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

Orjinalden alıntı: santanio

yeter artık dayanamıyorum gelicekse gelsin ilk oynadığım strateji oyunuydu. o yıllardaki sesi şuan bile açıp dinliyorum okadar prof ki. Arkadaşlar arasında oyun ses repliklerini yapmaktan hala sıkılmadım. 700 mb lık oyun içi videoları indirdim gözlerim yerinden fırladı muhteşem bir video hazırlamışlar protoss videosunun sonundaki GG olayına koptum başta hemen algılayamadım ekranda 10 sn durunca obaaaaaa diyosunuz yeni ırka falan gerek yok. Çıkarsınlar işte direk orjinal alcam, multi oynamak istiyorum bol bol... Crack zart zurt yapmaktan yaşım gereği baymaya başladım.

+1 Blizzard seste olayı bitiriyor zaten. Starcraft'ın sesleri müthişti. Hafif Country havası vardı. Bu durum ikinci oyundada devam edecek gibi videolardan anladığım kadarıyla. Bu da beni en çok sevindren etkenlerden biri.

Ayrıca replikler günlük ayatımın içine girmişti bi aralar. Mesela selamlaşmalar (Selamunaleyküm - Aleykümselam) mutasyon geçirdi. Şöyle ki;

Ben: En Taro Adun!
    Diğer SC fanatiği: Adun Toridas!

Tek üzüntüm Dark Templar konusunda. Eskiye göre "oyuncak" gibi olmuş yeni Dark Templar. Zeratul'un karizma yerlerde. İnşallah düzelir.

ben anlıyamadım gg yi biri açıklıyabilirmi?

• internet ingilizcesinde ''good game'' yani iyi oyundu,sağol gibi anlamlara gelen terimin kısaltılmış hali gg
  • ben daha düşük sistem istiyecek diye biliyordum oyun.Sistem dostu olcak diyorlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

ben daha düşük sistem istiyecek diye biliyordum oyun.Sistem dostu olcak diyorlardı

Arkadaşın verdiği değerler resmi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

internet ingilizcesinde ''good game'' yani iyi oyundu,sağol gibi anlamlara gelen terimin kısaltılmış hali gg

sağolasın.
    4 gözle bekliyorum oyunu harika olacak.
  • Yeni Zerg Ünitesi Çıktı!!!

Baneling

Zerglinglerin mutasyona uğramış hali. Infested Terran binasından çıkan intahar komandoları gibi.

StarCraft II [ANA KONU]

http://www.starcraft2.com/features/zerg/baneling.xml
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

ben daha düşük sistem istiyecek diye biliyordum oyun.Sistem dostu olcak diyorlardı

Günümüzde görsellik gibi unsurları ön plana çıkardıkları için, sistemle barışık bir oyun düşünemiyorum. Gerçi, sistemine göre değişir durum...
  • benim sistem çok rahat yetiyor zaten. Gecen yaz level dergisi oyun içi video vermişdi ve orda yazanlara göre 64 MB ekran kartlarıda oyunu çalıştırabilcekdi. Yani benimi eski sistem 64 MB Geforce 4 440MX ekran kartıla oyunu açabilcek gibi gözüküyordu da o yüzden şaşırdım. Şimdiki sisteminde oyun ful ayarda çalışır zaten ama arada bir eski PC de oynarız diye düşünmüşdüm
  • bence çok düşük sistem ister.

zaten pop sınırı çok az oluyo blizzard oyunlarında o da bir etmen.
  • Sistem ereksinimleri çok yüksekmiş gerçekten umarım daha düşük olur
  • sistem gereksinimleri hakkında bilgi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hksdejavu

sistem gereksinimleri hakkında bilgi var mı?

Minumum Requirements
    Graphics: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM
    CPU: Pentium 4
    RAM: 1 GB
    Internet: ADSL 1 Mbit

Recommended Requirements
    Graphics: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM
    CPU: Core 2 Duo or Athlon X2.
    RAM: 2 GB
    Internet: ADSL 3 Mbit

Optimal Requirements
    Graphics: Geforce 9000er or Radeon 3000er Series
    CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2
    RAM: 2GB with DualChannel mode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamk -- 31 Mayıs 2008; 20:39:23 >
  • cok guzel bir haber...Hep online oyun nereye kadar
  • Starcraft 2, 3 Aralık'ta piyasaya sürülebilir.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 24 Haziran 2008; 0:09:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.