Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • StarCraft II'ye genişleme paketi ile 4. ırk gelebilir
    StarCraft II [ANA KONU]

Blizzard Entertainment'tan Frank Pearce yaptığı açıklama ile RTS oyunu StarCraft II için piyasaya sürülecek olan ilk genişleme paketinde oyuna 4. bir ırk eklenebileceğini duyurdu. Pearce, aslında bu ırkı StarCraft II piyasaya sürülmeden oyuna eklemeyi düşündüklerini ancak bunun için zamanlarının olmadığını da belirtti.
    2009 yılında piyasaya sürülmesi beklenen StarCraft II'de ilk oyunda olduğu gibi 3 ırkı (Protoss, Terran ve Zerg) yöneteceğiz.
    TRGamer
  • SC 2 de artifactları arayıp bulacağız, finalde bir şekilde Xel'Naga geri gelecek ve ek paketi de o kısımdan başlatacaklar
  • we will be back
  • Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı!
    http://www.gametrailers.com/game/4868.html
  • çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı?
  • Starcraft gelsede oynıcak strateji oyunum olsa
  • Blizzard ne zaman yumurtlayacaksın sen bea 1 oyun için 9 sene bekletilir mi hiç?? yazık değil mi bize SC fanatiklerine
  • Big game hunters haritası yoksa oynanmaz Tek korktuğum konu grafik kasıcaz diye Star Craft ruhunu hiç etmeleri. Eminim bir çok yeni tür, uçak, böcek, kıl, yün eklemişlerdir. Eğer kötü olursa oyun hezeyan olur, şahsen beklentim büyük. Sanırım çıkış tarihi 1 Ocak 2009 ile 31 Aralık 2010 arası birşey Bayılıyorlar adamı bekletmeye. Kınalanın...

Ha bir de Playstation, XBox ve türevi saçmalıklara önce çıkarsa, yakarım o binayı... Ciddiyim..
  • Hala Starcraft gibi bir oyuna bile bok atanlar var. Yaw bu foruma bir yaş sınırı konulsun be kardeşim. 10 yaşında çocuk gelmiş Starcraftı kötülüyor. Baksan internet cafede Knight Online oynuyodur şimdi. Neyse yaa akşam akşam...
  • Ooooo Dehset oyun !
  • quote:

Orjinalden alıntı: maytere

Hala Starcraft gibi bir oyuna bile bok atanlar var. Yaw bu foruma bir yaş sınırı konulsun be kardeşim. 10 yaşında çocuk gelmiş Starcraftı kötülüyor. Baksan internet cafede Knight Online oynuyodur şimdi. Neyse yaa akşam akşam...

ne guzel soylemişsin...
  • En son yanlis olmasin 5 yada 6 ay once yazmistim buraya hala ses yok cikis tarihi ile ilgili insan ismini duyunca bile heyacanlandigi bir saheseri gorunce kim bilir ne yapar diye dusunuyor tek istegim tum fanatiklerin beklentilerini yakalamasi sacma sapan seyler cikartip bizim hayllerimizi yikmamasi.Korkuyorumki ilerde konu yazmaktan sIKILIP sadece inetrnet oyunu haline cevirmesinler
  • arkadaslar hiçbir haber yokmus valla catladık bekle bekle en son 94 lerde oynamıstık yasımız 30 larda ama bu oyun cıksın anında orjınal sıparısı verıcem...
  • BlizzCon 2008 için bekletiyorlar haberleri arkadaşlar. Büyük bombaları orada patlatacaklar.
  • nasıl yani kardes anlayamdım blizzcon 2008 nedir chilligimi bagıslayında..
  • gözümüz yollarda kaldı . . .
  • Ne zaman çıkıcak şu zıkkım,sıkıldım artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maytere

Hala Starcraft gibi bir oyuna bile bok atanlar var. Yaw bu foruma bir yaş sınırı konulsun be kardeşim. 10 yaşında çocuk gelmiş Starcraftı kötülüyor. Baksan internet cafede Knight Online oynuyodur şimdi. Neyse yaa akşam akşam...

StarCraft modern satrançtır... Arkadaşlar toplanır, herkes laptopunu getirir, bir de switch... Hangi oyunda var bu keyif ha? Blizzard en saygın oyun firmasıdır gözümde...
  • ne zaman çıkacak arkadaşlar net bir tarih yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.