Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seneki ÖSS başarısında büyük bir düşüş olacak gibime geliyor
  • Blizzard ı insan hakları mahkemesine vermek istiyorum arkadaşlar.İşkence suçundan T-T Gözlerimiz yollarda kaldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djx

yeni bir video süper

http://www.gametrailers.com/player/41395.html

Bu arada Hero Sistemi olucak anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

quote:

yeni bir video süper

Heroların farklı modellerde ve yeteneklerde olacağı doğrulanmıştı zaten. Yani bir marine i yeşil yapıp Jim Raynor dedirtmek yok artık

• fiyatı ne kadar olacakmış bir haber var mı?
  • biran önce çıksada ağız tadıyla oynasak bi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

quote:

yeni bir video süper

Heroların farklı modellerde ve yeteneklerde olacağı doğrulanmıştı zaten. Yani bir marine i yeşil yapıp Jim Raynor dedirtmek yok artık

Superdi tebrik ediyorum ama birsey eklemek istiyorum en azindan healthleri digerlerine yuksek ve isimleri sariyla yaziliydi

• Valla Strateji oyunlarında Hero Sistemi çok güzel oluyor.Hem RPG Hemde Strateji oynuyorsunuz.Ben çok beğeniyorum şahsen.Komutan edasıyla ordunun başına koymak gaza getiriyor adamı ^^
  • Diablo 3 ün starcraft 2 den sonra çıkarılacağını öğrendiğimden beri içimi bir hüzün kapladı, aslında nede mutluydum diablo 3 ü 2009 da oynayacağımı sanarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Diablo 3 ün starcraft 2 den sonra çıkarılacağını öğrendiğimden beri içimi bir hüzün kapladı, aslında nede mutluydum diablo 3 ü 2009 da oynayacağımı sanarak

bende acaip sevindim.
    starcraft ı daha çok istiyorum galiba.
  • Blizzard yapıyo da biraz yavaş yapıyo be abi.
  • Kriz starcrafti vurmasinda biran once ciksin
  • Pc yi sattım xbox360 aldım ama bu oyun çıksın yeni pc toplayacam inşallah grafik kartı çok güçlü istemez ama bu oyun için xbox'ı bile satarım tek kelimeyle müthiş.98 den beri starcraft hayranıyım protossları çok ozledim inşallah müthiş bir oyun olur.
  • abartı bır sıstem ısteyecegını dusunmuyorum ama bu oyunu dort gozle beklıyoruz gercektende her turlu seye deger bır oyun olucak ınsallahh..
  • ya age of 4 çıkmayacak starcraft çıksın bari oynayacak oyun olsun starcraft her zaman daha iyidir off ne sistem kasar bu oyun şimdi.
  • Blizzard'ın oyunları sistem dostudur, benim bilgisayar çalıştırır mı diye tasalanmanıza gerek yok
  • Sistem dostu olmasindaki en buyuk sebep grafikler tasarlandiktan sonra birkac sene daha oyunun uzerinde calismaya devam ediyorlar ve haliyle grafik motoru eski kaliyor
  • ya world in conflict tarzı bi savaş oyunu yapamadılar gitti. starcraft II'yi düşünsenize zerglerle geniş alanda kapışıyosunuz. oyy
  • kesınlıkle katılmıyorum starcraft ın ılk oyununda o zaman hepımız terran tanklarına protos arkonlara fılan hayran kalmamısmıydık tabı ılk cıktıgı zamanlardan bahsedıyorum oyun benım gozumde bır numara kesınlıkle az daha sabredıp oyle yorum yapalım lutfen...
    quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Sistem dostu olmasindaki en buyuk sebep grafikler tasarlandiktan sonra birkac sene daha oyunun uzerinde calismaya devam ediyorlar ve haliyle grafik motoru eski kaliyor
  • Şimdiki sistemle bile ra2 oynayın 30 tane asker basın sistem tıkanıp kalıyor. Sc'de 200/200 unite 4 kişi yavaşlıktan eser yok çatır çatır kapışma deam ediyor. İlk çıktığında da öyleydi hala öyle. Blizzard optimizasyon uzmanıdır, ticari dalaverelerle sistemi kasten boş yere yoracak program kodu kullanmaz. Donanım üreticilerinin oyunlarına gelmez, gereksiz reklamlarla doldurmaz oyununu.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.