Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde ama genelde diyorum eğer bir oyun (hele ki kapağında action RPG yazıyosa) genelde güzel olmuyor. Blizzardı sadece PC'ye oyun yaptığı için tebrik etmek lazım. Diğer platformlara da yapsaydı kesinlikle daha fazla para kazanırdı ama bunu yapmıyor Blizzard. Dünyada imajını kazanacağı paranın önünde tutan nadir firmalardan biri Blizzard.
  • Blizzard gibi saygın ve zeki insanları bünyesinde bulunduran bir şirketten şahane bir oyunun eskisini aratmayacak, namını kötüye kullanmayacak yeni oyunu. Her SS'ye bakışımda, her videosunu izleyişimde biraz daha heyecanlanıyorum. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olan Starcraft'ın yanına bu sıfatı taşımayı hak edecek aynı isimli kardeşi geliyor.

Bir de Baneling'ler tahminimce 40-50 hasar veriyor. Eğer birimlerin hayat puanları değerleri değişmediyse. Valla sallamanın en güzel örneği gibi görünüyor ama direk etki ettiği yere daha fazla hasar veriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 10 Temmuz 2008; 8:21:02 >
  • http://www.starcraft2.com/

müthiş oyun olacak. 2000 den beri Starcraft 2 yi bekliyordum 8-9 sene boyunca beklediler. Warcraft III ve WOW dan daha iyi bir oyun olacağından hiç şüphem yok. Çıktığı hafta DVD sini almak istiyorum.

hala tam ne zaman çıkacağını söylemiyorlar
  • arkadaşlar Cinematic Trailer izleyin müthiş ötesi grafik müthih ötesi ses!!! Acaba Blizzard birde Starcraft Movie yapsalar ne olur?!?!?!?
  • çıldıracağım valla. ne zaman çıkacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!??!?!?!
  • çıktığı gün tüm mağazalar kilitlenir,büyük kuyruklar oluşur. büyük ihtimalle de 1-2 saatte stoklar tükenir. yine en çok satılan oyun olarak tarihe geçer. Korede ne olacaklarını tahmin bile edemiyorum.
  • muhtemelen önce kore ye çıkacaktır, adamların ata sporu biyerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 20 Temmuz 2008; 16:21:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

muhtemelen önce kore ye çıkacaktır, adamların ata sporu biyerde

ama adamlar müthiş oynuyor starcraftı... 2-3 sene önce biraz nostalji yapim dedim girdim online. başladım oynamaya. inanırmısın 50 oyun oynadım 1 tanesini ancak yendim o da Zerg'le RUSH YAPTIM. Önceden kimse yenemezdi beni 2000 lerde... Şimdiki oyun taktiği çok farklı.. Geliştirmişler.. Şaşırdım kaldım. Benim oyun taktiklerim çok eski kalmış

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Starcraft 3 Aralık'ta piyasaya sürülebilir.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13861

bence Starcraft 2 çıkmadan 3'ü piyasaya sürmez Blizzard.

3 nerden çıktı yaw

• ne çıkmaz oyunmuş kardeşim yuhh diyorum sadece
  • arkadaşın yazdığını düzeltiyorum. imla dan dolayı yanlış anlaşılıyor. starcraft 3 diye bi oyun yok..
    " StarCraft 2 " satın almak için önsipariş verenlere 03 Aralık 2008 de kargoya verilecek diye bir bilgi verilmiş.
    gamestop sitesi kaynaklı bu bilgi etrafta geziniyor.

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=65548

Pre-order Ships 12/3/2008
  • çık artık yaw 10 sene çile çektik

starcraft ve warcraft hariç başka oyun oynamıyorum da bıktım dota dota dota.. starcraftı bekliyorum yıllardır.

• sitede de fazla gelişme yok.
  • Starcraft 2 çıkış tarihi: 2008 değil!

quote:

Maalesef gamingnewslink sitesinin haberine göre milyonlarca hayranı tarafından sabırsızlıkla beklenen efsane bilim-kurgu strateji Starcraft 2, 2008 yılı içerisinde çıkmayacak."]Maalesef gamingnewslink sitesinin haberine göre milyonlarca hayranı tarafından sabırsızlıkla beklenen efsane bilim-kurgu strateji Starcraft 2, 2008 yılı içerisinde çıkmayacak.
    Buna dayanakları ise Paris'deki Blizzard Oyun Etkinliklerindeki Blizzard yetkililerinden Rob Pardo'nun oyunun henüz 1/3'ine geldiklerini söylemesi ve yıl sonuna doğru ise ancak "bitime yakın" olabileceklerini açıklaması.
    Daha önce bazı çevrimiçi (online) alışveriş firmalarının oyunun çıkış tarihi olarak 3 Aralık 2008'i gösterdikleri çeşitli kaynaklarda haber konusu olmuştu ve biz de bundan bahsetmiştik. Ancak sözkonusu firmalardan sadece biri (gamestop) oyunun çıkış tarihini silmiş. Sanırız diğerleri de düzelteceklerdir.
    Yine de tüm iyi niyetimizle oyunun -tam hazır olduğunda- çıkmasını istemekten başka çare yok.

Kaynak :http://oyun.pclabs.gen.tr/haber/starcraft-2-cikis-tarihi-2008-degil/

• kötü haber
  • Blizzard doğru iş yapıyor bence, adamlar oyunlarını Hellgate London'da olduğu gibi yarım yamalak sunup daha ilk haftada 2-3 günde bir patch çıkarmakla işi kapamaya çalışmıyorlar.
  • 4 gözle bu oynu beklioruz arkadaşlarla,bi çıksın gene multiplayden uykusuz geceler bizi bekliyor
  • Arkadaşlar bu starcraft'ı nasıl oynucam birisi bi yardım ederse harika olur :D.
  • Çıksada sabaha kdr oynasak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

İnşallah bu muhteşem klasiğin devamında 3D furyasına kapılıp içine etmezler. Adam gibi 2D perspektif strateji istiyoruz.

dogru
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.